• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Verras met een cadeau bezorgd aan huis
  • Supersnelle levering
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? We bezorgen je cadeau zoals je van ons gewend bent.
🎁 Wil je iemand laten weten dat je aan hem denkt? We bezorgen je cadeau zoals je van ons gewend bent.
Originele bedankjes
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 61162 beoordelingen
Ingrid
op 02-04-20

"Gewoon snelle service en overzichtelijke en makkelijk website. Top.! "

10 van 10
Frank
op 02-04-20

"Ze maken waar wat er op de site staat Echt top "

10 van 10
Jorien
op 02-04-20

"Super! Wilde iets wijzigen en werd supersnel en vriendelijk geholpen! Een aanrader! Een bedrijf waar.."

10 van 10

Wat geven als bedankt cadeau?

Wil jij jouw moeder bedanken omdat ze altijd voor je klaar staat? Of past je buurvrouw op de katten als jij op vakantie bent? Pak je kans om hen te verrassen met een bedankt cadeau. Wat zal je moeder opkijken als je met een cadeau aankomt waar een foto van jullie samen op staat.

Persoonlijk bedankje ook voor de kleine momenten


Houd jij ook zo van cadeautjes geven? Met een kleinigheidje laat je toch altijd zien dat je aan diegene denkt. En een foto zegt meer dan duizend woorden. Dus verras de mensen om je heen ook voor de kleine momenten met een persoonlijk bedankje. Heeft jouw vader je pas geleden naar het vliegveld gebracht toen jij op vakantie ging? Of neemt jouw beste vriendin altijd jouw hond in huis, als jij zelf weg bent? Juist voor zulke kleine momenten is het leuk om hen hiervoor te bedanken. Vooral omdat ze dit waarschijnlijk niet aan zien komen. Is jouw vader een echte snoeperd? Verras hem dan bijvoorbeeld met een chocolade telegram. Kies dan voor de chocoladeletter met 14 letters en schrijf er op: Bedankt papa. Zo zal hij dubbel genieten van dit cadeau. Is de eerste gedachte van jouw beste vriendin "pindakaas" als zij opstaat? Verras haar dan met een grote pot pindakaas met haar naam er op. Deze pot is gevuld met maar liefst 1 kilo Calvé Pindakaas. Zo kan ze het volgende ontbijtje hier zeker van genieten.

Origineel bedankje voor collega


Is jouw collega een goede vriendin van je geworden en wil je haar daarvoor bedanken. Wij helpen jou met de zoektocht naar een origineel bedankje voor je collega. Je kunt er eigenlijk alle kanten mee op. Het is wel handig om te weten waar ze van houdt. Is het bijvoorbeeld een enorme theeleut op kantoor? Verras haar dan met een houten theedoos met naam. Hier kan ze al haar favoriete theezakjes in kwijt, de doos heeft namelijk 9 vakjes. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen, is: het kiezen van een leuk ontwerp, haar naam toe te voegen en bestellen maar. Een andere goede reden is als jouw favoriete collega helaas een andere baan heeft gevonden. Je bent natuurlijk hartstikke blij voor hem, maar toch ga je de leuke pauzes wel missen. Verras hem op zijn laatste werkdag met een origineel bedankje voor de leuke tijd. Geef hem een muismat met foto van jullie samen. Deze kan hij meenemen naar zijn nieuwe baan, zodat jullie toch stiekem nog een beetje bij elkaar zijn.