Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Woezel en Pip
Woezel & Pip - Allerliefste
Woezel & Pip - Babyboek
Woezel & Pip - Spelen met jou
Woezel & Pip XXL flapjesboek - Verstoppertje
Woezel & Pip vriendenboekje
Woezel & Pip bord
Woezel & Pip vriendje - XL boek
Woezel & Pip kinderschort
Woezel & Pip - jarig
Woezel & Pip - Tweelingeditie - XL boek
Woezel & Pip verjaardagsbord
Woezel & Pip broodplank
Fotokoffer Princess Handbagage - Woezel & Pip
Woezel & Pip kerstbal (2 stuks)
Woezel & Pip gymtas
Woezel & Pip spaarpot
Woezel & Pip medaille
Woezel & Pip vlaggenlijn
Woezel & Pip zonnescherm
Woezel & Pip knuffelbox - Buurpoes
Woezel & Pip knuffelbox - Charlie
Woezel & Pip - Hallo Sinterklaas - Softcover
Woezel & Pip jute kerstzak
Woezel & Pip jute sintzak
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 92162 beoordelingen
Evelien
op 05-12-21

"Pima alles goed gegaan "

9 van 10
Linda
op 05-12-21

"Hele snelle service en goede kwaliteit!! "

10 van 10
Peter
op 05-12-21

"Super mooi top "

10 van 10

Woezel en Pip

Wil jij iemand verrassen met een origineel Woezel en Pip cadeau? Dan ben je bij YourSurprise aan het juiste adres! Want hier vind je de leukste Woezel en Pip cadeaus die je stuk voor stuk uniek maakt met je eigen foto of tekst. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Woezel en Pip boek met naam? Met zo'n persoonlijk (voorlees)boek zorg jij gegarandeerd voor heel wat uurtjes leesplezier!

Een cadeau van Woezel en Pip doet het natuurlijk vooral bij de allerkleinsten goed. Daarom is het bijvoorbeeld altijd leuk om iets van Woezel en Pip als kraamcadeau of doopcadeau te geven. Ben je op zoek naar iets voor een wat ouder kind of niet zo'n fan van Woezel en Pip? Je kunt bij ons ook terecht voor de leukste persoonlijke cadeaus van andere bekende characters, zoals bijvoorbeeld Donald Duck.

Woezel Pip

Woezel is een stoer jongenshondje met een klein hartje. Hij houdt van spelen, gromt tegen de buurpoes en jaagt graag op molletjes. Pip is het vrolijke en lieve vriendinnetje van Woezel. Samen beleven de twee vriendjes spannende avonturen die perfect aansluiten bij de belevingswereld van jonge kinderen.

Woezel en Pip boek met naam

Vindt jouw (klein)kind Woezel en Pip ook de allerliefste hondjes van de wereld? Dan maak je hem of haar zeker blij met een Woezel en Pip boek met naam! Bij YourSurprise vind je Woezel en Pip boekjes over verschillende thema's waarin jouw kleine spruit zelf de hoofdrol kan spelen. Eventueel kun je ook nog een foto van de ontvanger toevoegen. Zo wordt (voor)lezen pas echt een feestje!

Woezel en Pip verjaardag

Er is er één jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien dat ben jij! Jouw naam en foto worden in dit unieke Woezel en Pip voorleesboek verwerkt. Zo vier jij je verjaardag samen met je lievelingshondjes! De trouwe viervoeters Woezel en Pip bedenken in dit feestelijke avontuur allerlei bijzondere uitstapjes en dingen omdat je jarig bent. Maar zelf zit je daar helemaal niet zo op te wachten, want eigenlijk wil jij maar één ding...

Woezel en Pip vriendjes

Met ruimte voor maar liefst twee hoofdpersonen, is het boek 'Woezel en Pip en hun nieuwe vriendjes' bij uitstek geschikt voor tweelingen. De namen van beide kinderen worden op de kaft en in het verhaal verwerkt. De kinderen spelen de rol van vogeltjes in dit boek en ontmoeten Woezel en Pip op een lekkere luie niks-doen-dag in de Tovertuin. Woezel ligt te soezen in het zachte gras en Pip rolt wat heen en weer. Dan horen ze plotseling gekwetter boven hun kopjes. Woezel en Pip kijken omhoog. Ja hoor, daar zitten twee vogeltjes op een tak. ‘Hallo kleine vogeltjes,’zegt Pip, ‘hoe heten jullie?’...

Woezel en Pip waar ben je

Houdt jouw kleintje ook zo van verstoppertje spelen? Dan valt dit unieke zoekboek waarin je (klein)kind de hoofdrol speelt zeker in de smaak! In het boek gaan Woezel en Pip op zoek naar hun vriendje. De hondjes zoeken ze overal, help je mee? In het boek zitten 13 flapjes, waarachter soms de foto van je (klein)kind verstopt zit. Als je geen foto uploadt wordt er, afhankelijk van het gekozen geslacht, een tekening van een jongen of meisje in het boekje verwerkt. Met zo'n persoonlijk Woezel en Pip boek met naam zul jij zeker verrassen!