Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Hoeveel mooier is de wereld als grootouders hun liefde kunnen uitdragen aan hun kleinkinderen. Hoe bijzonder en onvergetelijk ze je jeugd kunnen maken. Deze momenten moeten gevierd worden! Maak indruk op jouw grootouders met een gepersonaliseerd cadeau voor Nationale grootoudersdag of een andere unieke gelegenheid.

202 Cadeaus

Je hebt 48 van 202 cadeaus bekeken

Originele cadeautjes voor opa en oma

Wil jij opa en oma verrassen met een leuk cadeau? Misschien omdat ze jarig zijn of omdat ze al 40, 50, 60 jaar of nog veel langer getrouwd zijn. Maar misschien wil je ze gewoon laten weten dat je ze de allerliefste opa en oma vindt van de hele wereld: omdat je altijd bij ze mag logeren, omdat jullie samen leuke dingen doen of omdat ze altijd op je passen! Er is altijd een reden om iets leuks te doen voor opa en oma.

Cadeau voor oma

Is oma jouw grote voorbeeld? Je steun en toeverlaat? Betekent ze ontzettend veel voor jou of jouw mama? Dan wil je haar natuurlijk een keer in het zonnetje zetten. Je kunt haar laten weten hoeveel je van haar houdt door deze boodschap op een houten hart, een mok, een theeglas of wijnglas te laten zetten. Houdt oma wel van een borreltje met een hapje? Dan maak je haar vast blij met haar eigen houten serveerplank met daarom een persoonlijke tekst en haar naam. Een ander leuk cadeau voor oma is het bucketlistboek voor oma’s, hieren zetten jullie de dingen die jullie samen willen doen. Zoals naar de dierentuin of op vakantie. Ook kun je er mooie foto’s aan toevoegen zodat een echt persoonlijk bucketlistboek wordt!

Cadeau voor opa

Is opa jouw grote held? Vertelt hij altijd een grapje of mopje? Neemt hij je altijd in de maling of kunnen jullie juist ontzettend leuk samen spelen of misschien wel dingen bouwen? Dan wil je hem vast een keer laten weten dat hij je grote voorbeeld is. Zoek een mooie foto van jullie samen op, deze foto kun je laten plaatsen op een mok, telefoonhoesje of puzzel! Houdt je opa van wat lekkers dan maak je hem misschien wel heel blij met een heerlijk bierpakket, whiskypakket of wijntje met daarop jullie foto!

Opa- en Omadag 2024

Wist je dat er een dag is speciaal voor Opa’s en Oma’s? Het is een dag om extra te laten weten hoeveel Opa & Oma voor jou betekenen. Maar wanneer is grootoudersdag ? In Nederland wordt het dit jaar gevierd op 4 juni. Natuurlijk zullen Opa en Oma blij zijn als je ze bezoekt, maar waarom zou je ze niet verrassen met een cadeau dat ze niet zouden verwachten? We hebben tal van cadeau-ideeën voor Opa en Oma, een bijzonder cadeau voor Opa of Oma tijdens hun feestdag. En als je er niet persoonlijk bij kunt zijn, stuur je cadeau dan op afstand en voeg een lieve boodschap toe zodat ze weten dat jij de afzender bent!

Maak indruk met een gepersonaliseerd cadeau voor Opa en Oma

Een van de dingen waar grootouders het meest van houden in het leven, is het zien van hun kleinkinderen. Ze hopen altijd dat ze gezond en gelukkig opgroeien en zijn hun grootste trots. De kans is groot dat hun huis wordt beplakt met foto's van hun kleinkinderen, die ze trots aan elke gast laten zien. Juist daarom is een gepersonaliseerd cadeau de beste keuze voor Opa en Oma. Je kunt een foto kiezen die zij erg leuk zullen vinden en deze op een cadeau laten drukken, zoals een mok, een fles wijn of sterke drank, een sleutelhanger of een fotoalbum maken voor als je niet kan kiezen uit alle leuke foto’s. Je kunt ook hun naam laten bedrukken of graveren op een cadeau of een lief bericht schrijven dat aan hen is opgedragen.

Cadeau-ideeën voor het huwelijksjubileum van Opa en Oma

Als je het geluk hebt nog grootouders in je leven te hebben, is de kans groot dat ze samen een belangrijke huwelijksverjaardag zullen vieren. Misschien hebben ze de mijlpaal van 50 jaar samen bereikt of misschien zelfs 60 of 70! Zo'n blijvende liefde moet op een speciale manier gevierd worden. Maak een uniek cadeau voor het huwelijksjubileum van je grootouders en verras ze met iets dat ze altijd zullen onthouden! Je kunt hun trouwdatum laten graveren op elegante toast glazen of een foto van hun trouwdag op canvas laten drukken. Als je op zoek bent naar meer cadeaus voor deze gelegenheid, kijk dan eens naar alle Jubileum cadeaus

Tekening op een mok

Heb je een mooie tekening gemaakt voor opa of oma en wil je daar wat bijzonders mee doen? Maak dan een foto van je tekening en laat deze op een mok drukken. Op die manier zien opa en oma altijd jouw tekening als ze een kopje thee of koffie drinken. De mok mag gewoon in de vaatwasser, dus je hoeft niet bang te zijn dat je tekening minder goed zichtbaar blijft. Je kunt de tekening ook op andere cadeautjes laten drukken zoals op een telefoonhoesje, etiket op een bier- of wijnfles of waterfles. Als je vandaag je tekening uploadt, dan heb je morgen de mok in huis. Kun je je opa en oma voorlopig niet zien? Laat de mok dan bij hen thuis bezorgen!

Kerst cadeau opa en oma

Tijdens de kerst periode kun je de dierbare om je heen extra verwennen met leuke, lieve cadeautjes. En wie je dan echt niet mag vergeten zijn opa en oma. Daarom hebben wij een speciale pagina voor opa en oma waar je mooie kerstcadeaus voor opa kan vinden en mooie kerstcadeaus voor oma! Bijvoorbeeld een houten kersthanger in ster vorm waarop je iets liefs kan laten graveren voor oma & we hebben ook de houten kersthanger in bal vorm, leuk om daar wat voor opa op te graveren. Verras opa en oma met een mooie kerstcadeau!

Vertellen dat ze opa en oma worden

Ben je zwanger en wil je jouw ouders op een originele en leuke manier vertellen dat ze opa of oma worden? Doe je zwangerschapsaankondiging dan op een speciale manier! Zo kun je een foto van de echo laten drukken op een houten wenskaart, met daarbij een rompertje met de tekst ‘Je wordt opa’ of ‘Je wordt oma’. Wil je echt een leuk starterspakket samenstellen, dan kun je ook een speen erbij geven met daarop zo’n leuke tekst naar keuze! Wil je een leuk pakket samenstellen om opa en oma te vertellen dat je zwanger bent? Bekijk dan alle leuke producten die je kunt gebruiken voor je zwangerschapsaankondiging.

Voor de verjaardag van opa of oma

Wil je opa of oma met een mooi cadeau verrassen op hun verjaardag maar weet je niet zo goed wat je moet geven? Wij hebben wel wat tips voor je! Wat dacht je van een wandklok met daarop een foto van alle kleinkinderen? Of een puzzel met een mooie foto erop? Dan kunnen ze al puzzelend genieten van hun kleinkinderen. Houdt jouw oma van een kopje thee en heeft ze nog geen mooie theedoos? Dan kun je een houten theekist laten graveren met daarop een lieve tekst zoals ‘Voor de allerliefste oma’. Andere populaire cadeautjes zijn een mok met mooie foto of lieve tekst, chocolade met een mooie foto of lieve tekst of een canvas met een prachtige foto!

Opa en Oma verrassen op vaderdag en moederdag

Vergeet niet om op vaderdag of moederdag ook even aan opa en oma te denken! Ook zij zijn immers trotse ouders. Het cadeau hoeft niet groot te zijn, het gaat vooral om het gebaar. Als je elkaar niet kunt bezoeken, kun je de leukste pakketjes ook per post laten versturen. Wist je dat er zelfs zoiets bestaat uit brievenbusbloemen? Ontzettend leuk om te geven en te krijgen!

Voor de opa en oma die elkaar of hun kleinkinderen niet kunnen zien

Zeker als opa en oma al wat ouder zijn, kan het zijn dat ze niet meer samen kunnen wonen. Misschien is zelfs iemand alleen achter gebleven. Andere opa’s en oma’s kunnen hun kleinkinderen niet vaak zien en ervaren dat als een ontzettend groot gemis. Hoe troost je iemand de meest dierbare personen niet (meer) in de buurt heeft? Dat is bijna onmogelijk. Toch ontvingen we bij YourSurprise laatst een hele mooie reactie van een oma die een kussen had gehad met daarop een foto van haar kleinkinderen. Haar kleinkinderen hadden het kussen laten maken zodat oma naar ze kon kijken en ze toch dichtbij kon hebben. Het is natuurlijk nooit een vervanging voor echt contact, maar wat was deze mevrouw blij met dit kleine cadeautje. Ze liet weten dat ze het kussen dicht bij zich draagt, ook als ze gaat slapen. Deze mooie reactie ontroerde ons enorm. Het gaat niet om hoe groot een cadeau is, het gaat om wat je ermee doet.