Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Wil je een armband met naam graveren? Oftewel je bent op zoek naar gepersonaliseerde armbanden. Wij hebben naam armbanden voor heren en dame. Kies uit goud of zilverkleurige armbanden of armbanden van leer of edelstenen. Maak zo je eigen gegraveerde armbanden met naam.  

32 Cadeaus

Armbanden graveren met naam, tekst of initialen

Uniek, vol stijl en betekenis, gegraveerde armbanden zijn meer dan alleen een accessoire: ze zijn een manier om je stijl uit te drukken en om iemand die speciaal voor je is met je mee te dragen.

Bij ons maak je in onze online editor direct jouw eigen gepersonaliseerde armband voor jezelf of een dierbare. Kies een van onze heren armbanden of een dames armband en begin direct met personaliseren!

Een naam armband personaliseren

Of je nu een modeliefhebber bent of niet, armbanden zijn altijd leuk om te geven, vooral als je ze cadeau geeft.

Armbanden zijn cadeaus die lang worden bewaard omdat ze vaak een dierbare herinnering vertegenwoordigen voor de ontvanger. Personalisatie vergroot alleen maar de gehechtheid aan het cadeau en creëert een unieke band die waarschijnlijk niet vergeten zal worden.

De armband kan worden gegraveerd:

 • Met een naam: Of je nu je eigen naam kiest, de naam van een dierbare of iemand die belangrijk voor je is, deze optie voegt een persoonlijk tintje toe dat gewaardeerd zal worden.
 • Met een tekst: Als er een zin of citaat is dat je inspireert of iets voor je betekent, waarom zou je die dan niet op een armband graveren? Zo heb je een dagelijkse herinnering aan wat het belangrijkst voor je is.
 • Met initialen: Een andere populaire manier om armbanden te personaliseren is om iemands initialen aan te brengen. Dit kan een chique en elegante manier zijn om een echt persoonlijk cadeau te geven.

Je kunt een van deze aanpassingen toevoegen in onze online editor nadat je je favoriete armband hebt geselecteerd. Je kiest ook de lettergrootte en -stijl en bekijkt de aanpassingsvoorbeeld om te zien of het overeenkomt met je verwachtingen.

Hoe wordt de naamarmband gepersonaliseerd?

Elke armband kan worden gepersonaliseerd met een naam en/of een zin, die vervolgens in onze werkplaatsen wordt gegraveerd met hoogwaardige machines en een precisielaserpointer.

Met deze techniek kunnen wij graveren op metaal, zilver en leer

Veel verschillende materialen gegraveerde armbanden

Met elk materiaal kun je een unieke stijl creëren. Van elegant tot casual, gepersonaliseerde armbanden zijn een must-have accessoire. Op onze website site kan je kiezen uit een rijke selectie materialen:

 • Gepersonaliseerde armbandjes gegraveerd in het leer: verkrijgbaar in roze, bruin en zwart
 • Leren heren armband graveren met naam: verkrijgbaar in zwart of bruin, met gravure op de metalen staaf
 • Armbanden van mineraalsteen: verkrijgbaar in zwart of blauw, met gravure op de metalen staaf
 • Gegraveerde zilveren sieraden: kunnen gepersonaliseerd worden met naam of initialen
 • Stalen armbanden: beschikbaar in een hoek versie in goud of zilverkleur en een naamplaat versie in goud of zilver kleur

Gepersonaliseerde armbanden in zilver

Denk je aan een klein maar schattig cadeau? Dan is er geen beter cadeau dan een zilveren armband met een persoonlijke boodschap, die je cadeau origineel maakt. Zo maak je een unieke armband die je kan aanpassen aan de gelegenheid.

Wat schrijf je op de armband?

Jij beslist wat je op jouw persoonlijke armband wilt laten zetten. Het kan je naam zijn, de datum van een belangrijke verjaardag, een speciale wens of een woord dat een speciale betekenis voor je heeft. Personaliseer je armband om het uniek te maken, zo maak je de perfecte armband maakt die helemaal bij jou past.

Stel je voor dat je een armband geeft aan een geliefde met een boodschap die speciaal voor hem of haar is gemaakt. Je kan ook kiezen voor een gegraveerde mantra of quote die je echt belangrijk vindt. Je kan de armband helemaal maken zoals jij wil.

Je kan bijvoorbeeld een armband laten graveren met "Stap voor stap" kan de perfecte dagelijkse steun zijn voor iemand die voor een uitdaging staat, zoals bij het revalideren van een operatie of bij het bereiken van een doel, zoals de marathon lopen

Welke zin kan ik laten graveren?

Je kunt korte zinnen op de armband laten graveren die een speciale betekenis hebben voor jou en de ontvanger van het cadeau. Hier zijn enkele voorbeelden van mooie quotes:

 • Ik hou altijd van je
 • Mijn leven ben jij
 • Mijn betere helft
 • Ik hou van jou
 • Je bent mijn held
 • Jij bent uniek
 • Voor altijd samen

Gegraveerde armband voor mannen en vrouwen

Onze naam armbanden zijn zowel voor mannen als vrouwen. Je kan er ook meerdere namen op laten zetten, zo maak je een unieke armband samen. De collectie heren armbanden bestaan uit stoer leer en voor vrouwen kan je een armbandje van zilver bestellen.