Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Of je nu een speciale gelegenheid viert of gewoon veel trek hebt in zalige zoetigheid, onze enorme chocoladerepen beloven je chocolade-ervaring met elke hap te overtreffen. Personaliseer nu jouw mega chocoladereep! 

7 Cadeaus

Mega chocoladereep: een groot chocolade cadeau voor chocoladeliefhebbers

Heb je je ooit afgevraagd wat het ideale cadeau voor een chocoladeliefhebber zou kunnen zijn? Stel je eens voor hoe verrast en blij hij of zij zal zijn als ze een reusachtige chocoladereep zien. Het ultieme cadeau dat niet alleen de zoete trek zal stillen, maar hen ook een unieke ervaring zal bezorgen.

Waarom kiezen voor een XXL chocoladereep?

Waarom niet? Het is een cadeau dat zeker indruk zal maken! Een grote chocoladereep bezorgt de ontvanger niet alleen een glimlach op het gezicht, maar het is ook een geweldig, persoonlijk cadeau voor een speciaal moment. Het laat ook zien dat je aan ze denkt en weet hoeveel ze van chocolade houden!

Wat maakt ze speciaal?

Een XXL chocoladereep is geen gewone lekkernij. Het is een meesterwerk! Het bijzondere aan de reuze chocoladerepen van YourSurprise is dat je ze kunt personaliseren tot een uniek cadeau. Je kunt de naam van de ontvanger, een foto of collage of een speciale boodschap toevoegen aan de verpakking.

Belangrijke momenten

Een XXL chocoladereep is niet alleen een verwennerij voor liefhebbers van chocolade, het is ook een leuke, interactieve manier om mensen samen te brengen. Het verandert een gewone bijeenkomst in een gedenkwaardige gebeurtenis. Iedereen zal zich herinneren waar ze waren toen ze een stuk van die enorme chocoladereep aten. Het is ook een uniek cadeau voor een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag, een grote mijlpaal of om bijvoorbeeld dankjewel te zeggen tegen een van je klanten.

Een enorm aanbod grote chocoladerepen

YourSurprise biedt je de mogelijkheid om jouw grote chocoladereep te maken en te kiezen uit verschillende formaten, merken en smaken:

  • 60 cm XXL chocoladerepen: kies uit Côte d'Or, Mega Milka, Mega Twix, Chocolonely; voeg je foto, naam en/of speciale boodschap toe en geef iemand deze bijzondere reuze chocoladereep cadeau!
  • Chocoladerepen in cadeauverpakking: een grote selectie chocolade lekkernijen; Twix, Mars of Snickers. Kies je favoriete smaak en voeg een foto, naam en/of boodschap toe.
  • Reuze chocolade giftboxen: Voor wie gewoonweg niet tevreden is met het kiezen van slechts één smaak, is er altijd de optie om te genieten van een verzameling heerlijke chocolaatjes in één grote doos. Kies uit Celebrations (in doos of tube) of Mega Chokotoff.
  • XL Oreo tube: dit is een super grote versie van ieders favoriete met room gevulde koekje. Stel je de vreugde voor op het gezicht van je geliefde bij het uitrollen van deze enorme traktatie, boordevol eindeloos lekkere Oreo's.
  • Toblerone XXL: Stel je het pure genot voor van een gigantische chocoladereep van maar liefst 4,5 kg!