Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Ken jij iemand die binnenkort zijn of haar welverdiende pensioen gaat vieren en ben je op zoek naar een pensioen cadeau? Dan hebben wij alles in huis om deze mijlpaal met hem of haar te vieren! Verras die persoon met een mooi cadeau, voorzien van een foto, tekst en/of naam. We hebben ook grappige pensioen cadeau's in ons assortiment. 

70 Cadeaus

Je hebt 48 van 70 cadeaus bekeken

Cadeautips pensioen

Met pensioen gaan is een zeer belangrijk moment! Het is het moment dat het einde van het werkende leven markeert en het begin van een meer zorgeloos leven. Na jaren hard werken en uren met collega's doorgebracht te hebben, kan het een verdrietig moment zijn om je baan op te zeggen. Soms zijn je collega's als een tweede familie, dus het is belangrijk om de laatste werkdag op de best mogelijke manier te vieren. Ben je op zoek naar een pensioen cadeau voor een collega of vriend? We zijn hier om je te helpen het perfecte pensioen cadeau voor hem en haar te vinden.

Cadeautips pensioen

Het is niet altijd gemakkelijk om het juiste cadeau te vinden om iemand te feliciteren met tientallen jaren hard werken. Je wilt iets kiezen dat bij dit moment past en iets wat de ontvanger natuurlijk leuk of grappig vindt. We hebben enkele ideeën voor pensioen cadeaus verzameld die zeker zullen werken:

  • Gepersonaliseerde Champagne : Een pensioenfeest zonder een goede champagne te ontkurken is geen feest. Samen proosten met alle collega's, met wie jullie allemaal momenten van vreugde en moeilijkere gebeurtenissen hebben gedeeld, zal een van de meest opwindende momenten van de dag zijn. Kies uit onze verschillende merken Champagne die u kunt vinden op onze website en aanpassen zoals je wilt!
  • Chocolade hart: Laat je collega je herinneren met dit hart vol Milka-chocolaatjes. Met chocolade kun je nooit fout zitten! Maak de verpakking uniek door deze te personaliseren met een bijzondere foto. Kies uit een grote selectie gepersonaliseerde chocolade cadeaus welke je voorkeur heeft!
  • Trolley - Handbagage: Wie weet is jouw collega een reisliefhebber en gaat hij of zij waarschijnlijk op avontuur? Dan is dit het perfecte cadeau! Een fantastische koffer die je kunt personaliseren met hun naam, een foto of een tekst.

Je kunt ook veel pensioen cadeaus voor vrouwen en mannen vinden, zoals een wijnglas met een gegraveerde naam voor een kleiner maar even origineel cadeau, of een mooi sieraad voor een blijvende indruk. Voor de kookliefhebber vind je hier veel keukenaccessoires zoals houten snijplanken , schorten en zelfs een barbecue kit! En voor de vrouwen die van wijn houden, kies uit onze rijke selectie gepersonaliseerde rode, witte en roséwijnen! Een kleinigheidje geven aan iemand die met pensioen gaat is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Bedank degenen die naar een nieuwe baan overstappen

Is jouw collega klaar om een ​​nieuwe uitdaging binnen een ander bedrijf aan te gaan? Als je afscheid moet nemen van iemand die het bedrijf verlaat, bedank hem dan voor al zijn harde werk met een speciaal cadeau. Een cadeau om die persoon veel geluk te wensen in de toekomst. Met YourSurprise kun je die cadeaus ook personaliseren en uniek maken. Of het nu gaat om een ​​pensioengeschenk of een collega die besluit te vertrekken om elders een nieuwe baan te zoeken, in beide gevallen verdient het cadeau extra speciaal te zijn! Voeg een foto, naam of tekst toe aan het cadeau dat je hebt uitgekozen en maak indruk op je collega. Bekijk onze cadeaus voor een nieuwe baan.

Pensioen cadeaus voor mama en papa

Als je vader of moeder met pensioen gaat, wie kan er dan beter dan hun eigen kinderen een origineel en grappig pensioen cadeau bedenken? Je kunt jouw cadeau afleveren tijdens het pensioenfeest met vrienden en collega's of, als je liever een intiemer moment hebt, de ochtend voor de laatste werkdag. Je ouders hebben vast veel plannen na hun pensionering. Meer tijd voor hobby's, familie en misschien reizen. Vier dit unieke moment met hen. Op zoek naar wat ideeën? Een leren schort, geschikt voor kookliefhebbers. Naast het luxe design is het schort gemaakt van hoogwaardig gerecycled leer en kan natuurlijk worden gegraveerd met de naam van de persoon aan wie je het cadeau wilt doen. Op deze manier zal de gepensioneerde mama of papa zeker genieten van wat kooktijd! Voor wie van koffie houdt, een geweldig kopje, dat je kunt personaliseren met een mooie foto. Als je op zoek bent naar iets originelers, kun je de magische mok kiezen! Zo begint elke nieuwe pensioendag goed. Kun je nog steeds niet vinden wat je zocht? Bekijk meer cadeaus op onze website die vol staat met supercoole pensioen cadeaus!

Bekijk alle cadeaus voor ouders voor meer inspiratie!