Wat onze klanten zeggen
9.1
Bekijk alle 45288 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Sylviaop 24-07-17

"Al vele spulletjes bij jullie besteld. Enorm tevreden. Snel geleverd. Top ! "

10 van 10
Corryop 24-07-17

"Het was echt super! Alles!bestellen thuis bezorgen ! En het boek ook! Dus een 10 "

10 van 10
Grietop 24-07-17

"Snelle service!!! "

9 van 10
Unieke schoolspullen met naam

Schoolspullen

Aan het eind van het schooljaar denk je alweer aan het volgende schooljaar! Niet aan welke leerkrachten dan zullen lesgeven en ook niet aan het lesrooster. Wel aan nieuwe schoolspullen kopen of welke schoolspullen je cadeau wilt geven!

Bij YourSurprise kun je unieke schoolspullen kopen, want ze zijn allemaal te personaliseren met foto, naam, tekst en hippe designs. Voor jonge leerlingen heel handig en voor oudere leerlingen origineel. Jonge kinderen herkennen hun spullen aan de foto en hun eigen naam. Oudere leerlingen uiten met onze schoolspullen hun eigen stijl.

Met onze persoonlijke schoolspullen is elke schooldag geslaagd! Zeker de eerste schooldag op een nieuwe school en in een nieuwe klas is spannend. Maar met de gepersonaliseerde schoolspullen van YourSurprise voel je je meer op je gemak! Met onze schoolspullen geef je het allerleukste school cadeau!

Cadeautips schoolspullen

Met de schoolspullen van YourSurprise kies je voor echt unieke cadeaus met een eigen stijl! Op onze site kun je een persoonlijke agenda maken met eigen foto’s en tekst. Een foto agenda met een grappige foto, mooie foto, leuke foto, het kan allemaal!

Van de schoolspullen van YourSurprise kunnen scholieren een heel jaar lang genieten en nog wel langer! Zoals de schooltas, broodtrommel en etui. Maar scholieren hebben nog meer schoolspullen nodig! Zoals een schoolbeker, maar heb je al eens gedacht aan een bidon of drinkfles?

YourSurprise heeft een supersterke aluminium bidon met naam. Een bidon bedrukken voor school is superhandig! Voor basisschoolleerlingen is het gemakkelijk om een school cadeau met naam te krijgen. De kans op verwisselen van schoolspullen is klein met een drinkbeker met naam van YourSurprise of een gymtas met naam!

Tip: Schooltassen

Een schooltas moet stevig zijn en groot genoeg voor alle schoolspullen. Natuurlijk moet de schooltas ook leuk zijn! Dan maak je met de schooltassen van YourSurprise de juiste keus! We hebben grote schooltassen, maar ook medium en klein. Kies voor een scholier van de middelbare school een stevige, grote tas als cadeau. Een kleinere, handzame tas geef je cadeau aan een basisschool leerling. YourSurprise heeft een breed aanbod tassen online: superhandige rugtas of gymtas, mooie schoudertas en handzame kindertas. Je maakt je gekozen schooltas helemaal gaaf met eigen tekst en foto. Een origineel cadeau om goed voor de dag te komen op de eerste schooldag!

Tip: Broodtrommel

Je smakelijk belegde boterhammen moeten een paar uur lang vers blijven! Daarvoor heeft YourSurprise de broodtrommel met naam als oplossing. De lunch smaakt extra lekker door deze handige lunchbox met eigen ontwerp! We hebben verschillende broodtrommels voor alle leeftijden. De lunchbox met kliksluiting is een ideaal cadeau voor de middelbare scholier. Welke broodtrommel je ook als cadeau kiest: het brood uit deze persoonlijke broodtrommel smaakt vast nog veel beter! De beste en mooiste broodtrommels om een heel schooljaar heerlijk te lunchen koop je bij YourSurprise!

Tip: Etui

In je etui berg je alle kleine schoolspullen op. Je potloden, pennen, kleurpotloden, stiften, maar ook je gum, puntenslijper en liniaal. Best nog veel! Gelukkig past het allemaal prima in het unieke etui van YourSurprise. Bovendien kun je bij ons ook een gevuld etui kopen, daar zit alles al in! Perfect als cadeau voor alle leeftijden. Jonge kinderen kunnen met deze gepersonaliseerde tekenset heerlijk knutselen en kleuren. Middelbare scholieren zijn meteen voorzien van alle noodzakelijke schrijfwaren en tekenaccessoires. Een ideaal cadeau om de overgang naar de middelbare school gemakkelijker te maken.
+ Lees meer...