Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Zoek je een uniek cadeau voor een hond of kat? Laat dan een cadeau personaliseren, zoals een voerbak of een kussen. Ook wanneer je op zoek bent naar een bijzonder cadeau voor een baasje dat helemaal gek is op z’n huisdier, is het super leuk om een persoonlijk cadeau met een foto of de naam van de pluizenbol te laten maken.

25 Cadeaus

Dieren cadeau

Huisdieren geven je heel veel liefde. Het is dan ook belangrijk dat je jouw huisdier af en toe eens lekker verwent. Dit kun je natuurlijk gewoon iedere dag doen met een superleuk dieren cadeau! Met een leuk cadeau maak je elk dier blij! Of het nu om een kat, konijn, parkiet, hamster of schildpad gaat, je vind altijd wel een leuk cadeau voor jouw huisdier! Je kunt bij een dieren cadeau aan verschillende dingen denken, bijvoorbeeld een lekker bot voor je hond, een knabbelstick voor je konijn of een schone kom voor je goudvis. Maar wat je jouw dier ook cadeau kan doen zijn de leukste dierenaccessoires, bijvoorbeeld een schitterende hondenvoerbak of honden t-shirt.

Dierendag 2024

Op dierendag worden alle (huis)dieren nog eens extra verwend. Dierendag wordt ook wel Werelddierendag genoemd en valt elk jaar op 4 oktober. Op deze dag van de dieren krijgen de liefste (huis)dieren wereldwijd extra aandacht en vaak ook nog een dieren cadeau of iets lekkers. Laat op dierendag zien hoeveel jij van je huisdier houdt en bestel een van de leuke dierenaccessoires!

Dierendag cadeau

Naast een dierendag cadeau voor je liefste dier, mag je jezelf ook zeker iets cadeau doen! Zo heb je vast heel veel foto’s van je huisdier. Met een leuke foto van jouw lieveling maak je heel eenvoudig het mooiste fotocadeau! Zo geef je jezelf bijvoorbeeld een prachtige wanddecoratie met de leukste foto’s van jouw liefste dieren cadeau. Of maak van je verzameling foto’s een schitterend fotoalbum.

Ben je eerder op zoek naar een cadeau waarbij je geen foto nodig hebt? Ook dat kan! Ontwerp dan een naamcadeau met de dierennaam. Zo maak je bijvoorbeeld een heerlijke handdoek met de naam van jouw hond erop geborduurd. Zo weet je altijd dat dit de handdoek van de hond is en kun je hem lekker afdrogen na een wandeling over het strand of door de regen.

Wanddecoratie

Om jezelf eens extra te verrassen kun je ook een schitterende wanddecoratie maken met je lievelingsdier erop! Jouw trots op een supermooie afdruk aan de wand. Wat dacht je van een prachtige foto van je huisdier op een canvasdoek? Een canvas is altijd een mooie blikvanger.

Probeer ook eens een foto op forex van jouw mooiste, speciaalste of grappigste dieren foto. Het materiaal is watervast en zonlichtbestendig waardoor je foto op elke plek in huis kunt hangen. Of bestel een foto op hout en maak van jouw huisdier een pronkstuk voor aan de muur! Het hout geeft ook nog eens voor een bijzondere uitstraling aan de foto. Met een prachtige foto aan de muur staat jouw huisdier centraal!

Hondenkussen met naam

Na een lange wandeling met je hond is er niets fijner voor je huisdier om een dutje te doen of zomaar lekker te liggen bijkomen! Daarnaast hebben honden ook behoefte aan een eigen plekje. Maak daarom speciaal voor je viervoeter een lekker zacht hondenkussen met naam waar hij op kan liggen. Met zijn of haar naam erop gedrukt is het ook een echte blikvanger in de woonkamer! Zo geef je een persoonlijk dieren cadeau op dierendag.