Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Een pet bedrukken of mutsen met naam maken, kan met een ontwerp of logo naar keuze. De unieke mutsen en petten zijn verkrijgbaar voor volwassenen, kinderen en baby's in diverse kleuren, soorten en maten. 

22 Cadeaus

Pet bedrukken

Ben jij een echte pettenliefhebber? Laat dan een originele, sportieve en stoere pet bedrukken bij YourSurprise wat voor jou! Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en modellen. Wanneer je een keuze hebt gemaakt kun je de pet personaliseren met je eigen naam of tekst! Ga op zoek naar je leukste foto of logo en voeg eventueel nog een naam of grappige tekst toe.

Je kunt er ook meerdere bestellen, bijvoorbeeld voor je hele vriendengroep, super leuk voor een festival! De meeste petten hebben een verstelbare sluiting zodat je zeker weet dat hij altijd past. Je bent niet alleen beschermd tegen de zon, jullie stelen vast en zeker ook de show wanneer je samen met je vrienden dezelfde pet met ontwerp draagt!

Kleding bedrukken

Wil jij kleding bedrukken met jouw eigen ontwerp? Bij YourSurprise ben je aan het juiste adres! Met een ruime keus uit verschillende kledingstukken, modellen en designs ben je ervan verzekerd dat jouw gewenste kledingstuk erbij zit! Met behulp van de gebruiksvriendelijke editor kun je in een handomdraai je eigen kleding personaliseren en bedrukken.

Niet alleen je pet bedrukken is leuk, bij YourSurprise kun je er ook voor kiezen om een T-shirt te laten bedrukken! Deze T-shirts zijn een echte aanrader voor een teamuitje, festival of een andere feestgelegenheid! Ook kun je bij YourSurprise kinderkleding laten bedrukken, een super leuk idee voor een uniek kraamcadeau! Alle kleding kun je laten bedrukken met je eigen ontwerp, tekst, logo en/of een van de designs van YourSurprise.

Promotiemateriaal

Petten zijn de ideale promotie-artikelen om op een leuke manier iets uit te willen stralen van jouw bedrijf. Wanneer je de petten uitdeelt op bijvoorbeeld een zomers festival, bescherm je de bezoekers ook nog eens tegen de zon, een win-win situatie dus! Ontwerp de pet met een logo of tekst waar jouw bedrijf aan herkend wordt. Promotiemateriaal hoeft er niet meer standaard uit te zien, met een beetje creativiteit van jezelf en hulp van YourSurprise wordt je promotiemateriaal uniek en super tof!

Vrijgezellenfeest

Gaat je vriend of vriendin binnenkort trouwen en ben je op zoek naar leuke accessoires om te dragen tijdens het vrijgezellenfeest? Bij YourSurprise kun je de meest originele en unieke kledingstukken en accessoires vinden! Ontwerp zelf kleding die jullie allemaal zullen dragen met een naam, foto of tekst. Om de outfits helemaal af te maken kun je kiezen uit de leukste accessoires zoals een van de petten, een zelfontworpen stropdas , ondergoed of sokken! Ook kun je de dag afmaken met een heerlijke fles champagne voor jezelf, je vrienden en natuurlijk de aankomende bruid(egom)!