Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Wil je jouw dierbaren verrassen met een Eid cadeau aan het einde van de ramadan? Met een persoonlijk cadeau laat je zien wat jouw dierbaren voor je betekenen. Maak een eigen Toblerone reep of laat een mooie foto afdrukken op hout als Eid cadeau.

121 Cadeaus

Je hebt 48 van 121 cadeaus bekeken

Ramadan cadeaus om een speciaal iemand te verrassen!

Ramadan is de heilige maand van vasten, gebed en bezinning die door moslims over de hele wereld wordt gedaan. Het begint op de eerste dag van de islamitische maankalender en duurt 29 tot 30 dagen tot de waarneming van de nieuwe maan. Gedurende deze tijd onthouden moslims zich van zonsopgang tot zonsondergang van voedsel en water om zich te concentreren op persoonlijke groei. Ramadan is een belangrijke periode voor families en vrienden om samen te komen en samen te vieren.

Wanneer is de ramadan in 2024?

Ramadan is dit jaar van 10 maart tot en met 9 april.

Geef jij een cadeau tijdens de Ramadan?

Cadeaus zijn een belangrijk onderdeel tijdens de ramadan, deze maand biedt de gelegenheid om je liefde voor elkaar te uiten. Traditionele geschenken zijn kleding, snoep, geld, parfum, boeken en bloemen. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer unieke cadeaus die jij je geliefden kan geven tijdens deze mooie maand.

Bij YourSurprise kan je een gepersonaliseerd Ramadan cadeau samenstellen. Op elk cadeautje kan je een eigen naam of foto toevoegen.

Geef je dierbaren een mooi cadeau, zoals een gepersonaliseerde mok met hun naam of foto, een unieke kaars gegraveerd met betekenisvolle woorden, een gepersonaliseerd notitieboekje of een theedoos gevuld met heerlijke thee smaken en een mok. Gepersonaliseerde eid cadeaus worden steeds populairder vanwege de betekenisvolle boodschap achter het cadeautje.

De beste eid cadeaus

Om je keuze voor een eid cadeau makkelijker te maken, hebben we een aantal leuke Ramadan cadeaus verzameld die je op onze website kunt vinden:

Maak deze Ramadan nog specialer door je geliefde iets te geven dat ze kunnen bewaren en koesteren. Eid Mubarak!