Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Wil je een ketting met foto laten maken? Of een zilveren naamketting of een ander persoonlijk sieraad. In ons ruime assortiment gepersonaliseerde sieraden met foto, zit er vast een ketting met naam of foto voor jezelf of als persoonlijk cadeau bij.  

8 Cadeaus

Kettingen en hangers met foto, naam of tekst

Gepersonaliseerde kettingen zijn een geweldig accessoire dat niet alleen een uniek tintje geeft aan iemands outfit, maar het is ook een cadeautje dat heel persoonlijk is.

Een gepersonaliseerde ketting kan een sterke band, liefde of vriendschap uitdragen. Het kan een manier zijn om een speciaal moment vast te leggen, zoals een jubileum, een diploma-uitreiking of de geboorte van een kind.

Bij Yoursurprise creëer je jouw eigen ketting gemakkelijk en simpel in onze online editor. Je kan bijvoorbeeld een initialen ketting maken of een letter ketting. Heb je een dierbare foto? Dan kan je deze laten graveren op een hanger.

Hoe wordt een halsketting gepersonaliseerd?

Onze kettingen worden gepersonaliseerd met een laser. Hierbij wordt de boodschap, naam, foto, datum of symbool op het oppervlak van de halsketting ingebrand. Het graveren gebeurt met behulp van een precisielaser, zodat de gravure exact overeenkomt met de gekozen personalisatie voor jouw gepersonaliseerde sieraden.

Is het mogelijk om een ketting te personaliseren met een naam of boodschap?

Bij ons kun je een naam, tekst of zelfs een foto laten afdrukken op de hanger van een ketting! Personaliseer en plaats een afbeelding van je geliefde op een hartje en combineer deze met een mooie ketting . Je kan ook een gezicht, huisdier of naam laten plaatsen.

Bij de meeste kettingen kan je een naam, tekst of datum toevoegen. We hebben ook een dog tag ketting waar je 5 tekstregels op kan laten zetten. Hier kan je bijvoorbeeld meerdere namen of kwijt voor een echte naam ketting, een prachtig sieraad.

Gepersonaliseerde kettingen: alle verschillende soorten

Jij kan een halsketting kiezen op vorm, kleur en soort personalisatie.

Onze gepersonaliseerde hangers zijn verkrijgbaar in de volgende soort:

  • Hartvormige hanger: verkrijgbaar in de volledige kleine of grote versie, met tekst of foto en als gebroken hartje, gepersonaliseerd met tekst of initialen
  • Vierkante hangers: deze kan je voorzien van foto
  • Ronde hangers: kan je voorzien van afbeelding of tekst
  • Rechthoekige hangers: Met dikke of dunne zilveren staaf waar je letters of een naam op kan zetten.

In welke kleuren zijn de halskettingen en hangers verkrijgbaar?

Onze gepersonaliseerde kettingen en hangers zijn verkrijgbaar in twee kleuren: zilver of goud.

Van welk materiaal zijn de gepersonaliseerde kettingen gemaakt?

Het materiaal kan enigszins variëren afhankelijk van het model dat je kiest, maar onze kettingen zijn voornamelijk van staal gemaakt. Bekijk de specificaties van de afzonderlijke modellen op de productpagina.

Is de ketting inbegrepen bij de hanger?

Sommige van onze kettingen zijn verkrijgbaar als volledige ketting. Je kan ook alleen de gegraveerde hanger bestellen, als je al in het bezit bent van een mooie ketting.

Een gepersonaliseerde ketting cadeau doen voor een speciale gelegenheid

Het cadeau geven van een gepersonaliseerde ketting in een mooie geschenkverpakking is meer dan een standaard cadeautje.

Elke speciale gebeurtenis in iemands leven verdient het om op een unieke manier vastgelegd te worden. Bijvoorbeeld een 18de verjaardag, de geboorte van een kind, of de datum dat je jouw geliefde hebt ontmoet. Dat is het perfecte moment om een gepersonaliseerde ketting cadeau te doen.

Stel je voor dat je een ketting geeft met een gegraveerde naam voor een verjaardag, of een ketting met een speciale boodschap voor een jubileum. Of misschien een ketting met de geboortedatum van het eerste kind voor een kersverse moeder. Dat is dan gelijk haar favoriete ketting.