Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Een fles champagne is nog feestelijker wanneer de fles een persoonlijk etiket heeft. Of wanneer de kist is gegraveerd met een persoonlijke boodschap. Kies een champagne cadeau en geef er een unieke touch aan. Laat de champagnefles bedrukken en geef een gepersonaliseerde champagne cadeau. 

21 Cadeaus

Champagne of mousserende wijn met eigen etiket of bedrukte kist

Wat de reden ook is, met een fles champagne maak je van ieder moment een bijzonder moment. En helemaal wanneer je de fles champagne persoonlijk maakt met je eigen foto en tekst. Zo kun je ervoor kiezen om het etiket van een fles champagne te laten bedrukken met je eigen foto, logo en tekst. Wil wil je het groter aanpakken? Laat dan ook nog een luxe houten champagnekist bedrukken met je eigen ontwerp. Je kunt kiezen uit verschillende designs om het cadeau helemaal af te maken.

Champagnepakket

Niet alleen is het mogelijk bij YourSurprise om je eigen etiket voor een fles champagne te ontwerpen. Je kunt er ook voor kiezen een luxe houten kist voor de champagne te laten bedrukken met je eigen ontwerp. Wil je echt uitpakken, dan hebben we ook nog verschillende champagnepakketten. Het champagnepakket wordt geleverd in een mooie hout kist met daarin een fles champagne en twee Royal Leerdam glazen die je kunt laten graveren met een persoonlijke tekst of naam. Zo zorg jij voor een onvergetelijk cadeau.

Champagneglazen graveren

Natuurlijk kun je bij ons ook champagneglazen laten graveren. We doen dit met behulp van de modernste lasertechnieken. Doordat we jouw naam of tekst in het glas laseren, hoef je niet bang te zijn voor slijtage door de vaatwasser. Bekijk al onze glazen die je kunt laten graveren.

Soorten mousserende wijn

Naast champagne kun je bij ons ook andere mousserende wijnen laten personaliseren. Zo hebben we in het assortiment ook prosecco, cava, brut en zelfs kinderchampagne.

Wat is het verschil tussen champagne, prosecco en cava?

De termen champagne, prosecco en cava worden vaak door elkaar gehaald. Veelal ziet iedereen wijn met bubbels aan voor champagne. Maar wist je dat prosecco eigenlijk hetzelfde is als champagne, maar dat het uit Italië komt? Champagne mag eigenlijk alleen champagne heten als de druiven in de Franse champagnestreek groeien en geoogst worden. Komt champagne uit Spanje, dan moet je het eigenlijk cava noemen. Brut is trouwens de naam van droge champagne, de term brut is door de Franse wet beschermd.

Wat is een Magnum?

Een magnum betekent dat een fles 1,5 liter champagne bevat. We hebben zowel een Magnum Champagne als een Magnum Cava van het merk Villa Conchi die je kunt laten personaliseren.

The Art of Giving

Wij bij YourSurprise zijn dol op cadeautjes, daarom maken we elke dag duizenden cadeautjes voor iemand anders. Wij geloven dat iedereen blij wordt van een cadeautje en je altijd een reden hebt om een cadeau te geven. Geef je iemand een fles champagne met eigen etiket cadeau, dan weten wij zeker dat je daar iemand heel blij mee maakt. Door te geven, kun je geluk verspreiden: Spread a little happiness. Wij noemen dat ‘The Art of Giving’!

Verschillende merken mousserende wijn

Omdat smaken verschillen hebben we meerdere merken mousserende wijn in het assortiment. Een kleine greep:

Moët & Chandon: een van de grootste namen op het gebied van champagnes. Bij ons kun je ervoor kiezen om een klassieke Moët & Chandon te personaliseren, een Moët & Chandon Ice Imperial of een Moët & Chandon Nectar rosé.

Piper Heidsieck Brut is een echte champagne en valt op door het rode etiket. Aan dit etiket kun je al snel een echte Piper Heidsieck herkennen. Omdat het een brut is, is het een wat drogere champagne.

Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, is ook René Schloesser een champagnemerk en komt de wijn dus uit Frankrijk. Naast een standaard champagne, kun je bij ons ook de rosé champagne en zelfs de Magnum van 1,5 liter fles laten bedrukken.

Een origineel huwelijkscadeau

Dit cadeau is een echte aanrader voor bruiloften, en huwelijksjubilea. Zoek je nog een origineel huwelijkscadeau? Geef dan een fles champagne met daarop de foto van het bruidspaar en twee champagneglazen met naam cadeau.

Champagne als relatiegeschenk

Heeft een klant of leverancier iets te vieren? Stuur dan een fles champagne met op het etiket je eigen boodschap. Voeg jouw logo of het logo van de ontvanger toe om het te personaliseren.

Tip!

Ben je met jouw team kampioen geworden? Wat is er leuker dan dit tijdens de laatste wedstrijd te vieren met een fles champagne (of een paar) met daarop de eigen teamfoto?