Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Paaseieren en konijnen zijn twee zeer bekende symbolen van Pasen. Een tijd om met familie en vrienden te vieren, super veel chocolade te eten en een speciaal iemand te verrassen met een gepersonaliseerd paascadeau!

52 cadeaus

Je hebt 48 van 52 cadeaus bekeken

Een vrolijk Pasen met de leukste paasgeschenken

Pasen komt er weer aan, één van de belangrijkste en gezelligste dagen van het jaar. De bomen worden weer langzaam groen, het wordt steeds langer licht en de vogeltjes beginnen te fluiten. Zondag 17 april en maandag 18 april 2022 is het weer Pasen. Pasen is een heerlijk voorjaarsfeest om samen te tafelen met mensen waar je van houdt. Jij maakt jouw paasbrunch en paasdiner extra bijzonder met de mooiste, gepersonaliseerde paascadeaus en accessoires van YourSurprise.

Verras je kleine nichtje met die ontzettend leuke mok met paashaas en haar eigen naam. Of zet een blikje met paaseitjes op tafel met daarop een foto van het hele gezin. Of wat dacht je van een schattig paasbordje met foto en naam voor de kleintjes? Jij maakt alle paasgeschenken extra leuk met een eigen foto en/of tekst in een speciaal door ons ontworpen paasdesign.

Chocolade voor Pasen

Chocolade is een van de dingen die niet mogen ontbreken met Pasen! Het is een moment met heel veel lekkere chocolade.

Op de website van YourSurprise vind je verschillende gepersonaliseerde chocolade cadeaus voor jezelf of voor wie je maar wilt! Heerlijke bonbons, die je kunt personaliseren met een foto, een design en/of een tekst naar keuze. Je kunt er ook voor kiezen om indruk te maken met een gepersonaliseerde Toblerone met Pasen-thema, met je naam of de naam van de persoon aan wie je het wilt geven. De Toblerone heeft een kleurrijk design, perfect voor Pasen!

Je kunt ook een "Gelukkig Pasen" wensen met een chocolade telegram. Dit cadeau is perfect als je dit moment niet kunt vieren met iemand om wie je geeft. Je kunt jouw speciale boodschap direct bij jouw dierbaren thuis laten bezorgen!

Cadeau-ideeën voor Pasen 2022

Met unieke paascadeaus maak jij Pasen 2022 nog gezelliger. Je kan de paascadeaus uitdelen tijdens het ontbijt of verstoppen in de tuin voor de kinderen.

Een idee voor je schattenjacht kan zijn om veel gekleurde eieren te verbergen met aanwijzingen die naar het laatste geschenk leiden. Kinderen zullen plezier hebben en een activiteit hebben die hen enige tijd bezig zal houden, terwijl volwassenen ontspannen of de lunch bereiden. Voor de kinderen kun je een schattig konijntje maken of een mand met chocolade maken om te delen. De paascadeaus van YourSurprise zijn superleuk voor jong en oud.

Verras iemand met een houten hart waarin je jouw eigen tekst kan laten graveren. Met zo’n persoonlijk cadeau verover je iedereen zijn hart. Of laat een eigen paaskaars bedrukken met jouw eigen foto en/of een lieve paasgroet. Zo heb jij een uniek paas cadeau voor vrienden, familie of collega’s.

Paasbrunch

Natuurlijk mag de paasbrunch niet ontbreken.. Organiseer jij zelf de paasbrunch of ben je uitgenodigd voor een paasbrunch? Kleed de tafel extra mooi aan met een tafelkleed dat je zelf kan ontwerpen met unieke designs, foto’s en/of namen. Of maak zelf servetten met een eigen ontwerp. Om de paasbrunch nog verder af te maken, is het leuk om voor iedereen een mok met foto te maken. Er zijn verschillende designs speciaal voor Pasen, denk aan een mok met paashaas, kuikens of paaseieren. In sommige designs kun je een pasfoto in een paaseitje plaatsen!

Bezorg iedereen een glimlach op het gezicht met de persoonlijke paascadeau van YourSurprise. En zorg dat je helemaal klaar bent voor Pasen 2022!

De leukste cadeaus bestel je bij YourSurprise

Ben jij op zoek naar een mooi en persoonlijk paasgeschenk? Bij YourSurprise kun je alle cadeaus laten personaliseren. Upload een mooie foto om je cadeau mee te personaliseren. Wij maken alle cadeaus met de hand voor jou vanuit ons pand in Zierikzee. Wij geloven dat mensen blij worden van het geven en krijgen van cadeaus. Daarom maken we jouw cadeau met de grootste zorg!

Stuur een paas wenskaart

Tegenwoordig is het maken van wensen met smartphones snel en eenvoudig. Gewoon even bellen, een berichtje sturen of videobellen. Maar er zijn momenten waarop het altijd fijn is om een ​​bericht op een iets andere manier te krijgen. De verrassing van het vinden van een onverwacht kaartje in de brievenbus is uniek! Dus waarom vertel je je paaswensen dit jaar niet anders?

Je kunt je paas wenskaart personaliseren met een ontwerp, boodschap en/of foto. Wil je liever een iets bijzondere kaart, dan kun je kiezen voor een gepersonaliseerde houten wenskaart, perfect voor thuis, op het plankje in de keuken of het kastje in de hal!

Pasen vieren op afstand

Het is niet altijd mogelijk om Pasen samen met dierbaren door te brengen. Daarom is het ook leuk om dierbaren op afstand te verrassen. Er is niet veel voor nodig om degenen die van elkaar houden te verbazen.

Zelfs als het niet hetzelfde is als persoonlijk vieren, kan een cadeau iemands nabijheid voelen en het hart verwarmen van degenen die het ontvangen.

Gedachten voor Pasen

Er zijn geen dure cadeaus nodig met Pasen. Het is een kans om met vrienden en familie te zijn, maar soms is het toch leuk om iemand speciaal te verrassen. Heb je een uitnodiging gekregen voor de paaslunch en wil je niet met lege handen komen opdagen? Kies een kleurrijk boeket bloemen om in het midden van de tafel te plaatsen om de omgeving meteen op te fleuren!

En wil je in plaats van bloemen een cadeau dat ook nog eens de lente viert, kies dan voor een doosje met zaadbommen, om zo rond Pasen te planten! Samen met het cadeau kun je ook een wenskaart toevoegen of de verpakking personaliseren.

Bij YourSurprise vind je veel paascadeau-ideeën voor hem en voor haar, maar ook heerlijke chocolade die bij deze gelegenheid nooit mag ontbreken en decoraties voor je paastafel.