Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Wie verras jij dit jaar met een gepersonaliseerd paascadeautje aan de paastafel? Denk aan overheerlijke chocolade, een eigen paasbordje voor de kleinsten of een vrolijke paasmok met foto. Bekijk het ruime assortiment van unieke paascadeautjes.

109 Cadeaus

Je hebt 48 van 109 cadeaus bekeken

Een vrolijk Pasen met de leukste paasgeschenken

Pasen komt er weer aan, één van de belangrijkste en gezelligste dagen van het jaar. De bomen worden weer langzaam groen, het wordt steeds langer licht en de vogeltjes beginnen te fluiten. Zondag 9 april en maandag 10 april 2023 is het weer Pasen. Pasen is een heerlijk voorjaarsfeest om samen te tafelen met mensen waar je van houdt. Jij maakt jouw paasbrunch en paasdiner extra bijzonder met de mooiste, gepersonaliseerde paascadeaus en accessoires van YourSurprise.

Verras je kleine nichtje met die ontzettend leuke mok met paashaas en haar eigen naam. Of zet een blikje met paaseitjes op tafel met daarop een foto van het hele gezin. Of wat dacht je van een schattig paasbordje met foto en naam voor de kleintjes? Jij maakt alle paasgeschenken extra leuk met een eigen foto en/of tekst in een speciaal door ons ontworpen paasdesign.

Chocolade voor Pasen

Chocolade is een van de dingen die niet mogen ontbreken met Pasen! Het is een moment met heel veel lekkere chocolade.

Op de website van YourSurprise vind je verschillende gepersonaliseerde chocolade cadeaus voor jezelf of voor wie je maar wilt! Heerlijke bonbons, die je kunt personaliseren met een foto, een design en/of een tekst naar keuze. Je kunt er ook voor kiezen om indruk te maken met een gepersonaliseerde Toblerone met Pasen-thema, met je naam of de naam van de persoon aan wie je het wilt geven. De Toblerone heeft een kleurrijk design, perfect voor Pasen!

Je kunt ook een "Gelukkig Pasen" wensen met een chocolade telegram. Dit cadeau is perfect als je dit moment niet kunt vieren met iemand om wie je geeft. Je kunt jouw speciale boodschap direct bij jouw dierbaren thuis laten bezorgen!

Chocolade voor Pasen is een klassieker, maar met onze magische handen kan je niet alleen iets heerlijks, maar ook iets speciaals van maken. We hebben namelijk voor chocoladeliefhebbers een lekkere selectie die in andere winkels niet gemakkelijk te vinden is.

Hierbij nog een paar heerlijke paascadeau ideeën

  • Zelf aan te passen Toblerone, verkrijgbaar in verschillende groottes
  • Gepersonaliseerde Tony's Chocolonely verpakking, niet alleen heerlijk, maar ook super kleurrijk
  • Reuze Milka reep gepersonaliseerd door jou met naam, foto en tekst

Cadeau-ideeën voor Pasen 2023

Met unieke paascadeaus maak jij Pasen 2023 nog gezelliger. Je kan de paascadeaus uitdelen tijdens het ontbijt of verstoppen in de tuin voor de kinderen.

Een idee voor je schattenjacht kan zijn om veel gekleurde eieren te verbergen met aanwijzingen die naar het laatste geschenk leiden. Kinderen zullen plezier hebben en een activiteit hebben die hen enige tijd bezig zal houden, terwijl volwassenen ontspannen of de lunch bereiden. Voor de kinderen kun je een schattig konijntje maken of een mand met chocolade maken om te delen. De paascadeaus van YourSurprise zijn superleuk voor jong en oud.

Verras iemand met een houten hart waarin je jouw eigen tekst kan laten graveren. Met zo’n persoonlijk cadeau verover je iedereen zijn hart. Of laat een eigen paaskaars bedrukken met jouw eigen foto en/of een lieve paasgroet. Zo heb jij een uniek paas cadeau voor vrienden, familie of collega’s.

De beste paascadeaus

Het vinden van originele cadeaus voor Pasen blijkt moeilijker dan verwacht. We worden immers omringd door geschenken die er allemaal hetzelfde uitzien, opvallen met een origineel cadeau voor Pasen is dus een uitdaging. Maar voor elk probleem is een oplossing en in dit geval bieden wij van Yoursurprise jouw de oplossing!

Uit de verschillende paascadeaus hebben we voor jou de beste gekozen:

  • Gepersonaliseerde bonbons om een geliefde te verrassen met iets moois, leuks en smaakvol;
  • Gepersonaliseer pluche konijn met t-shirt om vooral de kleintjes te verrassen met Pasen;
  • Een speciaal voor Pasen serveerplank, deze hoef je niet alleen te gebruiken om te sijden, maar ook als decoratie voor de paastafel
  • Een super speciale box met zaadjes voor in de tuin. Plant deze met je dierbaren in de tuin of in de natuur. Je plant op deze manier nieuw leven en dat is echt passend bij, Pasen voor het gevoel van wedergeboorte en liefde.

Paasbrunch

Natuurlijk mag de paasbrunch niet ontbreken.. Organiseer jij zelf de paasbrunch of ben je uitgenodigd voor een paasbrunch? Kleed de tafel extra mooi aan met een tafelkleed dat je zelf kan ontwerpen met unieke designs, foto’s en/of namen. Of maak zelf servetten met een eigen ontwerp. Om de paasbrunch nog verder af te maken, is het leuk om voor iedereen een mok met foto te maken. Er zijn verschillende designs speciaal voor Pasen, denk aan een mok met paashaas, kuikens of paaseieren. In sommige designs kun je een pasfoto in een paaseitje plaatsen!

Bezorg iedereen een glimlach op het gezicht met de persoonlijke paascadeau van YourSurprise. En zorg dat je helemaal klaar bent voor Pasen 2023!

Stuur een paas wenskaart

Tegenwoordig is het maken van wensen met smartphones snel en eenvoudig. Gewoon even bellen, een berichtje sturen of videobellen. Maar er zijn momenten waarop het altijd fijn is om een ​​bericht op een iets andere manier te krijgen. De verrassing van het vinden van een onverwacht kaartje in de brievenbus is uniek! Dus waarom vertel je je paaswensen dit jaar niet anders?

Je kunt je paas wenskaart personaliseren met een ontwerp, boodschap en/of foto. Wil je liever een iets bijzondere kaart, dan kun je kiezen voor een gepersonaliseerde houten wenskaart, perfect voor thuis, op het plankje in de keuken of het kastje in de hal!

Pasen vieren op afstand

Het is niet altijd mogelijk om Pasen samen met dierbaren door te brengen. Daarom is het ook leuk om dierbaren op afstand te verrassen. Er is niet veel voor nodig om degenen die van elkaar houden te verbazen.

Zelfs als het niet hetzelfde is als persoonlijk vieren, kan een cadeau iemands nabijheid voelen en het hart verwarmen van degenen die het ontvangen.

Gedachten voor Pasen

Er zijn geen dure cadeaus nodig met Pasen. Het is een kans om met vrienden en familie te zijn, maar soms is het toch leuk om iemand speciaal te verrassen. Heb je een uitnodiging gekregen voor de paaslunch en wil je niet met lege handen komen opdagen? Kies een kleurrijk boeket bloemen om in het midden van de tafel te plaatsen om de omgeving meteen op te fleuren!

En wil je in plaats van bloemen een cadeau dat ook nog eens de lente viert, kies dan voor een doosje met zaadbommen, om zo rond Pasen te planten! Samen met het cadeau kun je ook een wenskaart toevoegen of de verpakking personaliseren.

Bij YourSurprise vind je veel paascadeau-ideeën voor hem en voor haar, maar ook heerlijke chocolade die bij deze gelegenheid nooit mag ontbreken en decoraties voor je paastafel.