• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • Supersnelle levering
< Terug
Super snelle levering!
Originele Cadeaus voor hem
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 60106 beoordelingen
L.J.
op 20-02-20

"Top bedrijf, goede service van super vriendelijk personeel, "

10 van 10
Conny
op 20-02-20

"Dat wat ik besteld heb zag er goed uit, goede service prima kwaliteit. "

10 van 10
Claudia
op 20-02-20

"Nee helemaal tevreden met de bestellingen die ik in het verleden geplaatst en gekregen heb. "

10 van 10

Cadeau voor hem

Ben jij op zoek naar een uniek cadeau voor hem? Het geschikte cadeau voor een man vinden kan soms best wel lastig zijn. Kan jij altijd bij hem terecht en wil je hem daarvoor bedanken? Of kan jij altijd zo de tafel aanschuiven als je thuis komt van je werk? Verras hem dan op een speciale manier en ontwerp een gepersonaliseerd cadeau.

Origineel cadeau voor hem

Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor hem? Een item wat je speciaal voor hem ontwerpt en hij dus sowieso nog niet in de kast heeft liggen? Ontwerp dan een origineel cadeau met een eigen foto of tekst. Is hij bijvoorbeeld een echte bierliefhebber? Verras hem dan met een gepersonaliseerd bierglas om al zijn favoriete biertjes uit te drinken. Of ben je op zoek naar een cadeau voor een man die altijd de lekkerste gerechten uit de keuken tovert? Dan is het gegraveerd messenblok het perfecte cadeau. Voor de echte snoepkonten ontwerp jij eenvoudig een toblerone reep met zijn naam erop. Zoek ook nog een leuke foto uit voor bij de jouw persoonlijke boodschap en je cadeau voor hem is af! Voor elke gelegenheid is er wel een uniek cadeau te bedenken, maar ook voor de kleine dingen kan jij hem verrassen met een gepersonaliseerd cadeau. Met deze speciale cadeaus ga jij hem hoe dan ook verrassen.

Cadeau voor hem tips

Ben je op zoek naar inspiratie voor de leukste cadeautjes voor hem? Wij geven je een paar tips om met de perfecte gift aan te komen. Wil jij laten blijken hoeveel jij om hem geeft? Zoek dan jullie mooiste foto uit en ontwerp een houten kaart. Een andere echte aanrader is de mok met foto of tekst. Zo begint hij elke dag zijn bak koffie uit zijn eigen mok met jullie leukste en gekke foto’s erop. Ook praktische cadeautjes kunnen leuk en origineel zijn om te geven. Is hij bijvoorbeeld altijd zijn sleutels kwijt? Geef hem dan een gepersonaliseerde sleultehanger, zodat hij zijn sleutelbos altijd kan vinden. Er zijn talloze cadeautjes waarmee jij hem kan verrassen, dus zoek die leuke foto’s van jullie op en verras hem met een gepersonaliseerd cadeau.
Kan ik je helpen?
1 met