Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Verras de jarige met een leuk cadeau voor een 40-jarige. Veel unieke ideeën voor een 40 jaar feest die je kunt personaliseren met een foto en een tekst volledig naar keuze!

673 Cadeaus

Je hebt 48 van 673 cadeaus bekeken

Cadeaus 40 jaar

40 jaar is het nieuwe 30 wordt vaak gezegd. Hoe oud je je ook voelt, een origineel verjaardagscadeau maakt van elke verjaardag een onvergetelijke gebeurtenis! Het is niet altijd gemakkelijk om een uniek verjaardagscadeau te vinden, maar met een gepersonaliseerd cadeau van YourSurprise geef je de jarige echt iets onvergetelijks.

Verjaardag 40 jaar? Ontdek de leukste cadeau ideeën

Wat geef je dan aan iemand die 40 jaar wordt? Misschien kun je iets met deze suggesties?

  • Een gegraveerd leren schort met naam
  • Een beautypakket (om eeuwig jong te blijven)
  • Een boek waarin de jarige een hoofdrol speelt
  • Een kookboek met foto en naam
  • Een gepersonaliseerde tas
  • Een koffer met de foto van de favoriete vakantiebestemming van de jarige.

En dat is nog maar een kleine selectie van onze vele unieke cadeaus. Genoeg leuke ideeën toch al?

Een persoonlijk cadeau voor een man of vrouw van 40 jaar

Ben je op zoek naar een verjaardagscadeau voor je man, vrouw, moeder, vader of een goede vriend of vriendin? Jouw cadeau maak je in een paar klikken heel persoonlijk door het uploaden van een leuke foto of het schrijven van een passende tekst. Nu nog een cadeaukaartje erbij en jouw cadeau voor deze veertigste verjaardag is klaar om verzonden te worden!

Cadeau man 40 jaar

Ben je op zoek naar het beste 40e verjaardagscadeau voor een man? Bij YourSurprise kun je de mannen in je leven, je broer, je beste vriend of je man verrassen met iets moois dat hij niet verwacht. Hier een aantal ideeën; Een leren portemonnee met zijn naam gegraveerd; een gegraveerde snijplank voor een echte kookliefhebber of een leren laptophoes voor de workaholic.

Cadeau vrouw 40 jaar

Je beste vriendin wordt 40, maar is er niet zo blij mee? Voor sommige mensen kan ouder worden moeilijk zijn, maar je kunt er het beste van maken met een leuk origineel cadeau. Je kan voor iets kleins en simpels gaan, zoals een mooi gegraveerd wijnglas of een leren sleutelhanger. Als ze van feesten houdt, kan ze een fles sterke drank met gepersonaliseerde kist vast wel waarderen. Of misschien een gepersonaliseerde koffer zodat jullie samen een vriendinnen reis kunnen maken!

Een origineel cadeau voor een 40ste verjaardag

Niets is specialer dan de 40e verjaardag! Ja, we zeggen dit elk jaar, maar er is iets met deze specifieke leeftijd waarin je al veel bijzondere momenten hebt meegemaakt. Daarom is het leuk om het te vieren met de belangrijkste mensen in je leven, familie, vrienden en iedereen die een speciale betekenis voor je heeft. Als je wordt uitgenodigd voor een 40e verjaardag, wil je een origineel en uniek cadeau vinden. Je kunt gaan voor iets grappigs of iets nuttigs. De cadeau keuzes zijn eindeloos. Maar als je echt iemand een origineel cadeau wilt geven voor een 40e verjaardag, ga dan voor een gepersonaliseerd cadeau. Zo kun je het cadeau personaliseren naar jouw wensen, eventueel met de naam van de ontvanger of een leuke foto met z'n tweeën.