Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Wie houdt er nou niet van de zomer? En om extra te genieten van deze zonnige periode bieden wij de allerleukste zomercadeaus: unieke accessoires om de zomer nog leuker te maken! Ondek al onze zomer cadeautjes. 

42 cadeaus

Zomergeschenken en strandaccessoires

De zomer is hier! De tijd om te ontspannen en te genieten van de zonnige dagen aan het strand of het zwembad. Wij van YourSurprise willen je helpen de zomer nog leuker te maken met unieke accessoires en cadeaus. Wij hebben onze favoriete zomercadeaus voor jou geselecteerd.

Wat te geven voor de zomer?

Ken je iemand die in de zomer jarig is of wil je gewoon het perfecte zomeraccessoire kopen? In de zomer kun je nooit zonder koele drankjes je moet tenslotte gehydrateerd blijven. Maak je eigen gepersonaliseerde waterfles online. Proost op uw tafel met gegraveerde wijnglazen en een op maat RVS wijnkoeler om jouw drankjes koel te houden voor jouw elegante etentjes.

Gepersonaliseerde reisaccessoires

Je kan ook op reis zonder een je originaliteit op te offeren. Of je nu met het openbaar vervoer, vliegtuig of met jouw eigen auto reist, wij hebben enkele onmisbare reiscadeaus:

Gepersonaliseerde strandaccessoires

Neem de zomer mee naar het strand met op maat gemaakte strandaccessoires die je alleen op YourSurprise vindt. Je kunt jouw favoriete strandaccessoires snel en gemakkelijk online aanpassen. Hier zijn enkele ideeën:

  • Gepersonaliseerd strandlaken: voeg jouw eigen ontwerp, een foto of fotocollage en jouw naam toe. Niemand zal een strandlaken als de jouwe hebben! Het foto-strandlaken is 1x1,8 meter, perfect om op te liggen en te zonnen of om je af te drogen na een verfrissende duik.
  • Gepersonaliseerde slippers: maak leuke slippers met je favoriete foto!
  • Zonnehoed: op het strand is het belangrijk jouw huid te beschermen tegen de intensiteit van de zonnestralen. Doe dit dit jaar met een gepersonaliseerde zonnehoed. Verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren.

Barbecue accessoires op maat

Een van de populairste zomeractiviteiten is grillen op de BBQ. Nu kunt je jouw eigen barbecue organiseren of een geweldig cadeau maken voor de barbecueliefhebber. Kies onze gepersonaliseerde barbecue accessoires, gegraveerd met een tekst naar keuze of een barbecueschort. Onze BBQ-schorten zijn op maat verkrijgbaar in verschillende soorten: gemaakt van textiel met foto- of naamopdruk of gerecycleerd leer.