Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Afstuderen is een heel belangrijk moment dat gevierd moet worden! Bekijk de afstudeercadeaus en personaliseer je favoriete cadeau voor een student die op het punt staat zijn diploma in ontvangst te nemen.

74 cadeaus

Je hebt 48 van 74 cadeaus bekeken

Hoera Geslaagd in 2022!

Cadeau voor de geslaagde

Eindelijk zit de middelbare schooltijd erop. Hoewel het dit jaar wel een hele vreemde situatie was: examens in tijdvakken en andere regels dan normaal. Waarschijnlijk heeft de persoon voor wie jij op zoek bent naar een cadeau veel online lessen gevolgd via Teams, Zoom, of Google Hangouts. Deze prestatie is minstens even groot. Alle reden dus voor een feestje (wel op afstand!) en een mooi cadeau!

Landelijk moment voor geslaagden op 9 juni!

Om ervoor te zorgen dat iedereen een feestelijk moment ervaart, is er op 10 juni een landelijk moment voor alle geslaagden. Iedereen mag dan zijn of haar rugtas aan de vlag hangen om te vieren dat ze geslaagd zijn voor de middelbare school. Wil je iemand verrassen met een cadeau dan is het leuk om ervoor te zorgen dat het cadeau dus uiterlijk 10 juni bezorgd wordt!

Houten wenskaart om iemand te feliciteren

Wil je iemand door middel van een klein gebaar iemand gefelicteerd wensen? Verstuur dan een houten wenskaart! De wenskaart ontwerp je eenvoudig in onze online editor. Je kiest een ontwerp, uploadt een foto en voegt een persoonlijke tekst toe. Wij doen de rest en zorgen ervoor dat de wenskaart met felicitaties op tijd bij de geslaagde in huis is!

Feestelijke cadeaus voor een eindexamen

Bij een feestje hoort natuurlijk een lekkere fles champagne! Bij YourSurprise kun je diverse goede flessen champagne laten personaliseren met een zelf ontworpen etiket of laten leveren in een kist met gepersonaliseerde deksel. Je kunt op het deksel een persoonlijke boodschap achterlaten. Wij graveren of bedrukken de kist met een persoonlijke foto of tekst. Je ontwerpt het etiket of de kist eenvoudig in onze online editor. Je uploadt een leuke foto of kiest een mooi ontwerp. Voeg je persoonlijke boodschap toe en klaar is Kees!

Wil je een cadeau geven dat echt blijvend is? Kies dan voor het champagnepakket met daarin 2 gegraveerde champagneglazen. Op de glazen kun je een eigen boodschap laten graveren. Doordat de opdruk in de glazen gelaserd wordt, blijft deze mooi. De glazen zijn een leuk cadeau voor de geslaagde, zeker voor later. Het is een blijvend aandenken aan de bijzondere examenperiode en zal zeker in de uitzet meegaan!

Een ander populair cadeau is de Celebrations fles, een champagnefles met daarin kleine varianten van Mars, Bounty, Twix, Snickers en nog heel veel meer. Je kunt op de giftbox de naam van de ontvanger laten plaatsen, compleet in logo van de snoepjes. Een leuk cadeau voor de geslaagde die wel van een chocolaatje houdt!

Zoek je een geslaagd-cadeautje voor een echte snoepkous? Dan is de lolly-toren van Chupa Chupa een echte aanrader. De toren telt maar liefst 200 lolly’s in alle verschillende smaken. Je kunt de toren laten personaliseren met een eigen foto of tekst. Zo kun je iemand dus feliciteren met zijn of haar diploma op de toren zelf. Je ontwerpt de toren eenvoudig online in onze editor!

Zoek je een blijvend cadeau dat niet gegeten of gedronken kan worden? Dan zijn de bedrukte mokken een leuk cadeau idee. Je kiest een design naar keuze en voegt daar een leuke foto of de naam van de geslaagde aan toe. De mokken zijn vaatwasserbestendig, dus je cadeau blijft zeker mooi en zal lang meegaan!

Andere feestelijke momenten

De eindexamens zijn natuurlijk niet het enige examen waar iemand voor kan slagen! Onze cadeautjes zijn ook leuk voor iemand die rijexamen gedaan heeft en geslaagd is voor het rijbewijs. Andere grote momenten die wel een cadeautje en een feestje verdienen zijn natuurlijk het afstuderen of het afronden van een vervolgopleiding. Maar ook iemand die naast z’n werk een studie heeft gedaan en die heeft afgerond verdient wel een feestelijk cadeautje!