Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Maak je eigen houten cadeau! Laat de naam, foto en/of tekst van je keuze drukken of graveren op één van onze exclusieve houten cadeau. Hij zal zeker indruk maken, voor welke speciale gelegenheid je hem ook maakt.

100 Cadeaus

Je hebt 48 van 100 cadeaus bekeken

Gepersonaliseerde houten cadeaus voor elke gelegenheid

Het perfecte geschenk vinden kan een hele opgave zijn, maar er zijn maar weinig dingen die zo charmant en duurzaam zijn als een gepersonaliseerd houten geschenk. Of het nu voor een verjaardag, bruiloft of jubileum is, houten cadeaus zijn een mooie manier om je medeleven en aandacht over te brengen. Wij van YourSurprise hebben unieke en kwalitatief hoogwaardige houten cadeaus ontworpen die je kunt personaliseren met een naam, tekst, foto en/of logo.

Herinneringen creëren: Gepersonaliseerde houten cadeaus voor speciale momenten

Veel van de speciale momenten in het leven zijn bijzonder om te koesteren en te herinneren. Een gepersonaliseerd houten geschenk is een sentimentele manier om deze gelegenheden te eren.

Stel je voor dat je een gepersonaliseerde kaasplank zou geven op een bruiloft, gegraveerd met de namen van het koppel en hun speciale datum. Of wat dacht je van een klassiek fotolijstje bedrukt met de naam, het gewicht en de geboortedatum van de pasgeborene? Een jubileum kan worden vereeuwigd met een prachtig gegraveerde houten wijnkist met de initialen van het stel en de jaren van huwelijksgeluk.

Wat dacht je van een houten standaard met gedroogde bloemen voor een verjaardag? Dit is ook een geweldig cadeau voor Valentijnsdag. Een gegraveerd houten horloge is een uniek cadeau voor iemand die afstudeert of met pensioen gaat.

Zoek je een aandenken om iemand je wensen te sturen op zijn of haar speciale dag? Kies dan voor een houten gegraveerde of bedrukte kaart!

Welke unieke houten cadeaus voor kerst zijn er?

Een geweldig gepersonaliseerd houten cadeau voor kerst is een set houten kerstdecoraties. Je kunt een speciale kerstboodschap, een tekst of de naam van de familieleden toevoegen. En wat dacht je van een wijnfles met een in hout gegraveerde kerstboodschap? Kies uit je favoriete rode, witte of rosé wijn.

Hoe maak je gepersonaliseerde houten cadeaus?

Onze selectie houten cadeaus voor verschillende gelegenheden en behoeften zijn verkrijgbaar in verschillende personalisatie methoden, elk geselecteerd voor het type geschenk dat u kiest.

Onze gepersonaliseerde houten cadeaus kunnen worden gepersonaliseerd met:

 • Een foto
 • Een naam
 • Een tekst
 • Een logo

Je personalisatie kan worden afgedrukt of gegraveerd, afhankelijk van het cadeau dat je kiest. Maak je ontwerp of personalisatie in onze online editor en bekijk de preview van je cadeau voordat je het goedkeurt!

De beste gegraveerde houten cadeaus

Onze gegraveerde houten cadeaus omvatten:

 • Snijplanken met een ontwerp, naam en/of tekst
 • Gegraveerde wijnkistjes met een fles wijn
 • Gegraveerd keukengereedschap zoals lepels of een houten messenblok
 • Houten speelgoed voor kinderen
 • Kerstversieringen voor in de boom
 • En nog veel meer!

De beste bedrukte gepersonaliseerde houten cadeaus

Onze bedrukte houten cadeaus omvatten:

 • Fotoafdrukken met een houten frame
 • Fotopanelen met standaard
 • Foto's afgedrukt op hout
 • Houten dienbladen met een foto
 • Certificaten met een houten frame en nog veel meer!

Hoe maak ik een houten cadeau voor een bruiloft?

Houten huwelijkscadeaus zijn een tijdloze en elegante keuze voor bruiloften. Je kunt het gepersonaliseerde houten cadeau aanpassen met de namen van het bruidspaar, hun initialen of zelfs een foto! Als je goed bent met woorden, kun je het ook personaliseren met een tekst, bijvoorbeeld met een welgemeende boodschap. Enkele leuke houten huwelijkscadeaus zijn bijvoorbeeld een champagnefles met houten kist; een gepersonaliseerde geschenkset met wijn en houten snijplank; een gegraveerde herinneringsdoos met aandenkens die herinneren aan het koppel of een houten hart met de namen van het koppel.

Zijn gepersonaliseerde houten cadeaus milieuvriendelijk?

De meeste van onze houten cadeaus zijn FSC-gecertificeerd, een certificering die laat zien of een product hout bevat uit bossen die op een verantwoordelijke manier worden beheerd volgens strenge milieu-, sociale en economische normen. Bekijk de specificaties van de cadeaus voor meer informatie over het hout dat voor dat specifieke cadeau gebruikt is.