• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • Supersnelle levering
< Terug
Super snelle levering!
Originele Beterschap cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 58836 beoordelingen
Inge
op 15-01-20

"Super leuke site, en snel bezorgt! "

10 van 10
Vienna
op 15-01-20

"Ja zeker,goed kwaliteit en snel in huis,gr "

8 van 10
Patricia
op 15-01-20

"nette verzorging van het boek en de bezorging was keurig op tijd "

10 van 10

Beterschap cadeau

Wil je iemand beterschap wensen die zich even niet zo goed voelt? Bij YourSurprise vind je de leukste beterschap cadeaus om iemand goed in de watten te leggen. Het is altijd leuk om de zieke te verrassen met een beterschap cadeau. Hiermee kun je iemand niet beter maken, maar wel beter door laten voelen. Al onze persoonlijke beterschap cadeaus worden met liefde gemaakt. Bij YourSurprise kun je jouw beterschap cadeau rechtstreeks bij de patiënt thuis of in het ziekenhuis laten bezorgen.

Ziek zijn is natuurlijk geen pretje, daarom kan iemand die ziek is wel een steuntje in de rug gebruiken. Bij YourSurprise vind je altijd een geschikt beterschap cadeau voor mannen, vrouwen en kinderen. Maak jouw steunbetuiging extra speciaal door het cadeau te personaliseren met foto en tekst. Met zo een uniek beterschap cadeau laat je iemand zeker beter voelen!

Beterschap wensen

Wil je iemand na een operatie of ziekte op een unieke manier beterschap wensen? Kijk dan eens tussen de beterschap cadeaus van YourSurprise. Door een persoonlijke foto of tekst toe te voegen aan het cadeau wens je iemand beterschap op een persoonlijke manier, en dat kan iemand die ziek is wel gebruiken.

Naast je persoonlijke beterschap cadeau kun je ook nog een gratis cadeaukaartje met persoonlijke tekst toevoegen. Weet je niet welk cadeau je moet kiezen? Hieronder hebben we een aantal leuke beterschap cadeaus op een rijtje gezet.

Knuffel met naam

Een zachte knuffel laat iedereen een beetje beter voelen en vooral als deze knuffel speciaal voor hem of haar gemaakt is. Een knuffel met naam zorgt ervoor dat ontvanger weer gaat stralen. De knuffels met naam van YourSurprise hebben allemaal een eigen T-shirt aan, die je kunt personaliseren met jouw eigen naam en foto. Zo kan jij je dierbare opvrolijken met een uniek beterschap cadeau!

Bloemen bezorgen

Bloemen fleuren de mens op en dat wil je natuurlijk als iemand zich even niet zo lekker voelt. Wil jij iemand verrassen met een mooie bos bloemen? Laat dan een prachtig boeket bloemen bezorgen. Onze vrolijke en kleurrijke boeketten worden direct vanaf de veiling verstuurd. Hierdoor worden ze dus altijd dagvers bezorgd! We bezorgen onze bloemen in een luxe cadeaudoos inclusief een handige vaas.

Fruitmand bezorgen

Kan de zieke wat extra vitamientjes gebruiken? Laat dan een heerlijke fruitmand bezorgen. Je maakt de fruitmand extra speciaal door je eigen foto en tekst op de verpakking toe te voegen. De fruitmand wordt rechtstreeks van de fruitveiling bezorgd, zo is het fruit altijd lekker vers. Met deze gezonde opkikker kun je iemand op een heerlijke en persoonlijke manier beterschap wensen.

Chocolade cadeau

Als iemand zich al wat beter voelt kun je diegene ook trakteren op een overheerlijk chocolade cadeau. Kies voor een chocotelegram met jouw persoonlijke beterschapswens in choclade letters. Houdt de ontvanger niet zo van chocolade? Dan kun je hem of haar ook verrassen met een
+ Lees meer...
Kan ik je helpen?
1 met