Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Je zoekt een beterschap cadeau om iemand sterkte te wensen die ziek is? Dan is een gepersonaliseerd beterschapscadeau een perfect idee. Een origineel beterschap cadeau maak je tenslotte zelf. Kies uit kaarten, knuffels, mokken en lekkere cadeaus of iemand beterschap te wensen.  

87 Cadeaus

Je hebt 48 van 87 cadeaus bekeken

Cadeautjes om iemand beterschap of sterkte te wensen

Wil je iemand beterschap wensen die zich even niet zo goed voelt of die mentaal of fysiek door een moeilijke tijd gaat?

Of wil je juist iemand een hart onder de riem steken omdat die persoon het zwaar heeft? Natuurlijk geef je al een dikke knuffel, maar je wilt degene ook nog verrassen met een beterschap cadeautje.

Dan is een gepersonaliseerd beterschap cadeau een goede manier om te laten weten dat je aan ze denkt. Een gepersonaliseerd cadeau is een origineel beterschap cadeau, want jij hebt hem zelf gemaakt.

Een heel mooi gebaar en de perfecte manier om de ontvanger een steuntje in de rug te geven.

Origineel beterschap cadeau

Ok je wilt iemand een lief beterschap cadeautje sturen, maar je wil niet iets geven wat de ontvanger al heeft gehad. We geven je een lijst met 7 originele beterschap cadeaus voor jouw beste vriend of favoriete collega. kortom wat geef je als beterschap cadeau?

 1. Een gepersonaliseerde mok met een foto die laat zien waar je het allemaal voor doet
 2. Droogbloemen in houten houder
 3. Cadeaublik gevuld met Côte d'Or
 4. Een houten kaarthouder met gegraveerd glazen waxinelichtje houder
 5. Puzzel met favoriete foto
 6. Wijnglazen met naam
 7. Mega chocolade bar

Verstuur of geef een van bovenstaande beterschap cadeautjes persoonlijk en maak het herstel leuker voor mannen en vrouwen die het nodig hebben.

Beterschap cadeau man

Mannen kunnen bij een flinke griep al helemaal uitgeschakeld zijn. Je kan ze helpen vrolijk te worden van een sterkte cadeau per post.

Het is dan ook een goed idee om een klein beterschaps cadeau te versturen. Weetje wat een leuk beterschap cadeau idee is? Een chocolade kaart met foto, die gewoon per post kan worden verzonden en door de brievenbus past.

Beterschap cadeau vrouw

Er zijn veel beterschap cadeaus om je vriendin een opkikkertje en een lach op haar gezicht te toveren. Wens de vrouw een voorspoedig herstel met mega chocoladerepen met foto en tekst. We hebben een Giant KitKat reep, Mega Milka reep of van Côte d'Or of Toblerone die je kan laten bezorgen als verrassing.

Beterschap pakket

Je beste vriendin heeft net een zware operatie ondergaan en licht nog in het ziekenhuis. Je wil voor haar een heel beterschap pakket samenstellen. Je kan beterschap bloemen en een andere beterschap geschenk combineren en zo een beterschap pakket maken met originele producten.

Wat zit er in een Beterschapspakket?

Stel je eigen beterschapspakket samen, jij maakt uit wat er in het beterschapspakket zit. We geven je wat inspiratie met de volgende beterschap cadeau ideeën.

 • Een gepersonaliseerde snoeppot
 • Een geurkaars met foto
 • Thee met houten theedoos en gegraveerde theeglazen
 • Tony's Chocolonely giftbox
 • droogbloemen of rozen

Je kan natuurlijk ook een andere beterschap kado kiezen als dit een beter beterschap geschenk is voor jouw vriend of vriendin.

Beterschap cadeau bezorgen per post

Als je iemand een moeilijke tijd doormaakt wil verrassen met leuk beterschap cadeau per post. Kies dan voor een klein beterschap cadeau die door de brievenbus past.

We hebben de beterschap cadeautjes die door de brievenbus passen op een rijtje gezet

 • Bonbons met foto in de vorm van een hart
 • Pantoffels met foto
 • Houten hart met persoonlijke noot
 • Zaadbommetjes
 • Chocolade telegram
 • Chocolade kaart
 • Houten kaart met houder

Iemand sterkte wensen

Bij YourSurprise vind je mooie en persoonlijke cadeaus om iemand sterkte of beterschap te wensen. Al onze cadeautjes worden met liefde gemaakt. Hoewel je iemand helaas niet kunt genezen, of de problemen weg kunt nemen, kun je iemand wel een goed gevoel geven. Weten dat er iemand aan je denkt, doet je goed. Bij alle cadeaus kun je gratis een persoonlijk kaartje toevoegen waarop je jouw beterschapswens kunt schrijven.

Kun je het cadeau niet zelf langs brengen? Geen probleem, wij bezorgen alle cadeautjes thuis op het door jou opgegeven adres. Je kunt het dus bij iemand thuis of in het ziekenhuis laten bezorgen.

Iemand beterschap wensen

Ziek zijn is natuurlijk geen pretje, daarom kan iemand die ziek is wel een steuntje in de rug gebruiken. Zo kun je iemand een fruitmand met vers fruit laten bezorgen. Liever een kaart, knuffel of bos bloemen? Dat kan ook!

Al onze cadeautjes kun je personaliseren met foto en tekst. Met een uniek beterschap cadeau voelt iemand zich vast en zeker een stuk beter!

Een knuffel na een operatie

Wil je iemand na een operatie of ziekte op een unieke manier beterschap wensen? Cadeautjes, zoals een knuffel, bosje bloemen of een lieve kaart zijn dan altijd welkom!

Knuffel met naam

Van een zachte knuffel die speciaal voor jou is gemaakt gaat iedereen zich een beetje beter voelen. Van een knuffel met naam wordt de zieke zeker (een beetje) blij. De knuffels met naam van YourSurprise hebben allemaal een eigen T-shirt aan, die je kunt personaliseren met jouw eigen naam en foto. Zo kan jij jouw dierbaren opvrolijken met een uniek beterschap cadeau!

Bloemen bezorgen altijd een goed idee

Bloemen fleuren de mens op en dat wil je natuurlijk als iemand zich even niet zo lekker voelt. Wil jij iemand verrassen met een mooie bos bloemen? Laat dan een prachtig boeket bloemen bezorgen. Onze vrolijke en kleurrijke boeketten worden direct vanaf de veiling verstuurd. Hierdoor worden ze dus altijd dagvers bezorgd! We bezorgen onze bloemen in een luxe cadeaudoos inclusief een handige vaas.

Chocolade cadeau om iemand sterkte te wensen

Als iemand zich al wat beter voelt, kun je diegene trakteren op een overheerlijk chocolade cadeau. Kies je voor een chocoladetelegram of chocolade-bonbons?

Maak je cadeau extra persoonlijk

Naast je persoonlijke beterschap cadeau kun je ook nog een gratis cadeaukaartje met persoonlijke tekst toevoegen. Tijdens de bestelling krijg je vanzelf de optie aangeboden om een persoonlijke boodschap bij te sluiten.

Wat is een leuk beterschap cadeau?

Je wil iemand beterschap wensen, maar niet gewoon boeket bloemen sturen? Een echt leuk beterschap cadeau om iemand beterschap te wensen is een gepersonaliseerde snoeppot.

Wat kun je geven aan iemand die ziek is?

Laat weten dat je iemand een spoedig herstel wenst en geef aan iemand die ziek is een attentie zoals een bos beterschap bloemen.

Wat geef je iemand die uit het ziekenhuis komt?

Een welkom thuis cadeau wordt altijd door iedereen gewaardeerd.

Als je iemand wil steunen die nog even in de lappenmand zit na thuiskomst. Geef dan een houten kaart met persoonlijke boodschap en foto als cadeautje. Dat is een leuke verrassing.

Wat geef je aan iemand na een operatie?

Het beste cadeau om iemand na een operatie te geven om aan te sterken is wat lekkere comfort food. Zoals een lekkere megachocolade reep of drop, uiteraard kan je je beterschap cadeau voorzien van persoonlijke boodschap en foto

Wat geef je aan een kind in het ziekenhuis?

Als je op ziekenbezoek gaat naar een kind, dan geef je knuffel met naam of foto aan het kind. De moeder zal dit waarderen en het kind zal de knuffel zien als lichtpuntje.

Wat geef je een zieke cadeau?

Een zieke geef je een beterschap kado om ze op te vrolijken zoals een paar sokken met een grappige foto. Die passen makkelijk door de brievenbus en is een van onze populairste beterschap cadeautjes.

Wat te geven in plaats van bloemen?

Een boeket bloemen kan je niet eten! Geef daarom wat lekkers in plaats van bloemen om iemand een hart onder de riem te steken.

Wat is een lekker origineel beterschap cadeau? Wat denk je van een Mentos XXL-rol met foto of een Chupa Chups lolly toren met foto of naam of KING perpermunt XXL gepersonaliseerd met boodschap?