Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

4 Cadeaus

Gepersonaliseerde Jommeke boeken

Jommeke is een Belgische strippenreeks voor de jeugd over Jommeke. Het stripverhaal is onder te verdelen in drie groepen. Jommeke en zijn vrienden trekken samen naar een andere (exotisch land), een uitvinding van professor Gobelijn veroorzaakt problemen in Zonnedorp of de slechteriken Anatool, de koningin van Onderland en Kwak en Boemel worden steeds weer gedwarsboomd door Jommeke. Ook heeft iedere hoofdrolspeler een eigen huisdier, met ieder hun eigen sterkte. Ken jij een groot fan van de Jommeke stripverhalen? Hoe gaaf is het dan om een stripverhaal te krijgen waar je zelf de hoofdrol in speelt. Dit persoonlijke boek is een ultieme aanvulling voor de collectie. De boeken zijn voor alle leeftijden, dus je kan iedereen verrassen met het boek.

Jommeke kinderen baas

In het boek, Jommeke - kinderen baas, doet Professor Gobelijn een geweldige uitvinding. Hij kan met een speciaal drankje kinderen super slim maken en jij mag het als eerste uitproberen. Maar dit gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot…

Jommeke, spaghetti en kaas

In dit grappige boek, Jommeke - Spaghetti met kaas, nodigt Filiberke jou en de Meikes uit om spaghetti bolognese te komen eten. Jammer genoeg blijkt hij geen culinair talent te zijn en eindigen onze vriendjes in een Italiaans restaurant. Daar zien ze de Paarse Roos, een diamant die in Rome is gestolen. Samen met gravin van Stiepelteen besluiten ze de steen terug te bezorgen. Maar of dat zou eenvoudig is…?

Jommeke - De jacht op een voetbal

In het boek ‘De jacht op een voetbal’ ligt Gravin Groenvijver op sterven. In haar testament staat de geheime schuilplaats van de familieschat. Haar knecht Anatool wil die schat voor zichzelf hebben en steelt het testament. Uit vrees om betrapt te worden, verstopt hij het in een voetbal. Diegene is zich van geen kwaad bewust en ruilt de bal voor een trompet. Het is de aftrap voor een dolle jacht op een erg belangrijk voetbal...

Jommeke - Het vreemde avontuur

In dit boek, het vreemde avontuur, vertrek jij met een fluitje op ruiltocht. Uiteindelijk krijgt hij zo een schilderij in zijn bezit van een jonge ridder uit de 16e eeuw die erg op hem lijkt. Nieuwsgierig naar het verhaal, gaat hij samen met Flip op bezoek bij baron Den Beste, een afstammeling van ridder Karel die nog steeds in het kasteel woont. En daar verzeilt onze held plots in een vreemd middeleeuws ridderavontuur…