Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Bedank jouw zakenpartners, medewerkers en klanten met unieke relatiegeschenken. Maak jouw eigen gepersonaliseerde relatiegeschenken met een foto, logo, naam of tekst naar keuze.

166 Cadeaus

Je hebt 48 van 166 cadeaus bekeken

Relatiegeschenken, de mooiste bedrijfscadeaus

Er zijn diverse redenen om op zoek te gaan naar relatiegeschenken. Misschien wil je jouw beste klanten bedanken voor het vertrouwen in jullie samenwerking. Of misschien wil je aan het eind van het jaar alle klanten een klein cadeau sturen om ze een succesvol nieuwjaar te wensen. Toch zien we dat relatiegeschenken het hele jaar door gegeven worden en niet alleen aan klanten, maar steeds vaker ook aan medewerkers.

Relatiegeschenken voor beste klanten

Een van de meest voor de hand liggende redenen om een relatiegeschenk te geven, is de band met bestaande klanten onderhouden. Een relatiegeschenk laat zien dat je aan jouw klant denkt en dat de klant belangrijk voor je is. Daarbij doe je natuurlijk geen zaken met andere bedrijven, maar met mensen bij deze bedrijven. En mensen vinden het nou eenmaal ontzettend fijn om zich gezien te voelen. Door jouw vaste contactpersoon zo af en toe een bedankje toe te sturen, houd je de relatie warm en goed. Daarbij heb je altijd een reden om daarna weer eens contact op te nemen met je klant, je wilt immers weten of hij of zij het cadeau in goede orde ontvangen heeft. Zeker als je iets lekkers geeft zoals chocolade of snoep. Hoe meer jij laat zien dat je geeft om de persoon bij de klant, hoe beter dat voor jullie relatie is.

Wat je iemand geeft als geschenk, hangt natuurlijk ontzettend af van de tijdsgeest. Vroeger waren USB-sticks een zeer gewild geschenk, opgevolgd door de power bars. Wat is op dit moment een geschenk waarmee je een goede indruk maakt op je beste klanten? Wij hebben 9 laatste trends voor je op een rijtje gezet. Van kleinigheidjes tot een ontzettend mooie rolkoffer of een heerlijk champagnepakket.

Geschenken voor je medewerkers

Traditioneel gezien is het einde van een kalenderjaar dé aanleiding om het personeel te bedanken voor hun inzet. Vaak gebeurt dit op de kerstborrel in de vorm van een kerstpakket of zakelijk kerstcadeau. Steeds vaker zien we dat bedrijven vaker gedurende het jaar een klein cadeautje geven aan het personeel. Bijvoorbeeld een mooie sweater met het bedrijfslogo erop, een strandlaken dat jaren meegaat of mooie waterflessen voor tijdens het forenzen.

Relatiegeschenken momenten!

Er zijn een aantal belangrijke data die elk jaar terugkomen. Deze data zijn bij uitstek geschikt om je medewerkers in het zonnetje te zetten:

Zet deze data dus meteen in jouw agenda:

Geschenken voor thuiswerkende medewerkers

Omdat medewerkers steeds vaker thuiswerken, zien we dat bedrijven worstelen met de manier waarop ze contact kunnen onderhouden met hun mensen. Als je mensen niet vaak meer ziet, hoe kun je dan verzekerd blijven dat je medewerkers betrokken zijn? Bij MKB-bedrijven kan een manager dit goed peilen, bij grote bedrijven kan dit al snel lastig worden. Steeds meer bedrijven sturen daarom vaker per jaar een kleinigheidje op naar hun medewerkers. Denk aan puzzel met daarop een teamfoto of bedrijfsfoto gecombineerd met een heerlijke reep Toblerone of Tony Chocolonely. Wat is er leuker om deze kleine cadeautjes te personaliseren? Dat wil zeggen dat op elk cadeau de naam van de betreffende medewerker komt te staan. Dus niet zomaar een Toblerone, maar een Toblerone met daarop de naam van jouw medewerker? Of niet zomaar een waterfles, maar daarop de naam van de medewerker? En wist je dat we alle geschenken gewoon thuis kunnen bezorgen bij al jouw medewerkers?

Relatiegeschenken bedrukken

Relatiegeschenken die per stuk uniek en op maat gemaakt zijn voor elke medewerker of klant noemen we gepersonaliseerde relatiegeschenken. Bij YourSurprise zijn wij gespecialiseerd in het personaliseren van al onze cadeaus en geschenken. Dat wil zeggen dat wij alles in ons assortiment uniek kunnen produceren voor elke ontvanger. Wil je 2.000 medewerkers allemaal een eigen aluminium waterfles geven? Doen we! Of 100 medewerkers een trui met daarop hun eigen naam? Geen probleem. Wil je het juiste cadeau op 500 verschillende adressen laten leveren? Wij regelen het!

Hoe maak je bedrukte relatiegeschenken?

Het enige wat jij hoeft te doen is ons een bestand aan te leveren met daarop alle voornamen van de medewerkers en het bedrijfslogo. Op sommige producten kun je naast het logo ook nog een mooie bedrijfsfoto of een zelfgemaakt ontwerp toevoegen. Op die manier is elk bedrukte relatiegeschenk dus echt maatwerk en dat is waar wij goed in zijn!

Originele relatiegeschenken

Elk leuk relatiegeschenk moet jouw bedrijf vertegenwoordigen, dus als je jouw (potentiële) klanten en zakenpartners wilt verrassen met een geschenk dat bij jouw merk past, dan ben je bij YourSurprise aan het goede adres! Bij YourSurprise kan je een echt uniek, origineel geschenk voor jouw bedrijf samenstellen.

Wij bieden niet alleen een selectie van gebruikelijke cadeaus die je overal kunt vinden, maar we hebben een assortiment met veel verschillende soorten chocolade, dranken, keukenaccessoires, kantoorartikelen en nog veel meer. Al onze cadeaus kunnen worden gepersonaliseerd met een logo, naam, foto of tekst.

Hier volgen enkele ideeën voor ongewone en populaire relatiegeschenken:

  • Een XXL chocoladereep met jouw logo: Kies uit bekende en populaire merken
  • Een gepersonaliseerde muismat: Kies uit verschillende formaten
  • Een snoeppot gevuld met heerlijke snoepjes en voorzien van jouw bedrijfslogo
  • Een lunchbox gegraveerd met jouw logo of tekst
  • Gepersonaliseerde handbagage: Perfect voor reizen en tegelijkertijd merkpromotie

Dit is slechts een greep uit de unieke relatiegeschenken die je bij YourSurprise kunt vinden.

Waarom je moet kiezen voor een uniek relatiegeschenk

De ontvangers, of het nou je medewerkers, partners of klanten zijn, ze zullen jouw gebaar extra waarderen. Zij zullen zich blijven herinneren dat je extra moeite heeft gedaan en zullen aangenaam verrast zijn door jouw originaliteit!

Kleine end goedkope relatiegeschenken

Op zoek naar geweldig maar goedkope relatiegeschenken die iedereen zal verrassen?

Goedkoop en klein hoeft niet te betekenen dat het van mindere kwaliteit is of minder waarde heeft. Wij bieden geschenken voor bedrijven met een kleiner of groter budget, die zowel aan jouw eigen behoeften als aan die van de ontvanger voldoen.

Je vindt bij ons een ruime keuze aan kleinere cadeaus zoals gepersonaliseerde pennen, sleutelhangers, glazen, draagtassen, petten enz.

Je kunt ze in grote hoeveelheden kopen en korting krijgen of ze rechtstreeks van onze website kopen, dit kan vanaf 1 stuk.

Ons team staat klaar om je te helpen!

Relatiegeschenken XL

Waarom niet groots uitpakken met een XL relatiegeschenk?

We weten dat de grootte er niet echt toe doet, maar het kan de ontvanger wel extra blij maken! We hebben een selectie XL en XXL relatiegeschenken voor een grote verrassing die zeker zal opvallen.

Hier enkele ideeën:

  • Gepersonaliseerde XXL Toblerone reep, het ultieme geschenk van 4,5 kg!
  • Enorme Teddybeer: Verkrijgbaar in 2 verschillende grote maten met een gepersonaliseerd t-shirt waarom je jouw logo kun t aanbrengen.
  • Een XXL-mok, voor wie niet zonder koffie of thee kan.
  • Een magnum fles champagne met jouw personalisatie
  • Een gigantische Chupa Chups lollytoren met jouw logo erop

Ontdek al onze XL en XXL geschenken.

Promotieartikelen

Promotionele producten zijn een geweldige manier om (potentiële) klanten, werknemers en/of partners jouw waardering te tonen. Het vinden van het juiste cadeau kan een uitdaging zijn, zeker wanneer je het in grote aantallen wilt kopen. Maar wist je dat je bij YourSurprise gepersonaliseerde merchandise en promotieartikelen kunt kopen zonder minimum aantal stuks?

Wij begrijpen dat je niet altijd grote hoeveelheden promotieartikelen nodig heeft. Misschien wil je gewoon een zakenpartner bedanken, één van jouw medewerkers belonen voor het harde werk of een jubileum vieren.

Daarom bieden wij een breed assortiment aan relatiegeschenken die al vanaf 1 stuk besteld kunnen worden. Of je nu op zoek bent naar promotieproducten, relatiegeschenken of cadeaus op maat, bij ons ben je aan het juiste adres. Je kunt jouw relatiegeschenk kiezen en personaliseren op onze website.

Als je grotere hoeveelheden nodig hebt en je wilt niet te veel tijd verliezen aan het personaliseren van elk product, dan kunnen wij dit voor je doen! Vul gewoon het formulier in om ons team te contacteren, bel ons op of stuur een e-mail.

Relatiegeschenken voor elke gelegenheid

Wij begrijpen dat je misschien op zoek bent naar een cadeau voor specifieke cadeaumomenten.

Wij bieden cadeaus voor de volgende gelegenheden:

Relatiegeschenken bedrukken? Ziet je jouw cadeaumoment niet in de lijst, geen nood; we hebben er nog veel meer zakelijk cadeaus!