• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • Supersnelle levering
< Terug
Super snelle levering!
Originele Secretaressedag cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 60106 beoordelingen
L.J.
op 20-02-20

"Top bedrijf, goede service van super vriendelijk personeel, "

10 van 10
Conny
op 20-02-20

"Dat wat ik besteld heb zag er goed uit, goede service prima kwaliteit. "

10 van 10
Claudia
op 20-02-20

"Nee helemaal tevreden met de bestellingen die ik in het verleden geplaatst en gekregen heb. "

10 van 10
Geef je secretaresse een uniek Secretaressedag cadeau!

Secretaressedag cadeau

Is jouw secretaresse ook je steun en toeverlaat die iedere dag voor je klaar staat? Dan is de nationale secretaressedag de dag om te laten merken dat je haar waardeert. Op de derde donderdag in april is het elk jaar secretaressedag in Europa.

Laat deze dag niet onopgemerkt voorbij gaan, maar verras je secretaresse met een uniek en persoonlijk cadeau. Bedank haar op een speciale manier voor de inzet van het afgelopen jaar. Zet je secretaresse dit jaar eens extra in het zonnetje door niet alleen met woorden je waardering uit te spreken, maar maak een persoonlijk cadeau voor haar.

Secretaresse cadeau tips

Bij YourSurprise vind je de allerleukste cadeaus voor jouw secretaresse. De cadeaus worden extra leuk en persoonlijk doordat je ze zelf kunt personaliseren met naam, foto of tekst. Bezorg je secretaresse een geweldige dag met bijvoorbeeld een oorkonde waarmee je jouw secretaresse laat weten hoezeer je haar waardeert. Zo zal zij het hele jaar weer met plezier voor je klaar staat.

Een andere cadeautip is een heerlijke fles wijn of prosecco. Zo'n lekker drankje met persoonlijk etiket zal zeker in de smaak vallen. Maar ook een handige muismat of bureaukalender zijn leuke cadeaus voor op de werkplek van je secretaresse. Een heerlijk doosjes bonbons of een kussen om lekker te relaxen na een harde dag werken, of een persoonlijke pen met haar naam erin gegraveerd!

Tip: Bloemen

Iedere secretaresse zal blij worden van een mooie bos bloemen. Laat de bloemen als extra verrassing eens thuis bezorgen bij je secretaresse. Op deze manier staat het boeket bloemen niet eerst een hele dag op kantoor en hoeft ze het niet mee naar huis te nemen. Doordat het boeket thuis wordt bezorgd kan ze het boeket direct neerzetten en optimaal genieten van de mooie bloemen.

Tip: Belevenis

Vind je het moeilijk om echt een origineel cadeau te bedenken voor je secretaresse? Kies er dan voor om een belevenis cadeau te geven. Met een belevenis geef je jouw secretaresse de dag van haar leven. Er is keuze genoeg uit verschillende belevenissen. Of je haar nu wilt verrassen met een wellness dagje, een culinaire dag, een workshop die aansluit bij haar hobby of wat actie en avontuur. Met een belevenis cadeau zit je altijd goed.

Tip: Chocolade cadeau

Bijna iedere vrouw houdt van chocolade. Daarom is een chocolade cadeau ideaal om te geven aan jouw secretaresse. Kies een mooi chocolade hart, een vrolijke doos Milka chocolade of een chocolade pump. Alle chocolade wordt gemaakt van echte Belgische Callebaut chocolade en is daardoor overheerlijk. Maak de chocolade extra speciaal met een eetbare foto of tekst erop te laten drukken. Een foto op chocolade is de ideale manier om een origineel en lekker cadeau te geven aan jouw secretaresse!
Kan ik je helpen?
1 met