• Supersnelle levering
  • Ieder cadeau met foto en tekst
  • Cadeau bezorgd zonder factuur
Supersnelle levering!
Cadeau direct bij de ontvanger
Gratis cadeaukaartje
Supersnelle levering!
Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.
Cadeau direct bij de ontvanger
Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.
Gratis cadeaukaartje
Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.
Originele Secretaressedag cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 90592 beoordelingen
Alexia
op 18-10-21

"Comme toujours, je suis ravie de mes achats! "

10 van 10
Conny
op 17-10-21

"Super makkelijke site om te bestellen, hele snelle levering en prachtige kwaliteit en resultaat!! Echt.."

10 van 10
Nico
op 17-10-21

"Gieie services snel en goed bereikbaar! Ga zo door. "

9 van 10

Secretaressedag 2021: de leukste cadeaus om je waardering uit te drukken

Ondernemers, managers en andere bazen opgelet; secretaressedag komt er weer aan! Dit jaar is secretaressedag op donderdag 15 april 2021. Dé uitgelezen kans om secretaresses en management assistenten eens flink in het zonnetje te zetten. Want zeg nou zelf; wat zou je zonder je steun en toeverlaat moeten beginnen? Laat daarom deze speciale dag niet onopgemerkt voorbij gaan, maar verras je secretaresse met een persoonlijke attentie.

Waarom de secretaresse onmisbaar is

Eigenlijk hoeven we dat toch helemaal niet uit te leggen? Wie zorgt ervoor dat alles binnen de organisatie op rolletjes loopt? Wie zorgt ervoor dat anderen hun werk goed kunnen doen? Juist! De secretaresses! Ze nemen alle telefoontjes aan, beheren je afspraken en staan altijd klaar als er wat geregeld moet worden. Zij zijn dus eigenlijk een onmisbare schakel in het bedrijf en zorgen ervoor dat jij efficiënt je dag kunt besteden. Waarschijnlijk heb je het wel eens ervaren dat je eigen secretaresse met vakantie is en dat je tijdelijk geen secretaresse hebt of de secretaresse met iemand moet delen? Verschrikkelijk toch!

Secretaressedag: commerciële dag of oprecht moment?

Secretaressedag was altijd een “officiële” dag, overgewaaid uit Amerika. De eerste secretaressedag was op 20 april 1989. De dag was een initiatief van diverse uitzendorganisaties en de bloemenbranche. Hoewel deze partijen het niet meer organiseren, staan toch veel secretaresses nog steeds stil bij deze dag. De dag wordt traditioneel namelijk op de derde donderdag van april gevierd. Hoewel er veel geluiden zijn om deze dag niet meer te vieren, zijn er toch veel secretaresses en management assistentes die het enorm waarderen als jij er als werkgever toch even bij stilstaat. Wij kennen zelfs verhalen van secretaresses die deze dag ‘stiekem’ in de agenda van hun baas zetten, zodat ze niet vergeten worden!

Het gaat natuurlijk veel meer om de waardering dan om het cadeau. Waardering kun je natuurlijk uitspreken, maar toch komt het vaak beter over als je er een kleinigheidje bij geeft zoals een bosje bloemen, een doos chocolade of een lekker wijntje. Bedenk dat deze dag voor je secretaresse ook een moment is om op LinkedIn te laten zien dat ze door je gewaardeerd wordt.

Een gepersonaliseerd cadeau is nóg leuker!

Vergeet deze dag dus niet en bedank je secretaresse door haar de waardering te tonen die zij (of hij!) verdient. Zoals gezegd, het gaat om het gebaar: een kleine, persoonlijke attentie. Hiervoor hoef je gelukkig niet ver te zoeken, want bij YourSurprise ben je hiervoor aan het juiste adres. Al onze cadeautjes kun je namelijk eenvoudig zelf ontwerpen met eigen foto, logo, naam of leuke tekst. Zo maak het cadeau extra bijzonder. De meest populaire cadeaus voor secretaressedag zijn:
- een heerlijk chocolade cadeau van Milka of Toblerone! Allemaal met naam of foto van je secreteresse.
- een mooi beautypakket, een heerlijk verwenpakket is het ideale cadeau na al het harde werken.
- een wijnpakket met gegraveerde deksel
- een notitieboekje met naam of foto
- een mok met haar eigen naam en persoonlijke tekst (You're the best!)

Kortom; genoeg verrassende cadeaus om je secretaresse op Nationale secretaressedag te bedanken.

Overtuigd? Bestel voor 13 april 2021!

Ben je er van overtuigd dat je iets moet doen voor secretaressedag? Helemaal goed! Wij helpen je graag om iets leuks, persoonlijks en bijzonders te maken. Kom je er zelf niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op via 0111 712 466 dan denken we graag met je. Als je voor dinsdag 13 april om 16.00 uur bestelt, dan heb de geschenken op 15 april in huis!