Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

De Dag van de Schoonmaker is een dag speciaal voor al onze schoonmakers: van schoonmaakbedrijven, eigen diensten tot specialistische reinigingsbedrijven. Deze dag is een fantastische gelegenheid om de schoonmakers en facilitaire medewerkers te laten weten hoe belangrijk zij zijn voor het bedrijf, voor de leef- en werkomgeving en de veiligheid. Want niet alleen in 2020 met alle maatregelen eromheen, maar ook dagelijks voorzien zij het bedrijf van een veilige werkomgeving. Daarom staan zij vandaag in het zonnetje en bedanken we hen met een persoonlijk cadeautje.

Een snoepblik of snoeppot met foto bedrukken

Er is geen beter cadeau dan een snoepcadeau. Facilitaire medewerkers reizen regelmatig tussen de bedrijven om de gebouwen van een schoonmaakbeurt te voorzien. Dan is het wel zo lekker als ze onderweg wat te snoepen hebben. Je kunt kiezen uit zes verschillende vullingen voor het snoepblik, denk aan pepermunt, dropjes en winegums. Voor de snoeppot heb je vijf vullingen, waaronder kleine beertjes. Jij ontwerpt het snoepcadeau helemaal zelf met een gezellige foto, lieve boodschap of bedrijfslogo.

Houten snijplank voor hapjes

Hoe fijn is het om na een harde werkdag op de bank te ploffen? De voeten kunnen omhoog, de hapjes worden geserveerd en genieten maar. Weet je wat nog leuker én lekkerder is dan dat? Een gepersonaliseerde houten serveerplank voor alle hapjes! De houten serveerplank is gemaakt van massief hout en is beschikbaar in twee materialen: beukenhout en teakhout en in drie vormen: rechthoekig, langwerpig en rond. Je kunt de serveerplank laten graveren met een design, naam of tekst, zoals ‘bedankt voor al jouw inzet’ of ‘bedankt dat je ons werk veilig maakt’. Dat maakt het een uniek cadeau om je borrelhapjes op te serveren of pizza op te eten. Wil je er als bedrijf een logo op laten drukken? Dat kan al vanaf 18 stuks. Vraag naar de mogelijkheden bij onze B2B-afdeling.

Een thermosbeker of thermosfles voor onderweg

Sommige schoonmakers zijn vast in dienst bij een bedrijf, sommigen maken een rondje tussen verschillende soorten bedrijven. Daardoor zijn ze vaak onderweg en is pauze nemen wat lastiger. Geef daarom een cadeau dat hen stimuleert om ook eens uit te rusten. Een thermosbeker en thermsofles zijn ideaal voor iedereen die vaak onderweg is. Je kunt de thermos helemaal personaliseren door een foto en/of naam toe te voegen of te kiezen uit een van de vrolijke designs. Laat jouw creativiteit de loop en gun je medewerkers een moment van rust met hun eigen thermosbeker of thermosfles.

Say thanks met de Say It! Milka giftbox

Een persoonlijke Say it with Milka giftbox is een bedankje om van te smullen. Een chocolade cadeautje is meestal wel welkom. Laat je facilitaire medewerkers weten dat je aan hen denkt door een persoonlijke boodschap te schrijven op een Milka giftbox. Jouw persoonlijke 'Say it with Milka' giftbox is gevuld met bloemvormige Milka pralines. Zelf een uniek Milka bedankje maken is heel makkelijk. Geef je cadeau een persoonlijke touch door een naam, foto en bedankbericht toe te voegen. That’s it! Dat wordt smullen!

Waar wacht je nog op? Begin snel met het personaliseren van je cadeaus voor de Dag van de Schoonmaker! Heb je vragen of wil je meer weten over deze zakelijke geschenken? Neem dan contact op met onze B2B-afdeling, zij staan je graag te woord. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0111-712466 of zet het op de mail naar b2b@yoursurprise.nl

Snijplank

Snijplank

Mok met foto

Mok met foto

Milka Pralines Thank You

Milka Pralines Thank You

Blog

Blog