Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Persoonlijke cadeaus voor de Dag van de zorg

106 Cadeaus

Je hebt 48 van 106 cadeaus bekeken

De mooiste cadeaus voor de Dag van de Zorg

Zorgmedewerkers in het zonnetje op de dag van de zorg!

Het werk in de zorg is mooi, maar ook zwaar. Daarom verdienen alle medewerkers in de zorg en de verpleging waardering voor hun werk. Een persoonlijk geschenk als blijk van waardering is alle zorgmedewerkers dan ook van harte gegund. Ben je directeur van een zorginstelling? Of werk je samen met je collega’s in een zorginstelling? Dan is de ‘’Dag van de Zorg’’ is het ideale moment om alle zorgmedewerkers te verrassen met een uniek cadeau. Maar je kunt natuurlijk ook als patiënt een verpleegkundige willen bedanken voor wat hij of zij voor je gedaan heeft!

Wij helpen je graag met het vinden van een mooi cadeau waaruit waardering blijkt!

Dag van de Zorg: 12 mei 2024

Het hele jaar zouden werkgevers, patiënten en cliënten uit moeten spreken hoe waardevol deze zorgprofessionals zijn, maar op de Dag van de Zorg is het goed om extra stil te staan bij de enorme inzet die in deze beroepstak gegeven wordt. Zeker in deze tijd waarin een uitzonderlijk groot beroep is en wordt gedaan op alle medewerkers in de zorg. De zorg is elke dag van het jaar een cruciale sector, maar in de afgelopen jaren werd helemaal duidelijk hoe belangrijk de zorg en de medewerkers zijn voor de samenleving. Tienduizenden zorgmedewerkers door heel Nederland hebben zich onvermoeibaar ingezet en blijven zich tot het einde toe inzetten. Dat is meer dan gewoon een baan: het is een roeping. Maar dat wil niet zeggen dat het allemaal maar normaal is!

Feitjes en cijfers over de zorg in Nederland

Volgens cijfers van het CBS waren er in het laatste kwartaal van 2019 1,3 miljoen mensen werkzaam in de zorg. Van 2013 - 2016 stroomden er jaarlijks meer mensen de zorg uit, dan dat er mensen de zorg instroomden. Sinds 2016 is dit gelukkig veranderd: sinds dat moment stromen er meer mensen de zorg in en naam het totaal aantal werknemers toe. Deze instroom komt voornamelijk door zij-instromers en herintreders. Dit zag je ook gebeuren tijdens de coronacrisis: oud-medewerkers meldden zich weer bij de ziekenhuizen om mee te helpen. In 2018 werkten 1 op de 7 Nederlanders in de zorg, om het niveau van de zorg te kunnen bewaken moeten dit er in 2040 1 op de 4 zijn.

Dag van de verpleging

De Dag van de Zorg wordt door veel mensen ook wel de ‘’Dag van de Verpleging’’ genoemd, maar het gaat in feite om dezelfde dag. Het is dus ook een mooi moment om die ene verpleegkundige of verpleger te bedanken voor de goede zorgen.

Waarom een cadeau op Dag van de Zorg?

De toewijding, tijd en passie die mensen met een zorgend beroep hebben, verdient een blijk van waardering. In Nederland hebben we hiervoor een vast moment gekozen: 12 mei. Deze dag is het uitgelezen moment om deze mensen te verrassen met een uniek cadeau. Zo krijgen we jaarlijks de aanvraag van een zorginstelling die voor alle medewerkers een cadeau laat personaliseren met de naam van de ontvanger erop. Een cadeau als bedankje voor hun inzet en om mensen te motiveren voor de toekomst. Want zorginstellingen weten als geen ander, als we nu niets extra’s doen dan dreigt er in 2022 een tekort aan ongeveer 100 tot 125 duizend medewerkers in de zorg. Met een persoonlijk cadeau kun je jouw ‘’dankjewel’’ kracht bij zetten en het zal zeker onvergetelijk zijn voor de ontvanger.

Wat voor cadeau te geven op de Dag van de Zorg?

Populaire cadeautjes om zorgmedewerkers te bedanken voor hun inzet zijn:

  • een linnen tas met daarop hun eigen naam en de tekst: Super Hero
  • een chocoladetelegram met een tekst naar keuze, bijvoorbeeld: bedankt voor je inzet *een op maat gemaakte mok met daarop de naam van de ontvanger, zo kun je elke medewerker zijn of haar persoonlijke mok cadeau geven
  • een flesje wijn met een gepersonaliseerd etiket
  • een heerlijk chocoladecadeau van Milka, Toberlone of Tony Chocolonely met persoonlijke boodschap

Bloemen bezorgen

De Dag van Zorg is de perfecte gelegenheid om je waardering te uiten aan zorgverleners. En hoe kan je dit nou beter doen, dan met een prachtige bos bloemen. Bloemen zijn een positief en liefdevol gebaar, waarmee jouw dankbaarheid echt tot uiting komt. Onze boeketten worden direct vanaf de veiling in een mooie vaas verstuurd en dus altijd dagvers geleverd. Bloemen bezorgen doen we in heel Nederland, zodat je jouw boeket direct bij de zorgverlener thuis kan laten bezorgen. Laat een persoonlijke boodschap achter op het gratis cadeaukaartje en jouw cadeau is helemaal compleet.

Bedankt voor de goede zorgen!

Op alle cadeaus van YourSurprise kun je een persoonlijke boodschap, naam of foto laten drukken. Je kunt dus zelf kiezen wat je tegen wie wilt zeggen, zoals “Bedankt voor de goede zorgen” of “Bedankt dat je er altijd bent”. Doordat je ook de naam van de ontvanger erop kan laten zetten. wordt het geschenk nog persoonlijker. De medewerker krijgt dan niet gewoon een mok, een bos bloemen of wat lekkere chocolade, maar de medewerker krijgt echt iets wat speciaal voor hem of haar gemaakt is! Als dat geen waardering uitspreekt!

Geboortedag van Florence Nightingale

Wist je dat de Dag van de Zorg gevierd wordt op 12 mei, de verjaardag van Florence Nightingale? Florence Nightingale is bekend van het feit dat zij verpleegster werd voor soldaten tijdens de Krimoorlog, dit terwijl ze alle mogelijkheden had om -volgens haar welgestelde familie- ‘in betere kringen’ succes te hebben. Toch wist zij de de verpleging haar roeping was en daar was ze niet van af te krijgen. Florence Nightingale had ook nog eens talent voor wiskunde en statistiek. Hierdoor slaagde ze erin grote hoeveelheden gegevens te verzamelen, die ze kon inzetten voor het verbeteren van de zorg.