• Ieder cadeau met foto en tekst
  • Met liefde gemaakt voor jou
  • Supersnelle levering
< Terug
Super snelle levering!
Originele Dag van de zorg cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.3
Bekijk alle 58847 beoordelingen
Janneke
op 17-01-20

"Jullie klantenservice is geweldig, kan niet beter! "

10 van 10
Lynn
op 17-01-20

"Elke keer weer super service, ziet er uit als op de foto’s, goede kwaliteit etc. Gewoon top! Kan bij.."

10 van 10
Rita
op 17-01-20

"Snelle service goede kwaliteit Doe zo voort 👍 "

10 van 10

Dag van de zorg cadeau


12 mei is het weer zover! De ‘’Dag van de Zorg’’. Over de hele wereld is er op deze bijzondere dag aandacht voor de bijdrage van alle verzorgers aan de gezondheidszorg. De Dag van de Zorg is daarom het ideale moment om alle verpleegkundigen en verzorgenden eens flink in het zonnetje te zetten en je waardering voor hen uit te spreken. En hoe kan dit nou beter dan met een origineel Dag van de Zorg cadeau?

Vrouw, man, jong en oud. Je komt in de zorg veel verschillende mensen tegen. Het is dan ook niet altijd even makkelijk om een uniek Dag van de Zorg cadeau te vinden. Gelukkig heeft YourSurprise leuke cadeaus genoeg, zodat er voor iedereen wel een mooi Dag van de Zorg cadeau te vinden is.

Dag van de verpleging

De Dag van de Zorg wordt door veel mensen ook wel de ‘’Dag van de Verpleging’’ genoemd. Deze speciale dag is ingevoerd, zodat zorgleners en verpleegkundigen waardering krijgen voor hun werk, kennis en expertise. En om ze voor deze inzet natuurlijk eens te verrassen met een mooi cadeau!

Wil jij tijdens de Dag van de Verpleging ook een hardwerkende verzorgende bedanken met een uniek cadeau, maar heb je nog geen idee wat? Bij YourSurprise vind je zeker weten het ideale cadeau! Of je nou iemand wilt verrassen met een mooie fles wijn, beautybox of een smakelijk chocolade cadeau, wij hebben het allemaal. En het leuke van onze cadeaus is dat je ze stuk voor stuk kunt voorzien van je eigen foto en tekst, zodat het een echt origineel en persoonlijk cadeau wordt.

Bloemen bezorgen

De Dag van Zorg is de perfecte gelegenheid om je waardering te uiten aan zorgverleners. En hoe kan je dit nou beter doen, dan met een prachtige bos bloemen. Bloemen zijn een positief en liefdevol gebaar, waarmee jouw dankbaarheid echt tot uiting komt. Onze boeketten worden direct vanaf de veiling in een mooie vaas verstuurd en dus altijd dagvers geleverd. Bloemen bezorgen doen we in heel Nederland, zodat je jouw boeket direct bij de zorgverlener thuis kan laten bezorgen. Laat een persoonlijke boodschap achter op het gratis cadeaukaartje en jouw cadeau is helemaal compleet.

Chocolade telegram

Wil je op een bijzondere manier een zorgverlener bedanken voor alle goede zorgen? Spreek dan op een unieke manier je waardering uit, door ze te verrassen met een overheerlijke chocolade telegram. Maak met de lekkere chocoladeblokjes je eigen persoonlijke boodschap en maak het cadeau af met chocoladeblokjes bedrukt met leuke figuren. Zo creëer je een uniek en persoonlijk cadeau voor iedere zorgverlener.
+ Lees meer...
Kan ik je helpen?
1 met