Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Half Nederland ontdekte in 2020 noodgedwongen hoe het is om thuis te werken. Hoewel velen het al deels gewend waren om af en toe thuis te werken, zullen ook veel medewerkers opgelucht zijn als ze weer hele dagen per week naar kantoor mogen. Maar niet iedereen. Een groep mensen werkt altijd vanuit huis. Daarom is er op 16 maart de Dag van de Thuiswerker bedacht, de dag dat alles anders werd in de maatschappij. Het is belangrijk om bij alle harde thuiswerkers stil te staan. Daarom geven we een aantal cadeautips om alle thuiswerkers te laten zien dat je hen waardeert.

Een eigen mok of theeglas

Start een nieuwe collega? Dan is het leuk om hen te verrassen met een persoonlijke mok of theeglas. Het is niet alleen een leuk cadeau, het is ook nog eens duurzaam en een milieuvriendelijk alternatief. Het kan ‘s ochtends een feestje zijn om je eigen mok te vinden, net zoals dat het onderdeel is van een routine - het opstarten van een werkdag. Of dat nu thuis of op het werk is! Een mok of theeglas is te personaliseren met een naam en/of logo, zodat deze helemaal aansluit bij de huisstijl van het bedrijf.

Een unieke muismat

De werkplek van je medewerker nog net iets leuker maken? Kies dan voor een cadeau zoals de muismatten. Daar zijn twee opties van: de bedrukte muismat met keuze voor een compleet eigen design of de leren muismat met gravure. Met deze persoonlijke muismat maak je die werkuren thuis veel leuker. De bedrukte muismat heeft een anti-slip onderzijde en heeft geen scherpe randjes of hoekjes. Dat werkt wel zo prettig natuurlijk. De leren muismat is beschikbaar in zwart of bruin leer, wat met de tijd er alleen maar leuker uit gaat zien. Bovendien past dit cadeautje ook door de brievenbus, perfect voor wanneer je voor een ommetje bent voor een frisse neus.

Een gepersonaliseerde agenda

Thuiswerk. Thuisscholing van de kids. Thuis sporten. Kan jij nog een beetje overzicht vinden tussen al het werk en de klusjes thuis? We nemen het je niet kwalijk als het antwoord nee is, we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Met behulp van een gepersonaliseerde agenda kan dat allemaal al een stuk gemakkelijker gaan, en een stuk leuker door de persoonlijke touch. De bedrukte agenda heeft een stevige hardcover kaft en kan dus prima tegen een stootje. Dat is nog eens handig wanneer je toch onverwachts moet reizen tussen kantoor en thuis. Er hoeft alleen een foto, naam en/of andere tekst worden toegevoegd aan een van de toffe designs in de online editor. Maar je kan ook een compleet eigen design inladen via de foto only optie. Zo personaliseer je het cadeau helemaal naar wens.

Eigen waterkaraf

Voldoende drinken is gezond. Maar hoe stimuleer je werknemers om meer water te drinken? Op kantoor was dat soms niet alleen een manier om meer te bewegen, maar ook een gespreksstarter met je collega’s. Door je personeel te verrassen met een persoonlijke waterkaraf herinner je je medewerkers er niet alleen alleen aan om meer te drinken, maar ook door af en toe in beweging te komen. Het is niet altijd comfortabel om de hele dag op dezelfde plek te zitten. De karaf met kurken dop is een literfles, waardoor je al snel op de helft van de benodigde liters op een dag zit. Bovendien staat een karaf met prachtige gravure ook nog eens heel stijlvol op je bureau. Wil je het cadeau voor de thuiswerker nog leuker maken? Geef er dan gelijk gepersonaliseerde glazen bij.

Jaarkalender

Jaarkalender

Agenda

Agenda

Karaf

Karaf

Fleecedeken

Fleecedeken

Een kussen om comfortabel te zitten

Op kantoor staan vaak ergonomische bureaustoelen, maar het is thuis nog maar de vraag waar je medewerkers hun dag vertoeven. De één heeft een fijne werkkamer, de ander is met alle computerschermen naar de keukentafel verhuisd en nog een ander zit soms het liefst met de rug tegen de radiator. Het is dus niet altijd even comfortabel. Help daarom medewerkers met het verbeteren van hun werkplek, door hen te verrassen met een kussen. Eén voor onderin de rug, voor onder de knieën of om je laptop op te zetten Het is mogelijk om een kussensloop te personaliseren met een logo van het bedrijf, met een foto van de liefste kantoorhond of een van de gezelligste momenten van het bedrijf - zoals de opening van het nieuwe pand. Bestel de gepersonaliseerde kussenslopen (exclusief vulling) snel!

Bonbons om de werkdag mee af te sluiten of tijdens het werk te smullen

Chocolade maakt veel goed. Zeker een ingewikkelde thuiswerkdag vol met Zoomsessies. Hoe leuk is het dan om je personeel te verrassen met een kleinigheidje om even mee te ontspannen? Deze chocolade bonbons zijn gemaakt van heerlijke melkchocolade. De chocolade blokjes zijn massief, dus een echte verwennerij voor de choco addict. Dankzij de witte toplaag kunnen we de bonbons in heel hoge kwaliteit bedrukken. Jouw allermooiste foto komt daardoor helemaal tot zijn recht. We verpakken je bonbons in een luxe giftbox waarin de chocolaatjes mooi gepresenteerd worden. Direct klaar om te geven dus. Maar onze chocoladeblokjes met foto is ook een leuke optie. Zoek je het ultieme cadeau voor je personeel maar ben je ook op zoek naar het verrassingseffect? Geef dan je medewerkers een foto op chocolade blokjes cadeau. Door de blokjes zelf in willekeurige volgorde te leggen, maak je er ook een leuk spelletje van. We weten niet hoelang thuiswerken nog de norm blijft, maar we kunnen het wel een stuk plezieriger maken.Bekijk de bonbons >>

Heb je vragen of wil je meer weten over deze zakelijke geschenken? Neem dan contact op met onze B2B-afdeling, zij staan je graag te woord. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0111-712466 of stuur een mail naar b2b@yoursurprise.nl voor alle mogelijkheden.

Theeglas

Theeglas

Muismat

Muismat

Chocolade hartjes

Chocolade hartjes

Blog

Blog