Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Duurzaam op kantoor

Duurzaam op kantoor: 3 tips om mee te starten!

Steeds meer bedrijven zijn zich ervan bewust dat duurzaamheid een onderwerp is wat bij veel mensen leeft. Niet alleen de overheid is een stakeholder die met wet-en regelgeving invloed probeert uit te oefenen. Steeds vaker verlangt ook het personeel dat de werkgever de nodigen stappen zet. Hoe kun je als werkgever met een aantal simpele aanpassingen al meteen zichtbaar duurzaam bezig zijn?

Papieren bekertjes vs. een mok of theeglas

Zoals gezegd stappen veel bedrijven over van plastic bekertjes op papieren bekertjes in de overtuiging goed bezig te zijn. Maar is dat echt zo? Dat hangt er van af of een bekertje meerdere keren gebruikt wordt of dat het personeel -stiekem- telkens een nieuw bekertje pakt. Binnen YourSurprise vreesden wij voor dat laatste. Daarom heeft iedereen bij ons op kantoor een eigen mok met daarop zijn of haar naam. Je slaat meteen twee vliegen in één klap, want het is ook nog eens een ontzettend leuk on-boardingsgebaar naar een nieuwe werknemer.
Maar onze gasten dan? Die hebben een mok met daar op 'Guest' en een verrassende welkomsttekst.

Maar mokken moeten geproduceerd en afgewassen worden, dus is dat wel duurzamer dan een papieren bekertje? In een artikel uit het Stanford Magazine (van de beroemde Amerikaanse Universiteit) lezen we dat dit wel degelijk zo is. Een mok is na 18x al duurzamer dan papieren bekertjes met een plastic coating! Als jouw personeel 3-4 keer per dag een kopje koffie of thee pakt en 20 dagen per maand (full time) werkt wordt de persoonlijke mok dus al 840 keer (3,5x20x12) per jaar gebruikt!

Mok en theeglas met logo

Iedereen een eigen mok of theeglas

Wil jij als werkgever het juiste signaal afgeven? Verras het personeel dan met een eigen mok of theeglas met zijn of haar naam erop. Of je nu 10, 20 of 1.000 werknemers hebt, wij maken heel simpel voor elke medewerker een eigen mok. Jij levert ons een lijst aan met alle voornamen en wij zorgen dat iedereen een eigen mok krijgt.

Het enige wat jij moet doen, is zorgen voor een mooi logo of ontwerp dat we op de mok kunnen drukken. Wat ons betreft zijn er geen grenzen aan verbonden. We kunnen dus alles maken wat jouw grafisch ontwerper bedenkt!

Bekijk de mokken
Bekijk de theeglazen

Karaf met logo

Voorkom het gebruik van plastic flesjes, zet een karaf neer

Waarschijnlijk zijn er genoeg mensen op kantoor die met een plastic waterflesje rondlopen. Natuurlijk is dit al duurzamer dan een plastic bekertje, maar toch is er plastic gebruikt om zo'n fles te maken. Wil je ervoor zorgen dat mensen voldoende drinken, maar het liefst zonder plastic flesjes? Stel een aantal van deze mooie karaffen beschikbaar!

Wij graveren jouw logo op de karaf, waardoor deze ook geschikt is voor de vaatwasser.

Bekijk de karaf
Waterfles met logo of naam van de werknemer

Iedereen z'n eigen waterfles

Wil je iedereen stimuleren om ook tijdens het forenzen goed bezig te zijn? Verras je medewerkers dan met zo'n leuke dubbelwandige fles. De fles is van hoogwaardig RVS met aluminium of met een dop van bamboe. De flessen hebben een inhoud van 500 en 750 ml en zijn BPA-vrij. Doordat beide flesjes dubbelwandig zijn, blijven drankjes maar liefst 24 uur koel of 12 uur warm. Wel is het aanbevolen om deze flesjes met de hand af te spoelen.

Ook deze flessen kunnen we helemaal conform jouw huisstijl produceren. Wil je iedereen een flesje geven met zijn of haar foto erop? Of iedereen zijn naam met daarbij een leuke teamfoto? Het kan allemaal en wij maken het graag voor je.

Bekijk de waterfles met dop van bamboe
Bekijk de waterfles met dop van aluminium

Wil jij meer weten over deze duurzame artikelen?

Onze zakelijke afdeling helpt je graag bij het maken van een mooie mok of waterfles.
Neem voor meer informatie contact op met ons op via 712466

of mail naar b2b@yoursurprise.nl

Bekijk al onze zakelijke cadeaus en relatiegeschenken