Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

paasgeschenken voor medewerkers

Dag van de Secretaresse: 5 cadeautips voor de secretariële medewerkers

Elke derde donderdag in april is het feest voor alle secretaresses in Nederland en België; op deze dag worden alle secretaresses, secretarieel medewerkers en management assistentes in het zonnetje gezet en bedankt voor al hun harde werk. Een secretaresse houdt het bedrijf bij elkaar; deze collega’s voeren ondersteunende taken uit voor een directie of zelfs de gehele organisatie. Dat verdient wel een speciaal en persoonlijk cadeau als bedankje voor alle inzet. Maar wat geef je dan cadeau op Secretaressedag?

Een gepersonaliseerde pen

Een gepersonaliseerde pen

Een pen met naam- of tekst gravure is een luxe en stijlvol cadeau. Je personaliseert de hoogwaardige balpennen met een stijlvol symbool en een naam of andere tekst. Denk aan een belangrijke datum of de naam van jouw secretaresse. Maar je kunt zo'n persoonlijke pen ook de show laat stelen op je eigen bureau. De Viva balpen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en het zorgvuldig ontwikkelde vormgeving zorgt ervoor dat de gegraveerde pen bij zowel links- als rechtshandigen lekker in de hand ligt. Tijdens het graveren wordt er ook rekening gehouden of de persoon links- of rechtshandig is, zodat de woorden altijd zichtbaar zijn. Verdiend jouw secretaresse het allerbeste? Geef dan een Parker-pen cadeau. Daar kun je kiezen tussen balpennen en vulpen vullingen.

Bekijk de pennen >>
Een bos bloemen of brievenbusbloemen

Een bos bloemen of brievenbusbloemen

Een veel gegeven en toch klassiek cadeau als teken van dank op Secretaressedag is een bos bloemen. Het siert niet alleen het bureau van je collega, maar kan ook thuis heel mooi op de keukentafel staan. Werkt jouw collega vanwege de omstandigheden tijdelijk thuis? Niet getreurd, want ook dan kan je hen nog steeds verrassen met een speciaal cadeau. Stuur je collega thuis brievenbusbloemen! In het pakket zitten twaalf mooie rozen om je woonkamer mee op te fleuren. Deze rozen komen rechtstreeks van een Nederlandse kwekerij. Omdat ze liggend worden verstuurd, kunnen we door de brievenbus en worden ze door de luxe verpakking mooi en vers. Doe er nog een schepje bovenop door een gratis kaartje toe te voegen. Daarop is ruimte voor een kleine boodschap voor de ontvanger. Zo maak je het cadeau nog persoonlijker! De bloemen zijn beschikbaar in sets van meerdere kleuren: kies jij rood, roze, geel, oranje of witte rozen? Fleur op met la fleur, de prachtige brievenbusbloemen.

Bekijk de bloemen >>

Een chique leren laptopsleeve met logo

Een chique leren laptopsleeve met logo

Werkt jouw secretaresse vanaf een eigen werklaptop? Dan is het belangrijk dat die goed beschermd blijft. Dat kan in deze luxe leren laptopsleeve, met een super zachte binnenvoering. De laptop hoezen zijn gemaakt van plantaardig gelooid leer, de allerbeste kwaliteit dus. Met de tijd wordt hij alleen nog maar mooier. Deze variant is nog specialer, want jij ontwerpt hem zelf met een naam en/of tekst waardoor de laptopsleeve niet alleen optimale bescherming biedt, maar ook een unieke look heeft.

Bekijk de laptopsleeve >>
Een geschenkpakket voor het ultieme rustmoment

Een geschenkpakket voor het ultieme rustmoment

Zet jouw secretaresse of managementassistent ook alles op alles om het bedrijf te runnen? Dan is het belangrijk dat zij ook af en toe een relaxmoment inplannen. Verras hen daarom met een heerlijk Love, Beauty en Planet geschenkpakket. De cadeaupakketten van beide lijnen, zowel ‘Muru Muru Butter & Rose’ als ‘Coconut Water & Mimosa Flower’, zijn gevuld met drie heerlijke producten: een shampoo, showergel en bodylotion. Ze worden geleverd in een waanzinnig mooie giftbox, waardoor uitpakken alleen al een genietmoment is. En als persoonlijke touch voeg je gemakkelijk een foto en/of naam toe de wikkel – alles voor jouw kantoor held of -heldin.

Bekijk de Love, Beauty en Planet geschenksets >>

Chocolade bonbons

Chocolade bonbons

Vier het harde werk van jouw secretaresse of managementassistent met een luxe bonbon geschenkdoos. De luxe giftbox zit boordevol handgemaakte bonbons. Met deze luxe bonbon giftbox tover jij een lach op het gezicht van jouw collega. De geschenkdoos is niet alleen gevuld met de allerlekkerste, met de hand vervaardigde, chocolade bonbons, maar jij ontwerp hem ook nog eens zelf. Perfect dus om je secretarieel medewerker eens goed te bedanken.

Bekijk de chocoladebonbons >>

Heb jij er al bij stilgestaan hoe je jouw secretaresses, secretarieel medewerkers en managementassistentes wil bedanken voor al hun inzet dit jaar? Vergeet niet uit te pakken met de Secretaressedag dit jaar op donderdag 15 april. Wil je nog meer cadeaus bekijken? We hebben een hele pagina toegewijd aan cadeaus die je kunt geven op Secretaressedag. Maar mocht je er echt niet uitkomen en kan je nog wel wat meer inspiratie gebruiken? Wij staan altijd voor je klaar.

Wil je een grote bestelling plaatsen, de cadeaus rechtstreeks naar alle huisadressen sturen van degenen die je probeert te verrassen of ben je gewoon op zoek naar advies? Neem contact op met onze experts van de B2B-afdeling die je graag helpen bij het vinden van het perfecte cadeau:

Ons e-mailadres: b2b@yoursurprise.nl
Ons telefoonnummer: 0111 71 24 66


Bekijk hier al onze cadeaus: