Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

b2b blog your gifstshop

Your Giftshop is dé manier om je collega’s, klanten en zakelijke relaties te verrassen met unieke cadeaus

Hoe laat je jouw medewerkers weten dat hun inzet gezien en gewaardeerd wordt? Of hoe verras je partners om een nieuwe samenwerking samen te vieren? Wij als giftexperts weten hoe jij je medewerkers en klanten kunt enthousiasmeren op een originele manier. Wij helpen je graag met inspiratie voor leuke, unieke én gepersonaliseerde cadeaus en tips hoe je jouw klanten en medewerkers kunt motiveren om een nieuwe samenwerking goed te beginnen.


YourSurprise heeft dé ideale service gecreëerd om je te ondersteunen bij het doorvoeren van je merkverhaal: Your Giftshop. Dit is je eigen cadeauwinkel waar je cadeaus kan uitzoeken en personaliseren om je klanten en collega’s mee te verrassen. Zeg het op jouw manier!


Wat kan Your Giftshop voor jouw bedrijf betekenen?

Heb je iets te vieren binnen jouw bedrijf, zoals een verjaardag, jubileum of een belangrijke gebeurtenis? Of wil je misschien op een originele manier sorry zeggen als bijvoorbeeld klantenservice medewerker? Een gepersonaliseerd geschenk is de meest originele, unieke en creatieve manier om het geefmoment memorabel te maken voor je medewerkers, klanten of zakenpartners.


Met Your Giftshop kun je een speciaal cadeau kiezen op basis van een specifiek budget dat je hebt vastgesteld. Zodra je jouw bedrijf hebt aangemeld, krijg je toegang tot al onze cadeaus en kun je een selectie maken tussen alle geschenken die het best bij jouw doelgroep passen. Je kunt jouw huisstijl doorgeven, zodat de shop omgeving aansluit bij jouw merk. Val op met jouw unieke cadeaus en spreek je waardering uit met bijzondere boodschappen.


Voor wie is de Your Giftshop een aanwinst?

De cadeauwinkel is geschikt voor elk bedrijf dat vaak zijn of haar klanten of personeel verrast met een cadeau. YourSurprise is gespecialiseerd in het maken van persoonlijke cadeaus en kan jouw bedrijf bijstaan bij bijzondere geefmomenten zoals een jubileum, verjaardag, het vieren van het behalen van een target of lancering van een project. Your Giftshop is ook een ideale manier om je klantenservice uit te breiden. Zo kun je de klanten verrassen met persoonlijke cadeaus, bijvoorbeeld in een situatie waar je hen wil bedanken voor een fijne samenwerking, een gesprek na aanleiding van een achtergelaten review of wanneer er tijdens de bestelling iets is misgegaan. Ga voor gemak met alle cadeaus die je kunt bedenken onder één dak met Your Giftshop.


Wat zijn de voordelen van Your Giftshop?

- Je krijgt een eigen online cadeaushop met een eigen selectie cadeaus die passen bij iedere gelegenheid;
- De shop wordt in jullie eigen huisstijl opgeleverd aan de hand van een logo, kleuren en banners;
- Gemakkelijk en snel te bestellen in een gebruiksvriendelijke bestelomgeving;
- Geen voorraad om vooraf op te slaan, wij produceren pas na bestelling;
- Bestellen voor 16:00 uur, dezelfde dag nog verzonden;
- Mogelijkheid tot levering op ieder gewenst adres;
- Maandelijkse facturatie achteraf.

Hoe werkt Your Giftshop?

Dankzij een unieke code krijg jij, je medewerker of je klant toegang tot je de webshop en start het personalisatieproces voor een cadeau.


zakelijk your giftshop stap 1

Stap 1: Ontwerp jouw shop

Zodra jij hebt doorgegeven dat je interesse hebt in een Your Giftshop voor jouw bedrijf, kunnen we aan de slag met het ontwerp van jouw shop. Daarvoor hebben wij jouw huisstijl nodig, zodat het aansluit bij jouw eigen website en media-uitingen. Your Giftshop is een vertakking van jouw merk, waarmee je jouw klanten en zakelijke relaties aanspreekt - herkenning in het merkverhaal is dan het belangrijkst. Daarna is het tijd om de cadeaus voor de webshop uit te kiezen.


zakelijk your giftshop stap 2

Stap 2: Kies je cadeaus

Het is belangrijk dat je nadenkt over en besluit wie je doelgroep is met jouw cadeauwinkel. Wie wil je bereiken? Of wat is je geefmoment? Dat kunnen je klanten zijn, maar je personeel of zakelijke relaties. Het geefmoment kan ook variëren, zoals een verjaardag, een werkjubileum, een zwangerschapsverlof, een afgestudeerde stagiair, of het bedanken van je trouwe klanten. Afhankelijk daarvan kies je de cadeaus voor Your Giftshop. Bij YourSurprise heb je toegang tot duizenden cadeaus die bij alle geefmomenten aansluiten, zo kun je elke ontvanger verrassen.zakelijk your giftshop stap 3

Stap 3: Ontwerp het design

Vervolgens bepaal je zelf het ontwerp van jouw (merk)designs of kies je een van onze designs. Het is leuk als je een bepaald design aan een geefmoment kunt koppelen. Een cadeau ontwerp in een eigen huisstijl bieden wij als extra service. Daarom kun je in de editor ook kiezen uit talloze designs van YourSurprise, waar je gemakkelijk het bedrijfslogo aan toevoegt. Elk cadeau beschikt over eigen, leuke designs die passen bij verschillende geefmomenten. Zo zit er altijd iets voor iedereen bij!Download de Your Giftshop-gids >>>


Dan is het alleen nog aan jou om de bestelling te plaatsen en de ontvangers te verrassen. Wil je meer lezen over Your Giftshop? Op onze zakelijke pagina vind je zowel een inspiratiegids als Your Giftshop-gids met nog meer informatie.


Ben je overtuigd en wil je vandaag nog een shop creëren? Wil je meer weten hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen om een eigen giftshop te starten waarmee je de betrokkenheid bij medewerkers en/of klanten kan vergroten? Of wil je van hetzelfde cadeau in grotere aantallen bestellen? Neem dan contact op met onze B2B-afdeling, zij staan je graag te woord. Bellen kan op: 0111-712-466 of stuur even een e-mail naar: b2b@yoursurprise.nl