Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

paasgeschenken voor medewerkers

Pasen: 5 leuke ideeën voor kleine paasgeschenkjes voor je medewerkers

Dit jaar valt Pasen op zondag 17 en maandag 18 april. Voor de werkgevers die op zoek naar zijn inspiratie voor leuke paascadeautjes, zetten we 5 ideeën op een rij. Al deze cadeautjes kunnen we per stuk personaliseren voor elke medewerker. Je geeft dan elke medewerker een eigen, uniek cadeau. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om het naar de huisadressen op te sturen!

Toblerone in paasstijl

Toblerone in paasthema

Pasen kan niet zonder chocolade, natuurlijk kun je heerlijke paaseitjes geven (zie hieronder) maar speciaal voor Pasen hebben we nu ook een mooie Paasreep. Helemaal in paasstijl. Op elke reep kun je de naam van je medewerker zetten, natuurlijk in de huisstijl van Toblerone. De Toblerone-reep is bijna het hele jaar door een van de meest populaire en meest gewilde geschenkjes voor het personeel. Wij snappen wel waarom!

Bekijk de Toblerone >>
paaseitjes in blik

Paaseitjes in blik met persoonlijke boodschap en logo

Natuurlijk; geen Pasen zonder paaseitjes. En wat is er leuker dan van je werkgever een blik paaseitjes ontvangen met een persoonlijke boodschap erop? In dit blik zit 350 gram paaseitjes in de smaak melkchocolade. Op het blik is er niet alleen plaats voor een boodschap, maar ook voor een eigen ontwerp of je eigen logo. Het blik bezorgen we bij elke medewerker thuis, dat is dus een lekkere verrassing!

Bekijk de paaseitjes >>

Paasmok bedrijfsmok cadeau thuiswerkers

Geef een paasmok

Ook een leuk geschenk is een echte paasmok met een eigen naam en het bedrijfslogo erop! Dat wordt een echte collectors item! Je kunt kiezen uit verschillende designs of jullie eigen zakelijke design. Op elke mok kun je de naam van je werknemer laten drukken, zo heeft iedereen dus een persoonlijke mok speciaal voor Pasen! Zodra we weer naar kantoor mogen, is de kans groot dat de mok ook daar gebruikt zal worden en dat is natuurlijk weer erg duurzaam en milieuvriendelijk!

Bekijk de paasmok >>
houten borrelplank in paasstijl

Borrelplank in paasstijl

Wil je een origineel én handig cadeautje geven? Denk dan aan deze leuke borrel- of broodplank. Ideaal om het paasbrood op te serveren tijdens het paasontbijt of de paasbrunch. Dit geschenk is echt blijvend en kan elk jaar met Pasen weer op tafel komen. Ook voor deze mooie borrelplank geldt dat we op elke plank een andere naam kunnen graveren. Op die manier geef je iedereen dus een unieke, eigen borrelplank. Wil je groter uitpakken? Maak dan zelf een cadeaupakket met lekkere hapjes en deze mooie plank erin!

Bekijk de borrelplank >>

Chocoladetelegram met paasboodschap

Chocoladetelegram met paasboodschap

Een ander origineel en leuk cadeau is een telegram van chocolade. Je kunt zelf kiezen welke boodschap je via de telegram verstuurt. Je kunt daarvoor 14-60 letters gebruiken. Alle letters zijn van chocolade, dus dat wordt heerlijk snoepen!

Bekijk de chocoladetelegram >>
Wil jij een van deze cadeaus voor Pasen bestellen? Doe dat dan voor vrijdag 8 april 2022, zodat je zeker weet dat je medewerkers het geschenk op tijd binnen hebben! Ontwerp eenvoudig je eigen geschenk online in onze editor of neem contact op met onze zakelijke afdeling via de mail: b2b@yoursurprise.nl of per telefoon: 0111-712 466