Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Steeds meer bedrijven vinden het leuk om hun medewerkers een klein cadeau te geven als er belangrijke dingen in hun leven gebeuren zoals de geboorte van een kind of een huwelijk. Maar wat zijn mooie cadeaus? En hoe kies je het juiste cadeaus? Een aantal tips per gebeurtenis!

Wat geef je een medewerker die jarig is?

Veel bedrijven geven hun personeel standaard een klein cadeautje op hun verjaardag. Omdat dit al snel kan oplopen in de aantallen en dus ook in de papieren, houden veel bedrijven het vaak klein. Denk aan twee heerlijke flesjes wijn, een cadeaubon van een parfumerie of grote webshop of wat heerlijke chocolade. Veel medewerkers waarderen het ontzettend dat het bedrijf iets doet op verjaardagen, het is dus een simpele manier om de relatie met je medewerkers te onderhouden en positief te houden. De waarde van het cadeau ligt meestal tussen de 10-15 euro. Vaak wordt er elk jaar een nieuw cadeau gekozen dat het personeel krijgt, op die manier houd je het ook leuk en is het niet "weer diezelfde fles wijn" die ze al 5 jaar krijgen.

Wil je iets geven dat blijvend is, dan is een serveerplank een mooi cadeau. Je kunt in de plank je logo of de naam van de jarige laten graveren. Je geeft op die manier iets wat een mooi aandenken is en elk weekend goed gebruikt kan worden als borrelplank.

Wat geef je een medewerker die vader of moeder wordt?

Natuurlijk wil je iets leuks doen als één van je medewerkers een kindje krijgt. Populaire cadeaus zijn een schattig rompertje of een lief knuffeltje. En natuurlijk is het leuk om niet zomaar een rompertje te geven, maar een rompertje met de naam van de baby erop en het logo van jouw bedrijf. Op die manier geef je jouw medewerkers een echt uniek cadeau. Wil je een groter pakket samen stellen? Combineer het rompertje dan met een schattig speentje, een lief mutsje en slabbetje. Alles natuurlijk voorzien van de naam van de baby en jouw logo.

Je kunt natuurlijk ook iets geven dat een blijvend aandenken is. Denk aan een prachtig besteksetje van nijntje of Woezel & Pip met daarin de naam van de baby gegraveerd. Of een mooi kinderboek van bijvoorbeeld Dikkie Dik, nijntje of andere kindervrienden. Al deze boekjes kun je ook personaliseren waardoor het kindje zelf mee speelt in het verhaal. Dat zijn mooie cadeaus waar de ouders langere tijd heel veel plezier aan beleven.

Wat geef je een medewerker die gaat trouwen?

Een huwelijk is een belangrijk moment in het leven van jouw personeel en dat kun je dus niet zomaar voorbij laten gaan. Het is eigenlijk te belangrijk voor jouw medewerkers om er niets aan te doen. Je kunt je medewerker verrassen met een heerlijk champagnepakket met gegraveerde glazen. Het leuke is dat de glazen daarna een blijvende herinnering zijn. Wil je iets minder uitgeven, dan kun je ook kiezen voor mooi pakket met Cava of Prosecco, of je geeft alleen de gegraveerde glazen. Laat de namen van het echtpaar in het glas graveren en je hebt cadeau waar ze jaren plezier van kunnen hebben. Maak het cadeau compleet met een mooie wenskaart met een persoonlijke boodschap namens het bedrijf.

Tip! Geef iemand die een geregistreerd partnerschap aangaat, hetzelfde cadeau als iemand die gaat trouwen. Dat zullen je medewerkers enorm waarderen.

Wijn

Wijn

Bonbons

Bonbons

Snijplank

Snijplank

Rompertje

Rompertje

Wat geef je een medewerker die 5, 10, 12,5 jaar of langer in dienst is?

Natuurlijk wil je stilstaan bij het feit dat iemand al lange tijd voor je werkt. Maar wat geef je iemand? Het is handig om hierbij te kijken naar hoe lang iemand in dienst is. Iemand die 5 jaar in dienst is, kun je verrassen met een heerlijk bierpakket in combinatie met een dinerbon. Op die manier kan iemand een avondje heerlijk uiteten met zijn of haar partner of goede vriend(in) om dit moment te vieren. Als iemand 10 jaar in dienst is, komt er vaak een financieel aspect bij. Veel bedrijven geven de medewerker eenmalig een bonus bovenop het salaris. Wat haalbaar is, hangt af van jullie bedrijf en cultuur. Als je een klein bedrijf bent kun je voor elke medewerker iets bijzonders doen. De ene verras je met een rondje racen op een circuit, de ander met een helikoptervlucht boven Nederland. Wil je niet alleen een cadeaubon of een financiële bonus geven, maak het cadeau dan compleet (én tastbaar!) door bijvoorbeeld een heerlijk bierpakket erbij te geven. Ben je groot bedrijf, dan wordt het al snel ingewikkeld om voor iedereen iets bijzonders "op maat" te regelen. Een grotere financiële vergoeding en heerlijke fles champagne is dan vaak het beste alternatief.

Wat geef je een medewerker die met pensioen gaat?

Natuurlijk neem je feestelijk afscheid van iemand die met pensioen gaat, maar wat geef je iemand? Vroeger kreeg iemand vaak een mooie gegraveerde pen, maar veel bedrijven willen graag iets erbij geven om iemand ook echt te verrassen. Een leuk idee is om iedereen te vragen om (digitaal) een foto aan te leveren en een stukje tekst. Alle ingestuurde foto's gebruik je om een mooi fotoboek samen te stellen. We weten zeker dat veel mensen dat boek 's avonds rustig op de bank gaan zitten bekijken. En zo'n fotoboek is ontzettend leuk om na een jaar nog eens erbij te pakken en te bekijken. Het is dus echt een blijvend cadeau, dat mogelijk ook nog eens veel mensen zal ontroeren!

Hoe wens je een medewerker sterkte?

Helaas gebeuren er ook wel eens dingen die niet zo leuk zijn; iedereen heeft wel eens te maken met tegenslag. Op zo'n moment is het vooral belangrijk om als werkgever te laten zien dat je het leed hebt gezien. Het kan gaan om een kleine operatie, het verbreken van een relatie, het overlijden van een huisdier of ander leed. Bedenk dat iets wat voor veel mensen klein lijkt, voor de medewerker ontzettend naar kan zijn. Een klein gebaar zoals een heerlijke reep chocolade is heel eenvoudig en laat zien dat je als werkgever de persoonlijke situatie kent. Andere kleinigheidjes zijn een lieve knuffel, een fruitbox of een good vibes pakketje met een mooie mok, een reep chocolade en een tijdschrift.

Hoe ga je om met groot leed?

Soms gebeurt het dat een medewerker echt te maken krijgt met gebeurtenissen die het leven ingrijpend veranderen. Een partner of kind overlijdt, de medewerker wordt ernstig ziek. Dit leed is zo ontzettend groot, hoe ga je daarmee om? Het belangrijkste is om als werkgever de ruimte te geven aan je medewerker en te vragen wat de medewerker nodig heeft. Wil de medewerker dat je de rest van het bedrijf op de hoogte stelt van de situatie of wil de medewerker dat zelf doen? Mag je bloemen op sturen of mag dat niet? Wat heel belangrijk is, is dat het leed niet voorbij is als een medewerker weer aan de slag gaat. Juist dan is het extra belangrijk om op iemand te letten en contact met iemand te houden. Vraag op belangrijke momenten hoe het met iemand gaat. Een voorbeeld van zo'n belangrijk moment is diezelfde dag een jaar of twee jaar later. Het is daarom belangrijk om dit soort data te noteren en op tijd een melding te krijgen.

Wil je toch iets voor deze werknemer doen, dan kun je namens alle collega's een grote kaart maken met lieve boodschappen.

Champagne en mousserende wijnen

Champagne en mousserende wijnen

Felicitatie huwelijk kaart

Felicitatie huwelijk kaart

Bierpakketten

Bierpakketten

Mega Milka reep 900 gram

Mega Milka reep 900 gram

5 Cadeautips voor een eerste communie

5 Cadeautips voor een eerste communie

Last minute moederdagcadeaus

Last minute moederdagcadeaus

Blog

Blog

YourSurprise Kortingscode

YourSurprise Kortingscode