Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

kerstborrel op kantoor

Vier een kerstborrel op kantoor met deze tips

Heb jij al nagedacht over hoe je de kerstborrel dit jaar wil organiseren? Wij hebben allerlei tips voor je op een rij gezet om dit goed te vieren. Laat je medewerkers zien hoe belangrijk het is om samen te borrelen en bij te kletsen door een goede kerstborrel te organiseren. We hopen je te inspireren met deze tips.


Vraag je personeel om hun leuke ideeën voor een kerstborrel op kantoor

Wanneer je iets organiseert voor je personeel, is het ook interessant om hun input te vragen. Je weet maar nooit welke gouden tip er tussen zit. Misschien hebben ze wel een leuk idee om te doen met het hele team, zoals karaoke of juist een creatieve workshop. Op zoek naar leuke ideeën? In ons artikel over de vrijdagmiddagborrel delen we leuke tips en uitjes, die je ook kunt gebruiken voor de kerstborrel.


Een kerstborrel organiseren; zo doe je dat

Het is vooral heel erg belangrijk dat je tijdig begint met plannen. Voordat je het weet is het december en dan kunnen de agenda’s van je personeel snel vol staan. Hetzelfde geldt voor locaties, want die zijn ook snel volgeboekt. Heb je een leuke kantine op kantoor? Dan kun je daar uiteraard ook de kerstborrel organiseren. Een kerstborrel is leuk door een thema te kiezen, zoals we beschreven in de tip hierboven, maar het is vooral belangrijk om voor verbinding onderling te zorgen. Teambuilding zorgt ervoor dat jullie volgend jaar weer kunnen knallen met alle projecten. Naast dat muziek en versiering echt de sfeer creëren, staat je personeel in de spotlights. Verwen ze met lekkere hapjes, goede zitplekken en ga het gesprek met ze aan. Proost op de geweldige samenwerking en alle successen van het afgelopen jaar!


Wat voor cadeaus geef je met de feestdagen?

Heb je al nagedacht over de cadeaus die je je personeel dit jaar kan geven met de feestdagen? Een kerstpakket is een goede manier om je personeel aan het eind van het jaar te laten zien dat je hun werk, harde inzet en creatieve kennis waardeert. Elk cadeau kun je laten personaliseren zodat elk kerstpakket heel uniek is voor elke ontvanger. Hieronder geven we vier tips, maar we delen nog meer cadeautips in ons artikel met cadeautips voor je personeel tijdens de feestdagen.Wat is volgens jou de leukste manier om een kerstborrel te organiseren?


Heb je vragen of wil je meer weten over deze zakelijke geschenken? Neem dan contact op met onze B2B-afdeling, zij staan je graag te woord. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0111-712466 of stuur een mail naar b2b@yoursurprise.nl voor alle mogelijkheden.


Bekijk al onze zakelijke cadeaus >>>