Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

vrijmibo upgrade

9 nieuwe en leuke ideeën voor een VrijMiBo

Organiseert jouw bedrijf regelmatig een borrel voor het personeel, zoals een vrijdagmiddagborrel? Een VrijMiBo (de afkorting van de VrijdagMiddagBorrel) is een perfect moment om de week af te sluiten met collega’s door samen te relaxen. Vrijdagmiddagborrels zijn er al heel erg lang, maar je kunt als team deze borrel gemakkelijk en snel een leuke upgrade geven. Wij helpen jou daarbij met deze negen VrijMiBo tips.


Alle vrijdagmiddagborrel tips kunnen vanuit kantoor en thuis georganiseerd worden, zodat je zowel collega’s op kantoor als de thuiswerkers erbij kunt betrekken. We gaan namelijk weer een tijd in dat we vaker op kantoor mogen werken, maar voor zij die graag nog een paar dagen vanuit huis willen werken, zien wij ook zeker mogelijkheden om mee te doen aan borrels.


Idee 1 voor de VrijMiBo: (Online) escape room

Wil je als directeur of team-spirit verantwoordelijke borrel organiseren waarbij het personeel ook beter leert samenwerken? Dan is een (online) escape room de ideale tip. Doordat je bij een (online) escape room in teamverband ingewikkelde opdrachten moet uitvoeren, kun je als collega’s op een creatieve manier nieuwe vaardigheden leren.


Idee 2 voor de VrijMiBo: Karaoke-avond

Wie houdt er nou niet van karaoke? Een karaoke-avond is een superleuke manier om te ontspannen, want op zo’n avond wordt er gegarandeerd veel gelachen. Lachen is juist heel gezond; het vermindert stress, zorgt voor betere ontspanning, traint je longcapaciteit én je maakt een gelukshormoon aan, waardoor je extra kan genieten. Meedoen kan uiteraard vanaf kantoor in een van de meetingrooms, maar werknemers kunnen ook vanuit hun eigen woonkamer meegenieten.


Idee 3 voor de VrijMiBo: Bingo

Bij YourSurprise hebben we al vaker een (online) bingo georganiseerd voor onze hardwerkende collega’s. Bovendien is een bingo niet alleen leuk om te ontspannen en leuke prijsjes te winnen, maar de kinderen van je collega’s doen thuis net zo leuk mee. Cadeaus uitzoeken voor een bingo met allerlei leeftijden kan ingewikkeld zijn, maar dat hoeft niet. In ons cadeau assortiment vind je cadeaus voor iedereen en je kunt ze heel persoonlijk personaliseren of met titels als ‘de bingo queen van YourSurprise’, en dan uiteraard met eigen bedrijfsnaam.


Idee 4 voor de VrijMiBo: Borrelen met thema avonden

Thema avonden kunnen heel erg variëren, waardoor het voor iedereen een leuke bijeenkomst is. Elke thema avond kan worden gecategoriseerd als ‘keep it chill’ of ‘go all out’ wat betreft outfits. Wij hebben hele leuke aanraders voor thema avonden: Oktoberfest, the 80’s, the 70’s, Halloween of juist oer-Hollands. Misschien heeft het bedrijf in de afgelopen jaren wel een leuk bedrijfsuitje georganiseerd waar ook leuke thema’s voorbij kwamen, daar kun je ook inspiratie uit halen.


Idee 5 voor de VrijMiBo: (Online) workshops zoals cocktails maken

Creatieve doe-borrels zijn vaak wel de leukste bijeenkomsten om bij te wonen. Je collega’s kunnen creatief aan de slag, leren nieuwe vaardigheden, proberen nieuwe dingen uit en dat zorgt voor lachwekkende momenten. Een interessante aanrader voor een workshop is cocktails maken. De Utrechtse Studentenkorfbalvereniging ‘Hebbes’ organiseerde begin maart ook een online cocktailworkshop. Zij lieten voor elke deelnemer een speciaal cocktailglas graveren. Als bedrijf kies je een foto (zoals logo) of naam voor de gravure op het glas. Orders met logo’s kunnen vanaf 18 stuks geplaatst worden. Zo ga je net een stapje verder in de organisatie van vrijdagmiddagborrels!


Zoek je nog cadeaus voor een bingoavond of juist wat te drinken of te eten tijdens een borrelmoment? Met deze cadeaus verras je alle medewerkers vlak voor elke borrel.

Een lekker bierpakket

Een lekker bierpakket

Elk bierpakket bestaat uit vijf overheerlijke bieren, verpakt in een luxe geschenkdoos. Je hebt keuze uit acht verschillende soorten pakketten, elk pakket bevat vijf speciaalbiertjes. Als bedrijf kun je dit waanzinnige bierpakket personaliseren met het bedrijfslogo of de namen van je personeel. Zet de borrelnoten maar vast op tafel en ontwerp je eigen persoonlijke bierpakket voor je werknemers!

Personaliseer een bierpakket >>>

Een goed wijnpakket

Een goed wijnpakket

Geen bierdrinkers maar juist wijnliefhebbers? Dan kun je je medewerkers uiteraard ook verrassen met unieke flessen wijn, zoals rosé, witte wijn zoals Chardonnay of rode wijn zoals Luc Pirlet Merlot. Je kunt zelf het etiket van de wijnfles personaliseren met bijvoorbeeld een bedrijfslogo of andere foto. Wil je meer informatie over onze soorten wijnen? Lees dan onze blogpost waarin we alle soorten wijn bespreken.

Personaliseer een wijnpakket >>>


snoeppot cadeau

Iets om te snoepen

Voor de zoetekauw zijn onze mega snoeppotten een goede aanrader. Deze grote snoeppotten zijn gevuld met de lekkerste snoepjes zoals winegums, tum tums en gemengde drop! Wil je de snoeppot helemaal in het teken van de VrijMiBo aan je personeel cadeau geven? Ontwerp dan een leuk design voor de sticker van de snoeppotten. Op beide zijkanten is er ruimte voor een sticker met jouw ontwerp, zoals een logo van het bedrijf of een foto van het kantoor.

Ontwerp een snoeppot etiket >>>

houten verticale serveerplank

Serveer hapjes in stijl

Op deze prachtige, unieke borrelplank toon jij jouw mooiste borrelhapjes. De serveerplanken zijn gemaakt van prachtig massief beukenhout en hebben een stoer leren koord. Wij hebben jouw gegraveerde serveerplank al voorzien van een speciale olielaag waardoor de plank direct in gebruik kan worden genomen voor de eerstvolgende VrijMiBo. Gaat het team na de kookworkshop ook nog samen borrelen? Presenteer de lekkere hapjes dan op deze serveerplanken en geniet samen onder het genot van bier, wijn of frisdrank van jullie hapjes.

Ontwerp een unieke serveerplank >>>

Hoe zou jij een vrijdagmiddagborrel organiseren?


Heb je vragen of wil je meer weten over deze zakelijke geschenken? Neem dan contact op met onze B2B-afdeling, zij staan je graag te woord. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0111-712466 of stuur een mail naar b2b@yoursurprise.nl voor alle mogelijkheden.


Bekijk al onze zakelijke cadeaus >>>