Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

cadeautips personeel feestdagen

8 Cadeautips voor je personeel tijdens de feestdagen

Hoe ga jij je personeel verrassen tijdens de feestdagen? Spreek je waardering voor hun inzet en harde werk uit door unieke cadeaus te geven. Met deze acht tips geven wij je inspiratie voor cadeaus met de feestdagen.

Champagneglazen

Champagneglazen

Laat je personeel dit jaar proosten op het nieuwe jaar met gepersonaliseerde glazen in de huisstijl van jouw bedrijf. Proosten wordt extra speciaal met een gepersonaliseerd champagneglas. Je kunt ze het hele jaar door nog gebruiken om samenwerkingen te vieren, wanneer een belangrijk project gelanceerd wordt of wanneer een stagiair afgestudeerd is. Deze champagneglazen kun je gemakkelijk personaliseren met de naam van je collega’s. Wil je champagneglazen laten graveren met een logo? Dit is mogelijk vanaf 18 stuks. Zo kun je je volledige team een uniek champagneglas sturen voor de feestdagen.

Ontwerp champagneglazen met logo >>>
Borrelplanken

Borrelplanken

Deze houten serveerplank heeft een stoere look en feel en is daardoor een krachtig zakelijk cadeau. Je kunt jouw speciale wens op de plank laten graveren zodat je personeel verrast wordt met een uniek cadeau. Garandeer ze van een super unieke borrelplank voor de lekkerste hapjes tijdens de feestdagen.

Personaliseer een borrelplank >>>

Burgers & BBQ Bites kookboek

Burgers & BBQ Bites kookboek

Inspireer je personeel om thuis de lekkerste hapjes te maken met de feestdagen, door ze het kookboek van Smokey Goodness cadeau te geven. Dit waanzinnige Burgers & BBQ Bites-boek overspoelt de lezer met eenvoudige gerechten, waarmee ze het kerstdiner heel anders kunnen aanpakken. Ga voor Stix & Stuff of Tasty Taco’s dit jaar. Als bedrijf hoef je alleen maar de namen van je personeel door te geven aan onze zakelijke afdeling, wij doen de rest.

Personaliseer het Burgers & BBQ Bites kookboek >>>
Milka chocolade

Milka chocolade met een speciale boodschap

Als je aan Kerst denkt, denk je uiteraard ook aan cadeaus en chocolade. Wat nu als je deze kan combineren door middel van een persoonlijke 'Say it with Milka' giftbox? Je kan de giftbox zelf ontwerpen met foto of logo, een naam en een persoonlijke boodschap. Zo heb jij binnen no-time een uniek en persoonlijk kerstgeschenk voor al jouw collega's.

Ontwerp een unieke Milka chocolade giftbox >>>

gepersonaliseerde wijnfles

Flessen wijn

Een flesje wijn is altijd een geschikt cadeau. Een flesje wijn is een cadeau dat bijna altijd wel in de smaak valt en ook heel lekker is tijdens het kerstdiner. Ben je eruit welke wijn je cadeau wilt geven? Dan kun je daarna kiezen tussen een fles wijn met een eigen etiket, een fles wijn in een gegraveerde kist of in een bedrukte kist. Maak je cadeau voor de feestdagen extra speciaal door hem helemaal te personaliseren voor al je collega’s.

Personaliseer unieke etiketten voor wijnflessen >>>
Een speciale wenskaarten

Zakelijke wenskaarten

Een bijzonder kaartje is dé finishing touch voor elk cadeau. Met deze wenskaarten kun je zowel de voorkant als de binnenkant personaliseren. Je ontwerpt makkelijk een persoonlijke wenskaart met jouw eigen foto en/of tekst en ontvangt deze met een bijpassende envelop. Zo kun je de voorkant laten bedrukken met een mooie foto van het pand, je team of de kantoorhond en aan de binnenkant kun je een persoonlijke boodschap voor al je personeel schrijven.

Personaliseer zakelijke wenskaarten >>>

Kerstbal

Kerstbal

Wil je je personeel verrassen met een uniek cadeau voor thuis? Geef hen dan een gepersonaliseerde kerstbal cadeau! Er is toch niets leuker dan de boom versieren met de allermooiste kerstballen? De kerstbal met foto of tekst is gemaakt van hoogwaardig kunststof en kan tegen een stootje. Ze hebben een zilverkleurig kroontje met touwtje om de kerstbal direct een ereplaatsje in de boom te geven. Zo vergeet niemand jouw speciale gelukswens met de feestdagen!

Personaliseer unieke kerstballen >>>
Celebrations fles

Celebrations fles

Op zoek naar een verrassend cadeau met een persoonlijke touch? Dan is deze Celebrations fles in een gepersonaliseerde giftbox perfect voor de feestdagen! Jij ontwerpt de giftbox namelijk helemaal zelf met je naam en favoriete foto of logo en thema naar keuze. De persoonlijke Celebrations giftbox bevat een champagnefles die is gevuld met een heerlijke mix chocolaatjes: Mars, Snickers, Twix, Milky Way, Bounty, Maltezers, Dove en Dove Caramel. Dat is toch een heerlijke verrassing voor je personeel thuis?

Ontwerp een bijzondere sleeve voor de Celebrations fles >>>

Hoe ga jij je personeel verrassen met de feestdagen? Zit er een kerstpakket in het verschiet? Wie weet zijn deze cadeaus daar een leuke toevoeging voor.Heb je vragen of wil je meer weten over deze zakelijke geschenken? Neem dan contact op met onze B2B-afdeling, zij staan je graag te woord. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0111-712466 of stuur een mail naar b2b@yoursurprise.nl voor alle mogelijkheden.


Bekijk al onze zakelijke cadeaus >>>