Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

dag van de verpleging

Zet de zorg in het zonnetje op Dag van de Verpleging

Als we een branche van de beroepenwereld wel in het zonnetje mogen zetten, dan is dat de zorg wel. Na een intens jaar kunnen alle medewerkers van de zorg nog niet opgelucht ademhalen. Het zit er nog niet op. Daarom is het belangrijk dat we met z’n allen stil staan bij het ongelofelijke harde werk van de mensen in de zorg. Op 12 mei wordt elk jaar de Dag van de Verpleging, dat in de volksmond Dag van de Zorg genoemd wordt, gehouden. Op deze dag wordt er aandacht gegeven aan het harde werk verzorgers, verpleegsters, mantelzorg, dokters en de huishoudelijke hulp doen. Kortom, we vieren alle kanjers in de zorg! Maar wat is nou leuker dan speciaal op deze dag een presentje voor te ontvangen als dank voor alles?


Wist je dat de naam van deze dag, Dag van de Verpleging, afgeleid is van Florence Nightingale? Zij was op 12 mei 1820 geboren en wordt beschouwd als grondlegster van de moderne verpleegkunde. Daarom is de dag 12 mei voor deze feestdag uitgekozen.


Met deze drie cadeaus verras je alle medewerkers in de zorg


Een mega knuffelbeer

Een mega knuffelbeer

Zorgmedewerkers zorgen voor iedereen. De mensen die gewond zijn, ze ondersteunen de artsen, maar zijn er ook voor alle familieleden. Ziekenhuizen kunnen soms vervelende herinneringen met zich meebrengen en soms zijn familieleden wat geschrokken of verdrietig, waardoor ook zij wel steun kunnen gebruiken. Daarom is het eerste cadeau op onze lijst een mega knuffelbeer, zodat je wat liefde terug kan geven aan je personeel. De beer draagt namelijk een T-shirt dat jij helemaal zelf ontwerpt. Zo kun je jouw personeel verrassen met een lieve en opbeurende boodschap.

Bekijk de mega knuffelbeer >>

Geniet van een brownie bakmix

Geniet van een brownie bakmix

Wil je jouw medewerkers iets geven waarmee ze in de weer zijn maar uiteindelijk ook van kunnen smullen? Dan is deze persoonlijke fles brownie bakmix het allerleukste cadeau. Jij ontwerpt het etiket van de fles namelijk helemaal zelf. Met keuze uit maar liefst zes van de meer dan twintig designs kan je heel goed ‘bedankt’ zeggen. Ga jij voor de vlaggetjes of frisse groene ontwerp? In deze brownie bakmix zit genoeg mix voor 20 overheerlijke brownies. Daar is je persoon wel een week zoet mee, toch? Of langer, als de kids er niet mee vandoor gaan!

Bekijk de browniemix >>

Een persoonlijke theeglas

Een persoonlijke theeglas

Zitten er echte theeleuten tussen jouw personeel? Dan is het leuk om hen te verrassen met een persoonlijk theeglas. Het is niet alleen een leuk cadeau, het is ook nog eens duurzaam en een milieuvriendelijk alternatief. Jij ontwerpt hem helemaal zelf met naam of tekst. Maar dat kan natuurlijk ook met een logo van het bedrijf. Neem voor aantallen vanaf 18 stuks contact op met onze zakelijke afdeling. Zij maken graag een persoonlijke offerte voor jou.


Maar het is natuurlijk ook wel erg leuk om de theeglazen met iets lekkers te vullen. Wat dacht je van onze chocolade hartjesbonbons? Die kan je ook nog eens leuk bedrukken met een foto van het kantoor, de leukste kantoorhond of met logo. Van chocolade wordt iedereen gelukkig!

Bekijk de theeglazen >>

Heb je vragen of wil je meer weten over deze zakelijke geschenken? Neem dan contact op met onze B2B-afdeling, zij staan je graag te woord. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0111-712466 of zet het op de mail naar b2b@yoursurprise.nl