Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Er zijn een aantal sectoren die bekend staan om hun hoge werkdruk, denk aan de zorg of de politie, maar zeker ook aan het onderwijs. Regelmatig staken de leraren om aandacht te vragen voor de (te hoge) werkdruk. Wist je dat in Nederland het onderwijs de sector is met het hoogste percentage burn-out klachten? De lokalen zijn vaak te klein, de groepen te groot en het is bijna niet mogelijk om elk kind de aandacht te geven die het nodig heeft. Voor veel leerkrachten zorgt dit voor stress soms met uitval tot het gevolg.

De cijfers voor de toekomst zijn helaas niet hoopgevend: volgens cijfers van de Rijksoverheid waren er in 2019 175.000 full time banen van leerkrachten. Deze 175.000 fte worden door zo'n 236.000 mensen ingevuld. Zorgwekkend is dat in Nederland er naar verwachting binnen 5 jaar een tekort is aan leerkrachten. Dat betekent dat de werkdruk nog verder zal oplopen.

Voor veel onderwijsinstellingen is het niet mogelijk om hier direct verandering in aan te brengen. Zij moeten wachten tot er van hogerhand initiatieven komen die de werkdruk en het lerarentekort structureel kunnen oplossen.

Wel is het mogelijk om het docententeam te laten weten dat hun inzet wordt gezien en gewaardeerd. De Dag van de Leerkracht op maandag 5 oktober 2024, is een uitgelezen kans om waardering uit te spreken.

Notitieboek - Juf/Meester

Notitieboek - Juf/Meester

Dienblad

Dienblad

Milka chocolade - Juf/Meester

Milka chocolade - Juf/Meester

Chocolade hartjes

Chocolade hartjes

Waardering uitspreken met een persoonlijk geschenk

Wil je het onderwijsgevend personeel naast een dankwoord ook nog verrassen met een leuk presentje? Doe dit dan op een persoonlijke manier. Een gepersonaliseerd geschenk laat zien dat de individuele leerkracht gezien wordt en dat elke docent er toe doet.

Speciaal voor juffen en meesters hebben wij bij YourSurprise een aantal leuke cadeaus ontworpen die je kunt personaliseren. Denk aan een speciaal juffen en meesters notitieboekje, een bordje of een mok of theeglas. Dit zijn allemaal ontzettend handige cadeaus die de docenten op school goed kunnen gebruiken. Geef elk docent een boekje of mok met daarop hun eigen naam en eventueel zelfs een eigen foto.

Wil je de docent de kans geven om zijn of haar klaslokaal helemaal eigen te maken? Dan is een leuke wandklok met een foto van de klas of de docent zelf ook een ontzettend leuk idee. Op de klok is er voldoende ruimte voor een persoonlijke boodschap om de docent te bedanken!

Wil je het team liever verrassen met wat lekkers? Speciaal daarvoor hebben we in samenwerking met Milka een chocolade giftbox ontwikkeld voor leerkrachten. Je kunt kiezen uit diverse leuke designs, met of zonder foto. Op elk design is er ruimte voor de naam van de leerkracht en een persoonlijke boodschap.

Onze suggesties om jouw leerkrachten persoonlijk te bedanken en in het zonnetje te zetten:

Een gepersonaliseerd cadeau veel werk? Geen zorgen!

Wil je jouw lererarenteam verrassen met een mooi gepersonaliseerd cadeau, maar heb je geen tijd om zelf allemaal verschillende cadeautjes te maken? Geen zorgen, wij nemen je dit graag uit handen. Laat ons weten wat jij jouw team cadeau wil doen, wat de namen van alle docenten zijn en wat de persoonlijke boodschap is die jij voor elke docent hebt. Wij zorgen dat op 5 oktober de cadeaus klaar staan op school!

Wil jij de leerkrachten op jouw school op een originele manier in het zonnetje zetten?

Onze zakelijke afdeling helpt je graag bij het bedenken van een leuk cadeau dat past bij jouw school of instelling en jouw docententeam. Neem voor meer informatie contact op met ons op via 0111 712 466 of mail naar b2b@yoursurprise.nl

Bekijk al onze zakelijke cadeaus en relatiegeschenken

Bord - Juf/Meester

Bord - Juf/Meester

Thermosfles

Thermosfles

Mok met foto

Mok met foto

Blossombs - Bloemen Zaadbommetjes

Blossombs - Bloemen Zaadbommetjes

Fotopuzzel

Fotopuzzel

Schorten

Schorten

Afscheidscadeau juf of meester

Afscheidscadeau juf of meester