Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

zomer cadeaus vakantie personeel

5 Zomerse cadeaus voor de vakantie van je personeel

De zomerse temperaturen komen sneller terug dan je denkt. De ene collega werkt graag op kantoor met de airco aan, de ander werkt thuis en zit liever in de zon in de achtertuin. Zo voelt thuiswerken ook een beetje als vakantie. Maar ook al werken veel collega’s thuis, af en toe vakantie inplannen om zelf op te laden, is geen verkeerd idee. Thuis is de lijn tussen werken en wonen erg dun, dus motiveer juist je personeel om tijd voor henzelf te nemen. Om dat te stimuleren, kun je je personeel ook een leuk, zomers cadeau meegeven. Dat doe je met deze vijf tips.


5 Tips voor leuke vakantie cadeaus voor je personeel


slippers met logo

Slippers met logo van het bedrijf

Slippers cadeau geven namens het bedrijf is de nummer 1 knipoog naar een vakantie. Ze zitten niet alleen heel comfortabel, ze zien er ook nog eens waanzinnig uit door het hoogwaardige natuurrubber. Bovendien kun je ze nog leuker maken door ze te laten bedrukken met de namen van je personeel en/of het logo van het bedrijf. De slippers laten bedrukken is erg makkelijk. Jij upload jouw ontwerp in de editor en wij drukken jouw ontwerp vervolgens haarscherp en full colour op de slippers. Slippers zijn een super uniek relatiegeschenk! Laat je collega’s met deze gave slippers weten hoe belangrijk en gezond het is om tijd vrij te nemen.

Ontwerp zakelijke slippers >>>
waterflessen met logo” class=

Waterflessen met logo

In de zomer is het vooral belangrijk om genoeg te drinken, vooral als je de hele dag in de zon zit, een lange autorit maakt of sportieve activiteiten onderneemt. Hoe leuk is het dan om je personeel een unieke waterfles te geven? Deze rvs waterfles houdt het drankje 24 uur lang super koel door de thermos binnenkant. Mocht iemand er liever thee of andere warme drank in doen, dan kan dat natuurlijk ook. De thermos houdt het drankje tot 12 uur warm. Laat je creativiteit de vrije loop en upload je eigen ontwerp, zoals een design of een bedrijfslogo en verras je werknemers met een unieke waterfles.

Personaliseer waterflessen met logo’s >>>

zakelijk strandlaken

Een strandlaken met illustratie of logo

Woont je personeel in de buurt van een strand of is er een grote waterplas in de buurt? Dan is het leuk om hen te verrassen met een cadeau dat waterpret aanmoedigt. Overdag in de schaduw, ‘s avonds afkoelen met een duik. Of natuurlijk tussendoor genieten van wat verkoeling, dat is ook niet verkeerd. Met deze strandlakens van hoogwaardig badstof zit of ligt je personeel super comfortabel. De strandlakens zijn te personaliseren met een foto, denk aan een foto van de bedrijfshond of een recent personeelsuitje, maar uiteraard ook met naam of met het logo van het bedrijf. Allebei kan natuurlijk ook. Neem een kijkje tussen alle designs of lever zelf een ontwerp aan en verras je personeel met een tof strandlaken!

Ontwerp een strandlaken als zakelijk cadeau >>>
zakelijke canvas linnen tas

Een tas met het bedrijfslogo

In een zandkleurige canvas tas vallen alle zandkorrels die je aan het eind van een stranddag mee naar huis neemt, helemaal niet op. Maar met een tas met een gaaf ‘superhelden’ design valt je personeel juist wel heel goed op. Een linnen tas is ideaal in gebruik; hij functioneert als boodschappentas, hij is te vullen met boeken voor een middagje in het park of met allerlei lekkernijen voor onderweg. Maar de tas is ook handig voor kantoordagen vanwege zijn stevigheid, zo kun je je laptop en aantekeningen goed vervoeren. De tas is volledig te personaliseren met een van onze designs, maar jij kan ook een eigen design met bedrijfslogo aanleveren. Jij bedenkt het en wij maken het!

Personaliseer canvas tassen met logo’s >>>

zonnehoed buckethat zakelijk

Een bedrijfs zonnehoed voor zomers buiten zitten

Mocht de collega vlak voor de vakantie nog wat werk afmaken en doet hij of zij dat liever buiten in de zon, dan is het ook heel handig om je hoofd tegen het zonnetje te beschermen. Een haarscheiding is zo verbrand en op hoofdpijn tijdens de vakantie zit niemand te wachten. Met deze stijlvolle buckethat zijn je werknemers beschermt tegen sterke UV-stralen en zien ze er ook nog eens hip uit. De zonnehoedjes zijn te personaliseren met naam en/of logo’s of leuke designs. Een eigen afbeelding kan natuurlijk ook. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze zakelijke afdeling en dan helpen wij je verder bij je bestelling.

Ontwerp een zonnehoed voor je personeel >>>

Waarom het belangrijk is voor personeel om vakantie te nemen

Mensen hebben een tijd weg van het werk nodig om te herstellen van de werkstress en andere intensieve projecten zoals een lancering van een dienst of product. Motiveer je personeel daarom om tijd te nemen om uit te rusten. Met deze vijf cadeaus help je hen al een eind op weg.




Heb je vragen of wil je meer weten over deze zakelijke geschenken? Neem dan contact op met onze B2B-afdeling, zij staan je graag te woord. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0111-712466 of stuur een mail naar b2b@yoursurprise.nl voor alle mogelijkheden.


Bekijk al onze zakelijke cadeaus >>>