Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Zakelijke cadeaus en relatiegeschenken

Case: slippers als origineel relatiegeschenk

Hoe verras je jouw klanten met een origineel cadeau? Een opticien had daar een ontzettend leuk idee over: persoonlijke slippers. En daarmee bedoelen we eigenlijk: slippers die de klant zelf kan ontwerpen met z'n eigen foto of tekst erop.

Hoe werkte de actie?

Bij aankoop van een nieuwe zonnebril kregen de klanten van de opticien een mooie stevige flyer met informatie over de actie én een vouchercode. Met deze code konden ze een paar slippers bestellen op YourSurprise. Het leuke is dat klanten de mogelijkheid hadden om hun slippers helemaal naar eigen wens te ontwerpen. Ze konden dus hun lievelingsfoto op de slippers laten drukken of kiezen uit van de vele standaarddesigns die YourSurprise heeft voor slippers. Behalve een foto of design, is het ook mogelijk om zelf een tekst of naam toe te voegen.

slippers als relatiegeschenk

Een eigen pagina voor hun klanten

De opticien kreeg een eigen pagina en mooie URL op de website van YourSurprise waar de klanten terecht konden. Hier vulden ze hun vouchercode in en daarna konden ze naar hartenlust hun eigen slippers ontwerpen.

sunnydays

Hoe heeft YourSurprise hierbij kunnen ondersteunen?

YourSurprise heeft het hele administratieve proces voor z'n rekening genomen: het drukken van de flyers, het aanmaken van vouchercodes en natuurlijk de creatie van de gepersonaliseerde relatiegeschenken. Ook voor de verzending heeft YourSurprise gezorgd. De opticien hoefde alleen de voucher mee te geven en klanten enthousiast te maken voor deze actie!

Wil jij ook jouw klanten een relatiegeschenk geven of een marketingactie opstarten?

Onze zakelijke afdeling helpt je graag bij het bedenken van een leuke actie die past bij jouw marketingdoelen. Bent je tevreden met ons voorstel? Dan gaan we de geschenken speciaal voor jou produceren. Wij zorgen ervoor dat alle artikelen worden geleverd op de gewenste bestemming.

Neem voor meer informatie contact op met ons op via 0111 712 466 of mail naar b2b@yoursurprise.nl

Bekijk al onze zakelijke cadeaus en relatiegeschenken