Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Originele Eindejaarsgeschenken

243 Cadeaus

Je hebt 48 van 243 cadeaus bekeken

Eindejaarsgeschenken

Het jaar is weer voorbij gevlogen, tijd om mensen extra te belonen voor hun inzet! Het is voor zowel je personeel, relaties en klanten hét moment om ze in het zonnetje te zetten. Met een uniek en persoonlijk eindejaarsgeschenk van YourSurprise weet jij zeker dat je het jaar knallend afsluit!

Eindejaarsgeschenken voor het personeel

Wil je jouw werknemers bedanken voor hun inzet gedurende het afgelopen jaar? We geven je graag 5 tips om het uitzoeken van een kerstgeschenk makkelijker te maken.

Een gewaardeerd eindejaars- of kerstcadeau is bijvoorbeeld een rolkoffer met daarop een mooi ontwerp met jullie eigen logo. Ook gewild zijn lekkernijen zoals heerlijke chocolade of een mega snoeppot. Wil je iets meer uitgeven dan kun je een heerlijke fles Moët & Chandon champagne geven in een kist met daarop het logo van jouw bedrijf gegraveerd.

Eindejaarsgeschenken voor klanten en relaties

Ook klanten en relaties zullen het waarderen als ze een eindejaarsgeschenk ontvangen. Een lekker cadeau is een chocotelegram met een tekst naar keuze in chocoladeletters. Denk aan een boodschap als ‘Bedankt en tot in 2021’. Ga je volgend jaar samen met een klant of een relatie een groot project oppakken? Dan kun je natuurlijk ook een boodschap overbrengen zoals ‘Op een succesvol 2021’. Andere mooie eindejaarsgeschenken zijn een wijnpakket met 2 flessen wijn in een zelf ontworpen wijnkist of een fles sterke drank zoals whisky of gin tonic met een uniek gegraveerd glas naar keuze.

Meest populaire eindejaarsgeschenken

Er zijn al veel cadeaus de revue gepasseerd die je als eindejaarsgeschenk kunt geven. Hieronder zetten we de meest populaire cadeaus nog eens op een rijtje:

  • een fles wijn in een gegraveerde wijnkist
  • een fles champagne in een gegraveerde wijnkist
  • een heerlijke reep Toblerone met daarop de naam van de medewerker
  • een fles sterke drank in een mooie, unieke kist
  • heerlijke bonbons met een lekkere vulling
  • een jaaragenda met bedrukking naar eigen ontwerp

Gepersonaliseerde geschenken

Bij YourSurprise maken we gepersonaliseerde cadeaus en geschenken. Niet zomaar een fles champagne, maar een fles champagne in een zelf ontworpen kist. En niet zomaar een fles wijn, maar een fles wijn met een eigen etiket. We kunnen al onze cadeaus al vanaf 1 stuk personaliseren, precies zoals jij dat ontwerpen hebt. Heb je een mooi logo of heeft je editor een speciaal design of afbeelding gemaakt? Wij gebruiken dit om jouw cadeau een unieke tint te geven en dat zonder extra kosten! Daarnaast kunnen we snel leveren doordat we alles produceren in ons eigen pand in Zierikzee.

Wil je meer weten over het personaliseren van eindejaargeschenken? Neem dan contact op met onze B2B-afdeling via 0111 712 466. Dan denken we graag met je mee.