Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Plannen voor een Secret Santa? Ontdek al onze tips om vrienden en collega's te verrassen en een selectie van speciale cadeaus!

148 Cadeaus

Je hebt 48 van 148 cadeaus bekeken

Secret Santa cadeau-ideeën

Alles is magischer als het kerst is, met al de decoratie, lampjes, heerlijk eten en cadeaus. Kerst is de tijd om samen plezier te hebben, leuke dingen met vrienden en familie doen en in de kerstsfeer komen.

Een activiteit dat heel populair is over heel de wereld is Secret Santa. Dit is de perfecte manier om plezier met elkaar te hebben en kerstcadeaus uit te wisselen .

Wat is Secret Santa?

Secret Santa betekent dat elke persoon die meedoet een cadeau krijgt van een ander persoon uit de groep, vaak anoniem. Iedereen geeft zijn of haar cadeau aan degene die hij of zij heeft gekozen, zonder hun eigen naam te zeggen. De namen kunnen worden geloot op de klassieke manier, door ze op een papiertje te schrijven en een papiertje te pakken uit een bak. Ook kunnen de namen online worden geloot. Er zijn veel gratis sites waar dit mogelijk is.

Tips voor het organiseren van Secret Santa

Secret Santa is een leuke activiteit voor alle leeftijden en het is makkelijk te organiseren, al is het goed om op de volgende dingen te letten zodat alles goed verloopt:

 1. Stel een budget vast: Je wilt natuurlijk niet dat iemand zich minder goed gaat voelen omdat er een groot verschil in de prijzen van het cadeau is. Door een maximum budget vast te stellen wordt er voorkomen dat er te grote prijsverschillen zijn. Dit maakt het voor iedereen leuk en zo kan iedereen een cadeau kopen waar ze zich goed bij voelen.
 2. Maak suggesties: Het kan voorkomen dat niet iedereen elkaar even goed kent binnen de groep. Een leuk cadeau vinden is nooit makkelijk, helemaal niet als je geen idee hebt wat de voorkeuren van degene zijn. Vraag iedereen die meedoet om een paar cadeausuggesties op te schrijven bij hun naam, zodat de andere persoon een idee heeft wat hij of zij kan halen.
 3. Plan een datum om samen te komen: Het leukste stuk is natuurlijk de cadeaus openmaken. Verzamel alle deelnemers op een avond om cadeaus uit te pakken en te toasten op Kerst. Als er geen mogelijkheid is om een moment met zijn allen samen te komen, kan het ook online!
 4. Koop het cadeau op tijd: Het is heel makkelijk om de tijd te vergeten zodat je erg moet haasten met dit soort spellen. Om zeker te weten dat de persoon het cadeau op tijd krijgt, is het handig om een datum vast te stellen om het cadeau te halen.
 5. Heb plezier! Dit is natuurlijk het belangrijkste en kan niet worden vergeten. Neem het niet te serieus en maak je niet druk om het perfecte cadeau.

Budgetvriendelijke cadeaus

Het kan moeilijk zijn om een leuk Secret Santa cadeau te vinden als je een kleiner budget hebt. Wij hebben een paar cadeaus toegevoegd die je wellicht kunnen helpen. Onze YourSurprise cadeaus zijn gepersonaliseerd, wat betekent dat ze echt alleen voor degene zijn gemaakt. Hiermee laat je zien dat je moeite hebt gestopt in een passend cadeau zoeken voor hem of haar.

Als je Secret Santa voor het kantoor organiseert, wees je dan bewust dat niet iedereen dezelfde financiële mogelijkheden heeft. Houd het budget betaalbaar voor iedereen!

Budgetvriendelijke Secret Santa cadeau-ideeën

Het kan lastig zijn om met een kleiner budget toch een tof Secret Santa cadeau te vinden. Daarom hebben we hieronder een aantal cadeau-ideeën op een rijtje gezet die je kunnen helpen. Onze YourSurprise cadeaus zijn gepersonaliseerd en dus op maat gemaakt voor de ontvanger. Een perfecte manier om te laten zien dat je goed over het cadeau hebt nagedacht zonder dat het veel geld kost!

 • Een mooie kerstbal met foto
 • Een gepersonaliseerde sleutelhanger
 • Een gegraveerd wijnglas met hun naam of andere tekst
 • Een heerlijke doos bonbons
 • Een koffiemok op maat
 • Een gepersonaliseerd notitieboekje

Secret Santa organiseren op kantoor: Stap-voor-stap

Hoe organiseer je een Secret Santa evenement op kantoor? Hieronder een handig stappenplan om je te helpen:

 1. Bepaal het budget: Bepaal vooraf een budget dat alle deelnemers zich kunnen veroorloven. Het gaat niet om het prijskaartje, maar om de gedachte.
 2. Prik de datum: Kies ruim van tevoren een datum voor de uitwisseling van de cadeaus. Zo heeft iedereen genoeg tijd om cadeaus te kopen. Vergeet niet om iedereen ook een herinnering te sturen!
 3. Lootjes trekken: Schrijf de namen van alle deelnemers op papiertjes en laat iedereen een lootje trekken. De naam op het lootje die je trekt is de persoon voor wie je een cadeau gaat kopen. Denk eraan, het is geheim! Als je dit niet op de "oude manier" wil of kan doen, zijn er ook websites om lootjes te trekken.
 4. Deel de regels: Zorg ervoor dat iedereen de regels van de Secret Santa uitwisseling begrijpt. Het budget natuurlijk, maar bijvoorbeeld ook leuke andere dingen, zoals een gedicht schrijven voor de ontvanger, of een kinderfoto toevoegen zodat de ontvanger kan raden wie het cadeau gegeven heeft.
 5. De grote onthulling: Op de gekozen datum verzamel je iedereen voor de cadeau-uitwisseling. Je kunt misschien zelfs zorgen voor wat hapjes en drankjes om het extra gezellig te maken.

Grappige Secret Santa cadeaus voor collega's

Secret Santa, een lang gevestigde traditie op veel werkplekken, moet natuurlijk vooral heel leuk en gezellig zijn! Wat is een betere manier om collega’s tijdens de feestdagen te laten lachen dan met grappige, gepersonaliseerde Secret Santa cadeaus voor je collega's?

Hier zijn wat leuke ideeën:

 • Gepersonaliseerde mok: Wil je je collega elke ochtend laten glimlachen? Denk dan eens aan een mok met een grappige quote of een mop. Je kunt ook kiezen voor een magische mok, zodat de grap als verrassing verschijnt!
 • Kantoorbenodigdheden op maat: Perfect voor die perfectionistische collega die graag georganiseerd blijft. Personaliseer met een humoristische draai, zoals een notitieboekje met de titel 'Bob's Briljante Ideeën'.
 • Gepersonaliseerde muismat: Voor je technisch onderlegde collega kan een gepersonaliseerde muismat de perfecte optie zijn. Misschien kun je er een toffe groepsfoto of een technische grap op zetten.
 • Sneeuwbol met foto: Zo'n charmant cadeautje! Personaliseer een sneeuwbol met een favoriete foto voor een collega om hun bureau een lekker kerstig tintje te geven.
 • Sokken met foto: Sokken met een foto zijn gewoon altijd goed! Kies een leuke foto, bijvoorbeeld een foto van een geliefd huisdier of eentje waarop je collega een grappig gezicht trekt!

Dit zijn slechts een paar ideeën om je op weg te helpen. De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om grappige, gepersonaliseerde Secret Santa cadeaus. Dus laat je creativiteit de vrije loop en geef je collega's een cadeau waar ze blij van worden!

Secret Santa cadeaus voor je baas

Oh nee, je hebt de baas toegewezen gekregen voor Secret Santa en je weet niet wat je moet doen? Het kiezen van een Secret Santa cadeau voor je baas kan een uitdaging zijn. Je wilt het professioneel houden, maar ook attent en persoonlijk. Als je je baas niet heel goed kent, houd het dan simpel! Ga voor een toffe kantoor accessoire, zoals een muismat, een notitieboekje of een gegraveerde pen. Andere leuke cadeaus zijn een gepersonaliseerde mok, een thermosbeker of een gepersonaliseerde waterfles. Zie je ze 's middags vaak genieten van iets lekkers? Ga dan voor een heerlijke doos bonbons met foto!