Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Slagen voor je rijbewijs is een hele prestatie waar een passend cadeau bij hoort. Laat een gepersonaliseerd cadeau maken speciaal voor de nieuwe chauffeur. Wat dacht je van een handige thermoskan met de leukste foto of een mega chocoladereep met geslaagd erop geschreven? Bekijk snel het grote assortiment rijbewijs cadeaus!

37 Cadeaus

Een rijbewijs cadeau voor het behalen van het rijexamen

Het rijexamen is het moment waar alle tieners lang naar uitkijken. Het moment dat ze zich echt volwassen gaan voelen. Daarom is het slagen voor het rijexamen zo belangrijk!

Als iemand die je kent onlangs is geslaagd voor zijn of haar rij-examen, wat is dan een betere manier om het te vieren dan met een lief en praktisch rijbewijs cadeau? Wij hebben voor jou een reeks cadeau-ideeën die perfect zijn voor de nieuwe bestuurders.

Geslaagd voor het rijexamen! Vier het met een uniek rijbewijs gehaald cadeau

Een auto is het ultieme droom cadeau en wat is de beste manier om het cadeau te geven dan met een gepersonaliseerde sleutelhanger aan de nieuwe autosleutel? Verpak hem in een mooie verpakking en verras de nieuwe bestuurder met een grappige of lieve sleutelhanger met naam of foto. Je kunt ook denken aan een gepersonaliseerde sleutelhanger met een naam en de datum waarop ze geslaagd zijn voor hun examen, om het nog net wat persoonlijker te maken.

Andere leuke ideeën voor een cadeau kunnen allerlei gepersonaliseerde felicitatie cadeaus zijn. Je kunt de nieuwe chauffeur bijvoorbeeld verrassen met een gepersonaliseerde ballon of een felicitatiekaart. Is de nieuwe chauffeur een chocolade liefhebber? Zet dan een felicitatieboodschap op een chocoladetelegram of druk een foto af op een chocoladereep.

Op zoek naar een veilig cadeau? Ga dan voor een gepersonaliseerd veiligheidsvest. Je kunt de naam of een grappige felicitatieboodschap toevoegen!

Je kunt de nieuwe chauffeur ook een fles champagne cadeau doen. Maar zorg ervoor dat hij of zij daarna niet meer gaat rijden!

Wat je ook kiest, onze selectie voor een rijbewijs gehaald cadeau voor nieuwe bestuurders zal hen zeker doen glimlachen en hen op weg helpen naar een leven lang veilig en plezierig rijden.