Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Heb je nog geen cadeau gevonden voor je huwelijksgetuigen? Bekijk onze originele en gepersonaliseerde ideeën voor getuigen.

83 Cadeaus

Je hebt 48 van 83 cadeaus bekeken

Cadeaus voor getuigen

De grote dag nadert! Tussen de voorbereidingen voor de bruiloft en alle laatste klusjes die gedaan moeten worden, is ook de tijd aangebroken om na te denken over cadeaus voor de huwelijksgetuigen.

Je vraagt je misschien af of je als bruid en bruidegom een cadeau moet geven aan de getuigen?

Uiteraard zijn de newly weds niet verplicht om de getuigen een cadeau te geven.Sommige mensen doen het wel en anderen doen het niet. Het is natuurlijk wel heel erg leuk om je getuigen te kunnen bedanken voor wat ze voor jullie hebben gedaan. Als je nog geen beslissing hebt genomen, bekijk dan onze selectie van gepersonaliseerde cadeaus voor getuigen. Wie weet zit er wel iets moois voor jullie tussen om jullie getuigen mee te bedanken op de speciale dag.

Originele cadeaus voor getuigen

De getuigen zijn de meest dierbaren vrienden en familieleden van het bruidspaar. In veel gevallen zijn zij degenen die de aanstaande echtgenoten verliefd hebben zien worden en getuige waren van het ontluiken van de liefde. En nu zullen zij ook getuigen zijn bij de bekroning van hun liefde: het huwelijk.

Als je erover denkt om een cadeau te geven aan je getuigen, dan zijn hier enkele originele ideeën:

 • Een elegante kist met Champagne: je kunt de doos personaliseren of de glazen laten graveren met de naam van de getuige
 • Een gepersonaliseerde koffer: je kunt bij dit cadeau een weekendje weg geven aan je getuige die dol is op reizen
 • Een gegraveerde pen: gepersonaliseerd met de naam, om tijdens het huwelijk te tekenen met een extra persoonlijke pen
 • Een reuze chocoladereep: een XXL-verrassing voor de getuige

Een cadeau voor een vrouwelijke getuige

Heb je het juiste cadeau voor je getuige nog niet gevonden?

Voor je zus, vriendin, moeder of andere belangrijke vrouw in jouw leven die je hebt gekozen als jouw getuige, mag een mooi cadeau niet ontbreken.

Hier zijn enkele van onze favoriete ideeën:

 • Een armband met naam gegraveerd: een elegant accessoire dat herinnert aan een speciale gebeurtenis
 • Een gepersonaliseerde pot met snoepjes of chocolade: misschien leuk om te combineren met een fles bubbels
 • Cocktailpakket: om samen na de bruiloft nog eens te proosten en jullie favoriete cocktail te maken

Een cadeau voor een mannelijke getuige

Heeft je broer of beste vriend gevraagd om je getuige te zijn, maar heb je nog geen cadeau gevonden en nadert de grote dag?

De kans is natuurlijk groot dat hij niets van je verwacht, maar als je hem toch een cadeau wil geven om hem te bedanken, hebben we een paar cadeau-ideeën waarvan we denken dat ze goed zullen passen. Hier zijn onze favorieten:

 • Een set manchetknopen met initialen: om te geven vóór de bruiloft om te dragen op de grote dag
 • Een aansteker: gepersonaliseerd met zijn naam erin gegraveerd
 • Een toren van Chupa Chups: voor de zoetekauwen
 • Een set met gepersonaliseerde glazen en een fles wijn

Hoe vraag je iemand om je getuige te zijn?

Heb je jouw getuige(n) al wel uitgekozen maar heb je ze nog niet gevraagd om je getuige te zijn?

Je kunt het op verschillende manieren vragen. Een van de beste ideeën om te vragen aan iemand om je getuige te zijn, is de vraag te stellen met een chocoladetelegram, met de woorden 'Wil je mijn getuige zijn?' in chocoladeletters. Een andere smakelijke manier is om de vraag op een gepersonaliseerd chocolade hart te schrijven.

Je kunt het ook doen door de toekomstige getuige een videoboodschap te bezorgen die met een QR-code moet worden gescand. Er zijn tal van opties. Kies de manier die het beste bij jou past!