Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

80 jaar is een mooie mijlpaal! Vier daarom deze bijzondere leeftijd met een verjaardagscadeau voor 80 jaar! Bekijk onze ruime selectie van gepersonaliseerde cadeaus en vindt jouw favoriete cadeau!

284 Cadeaus

Je hebt 48 van 284 cadeaus bekeken

Cadeau 80 jaar

Hoera! 80 jaar, een geweldige leeftijd waarbij een passend cadeau hoort. Maar wat moet je nou geven aan iemand die al alles heeft? YourSurprise heeft het antwoord; een gepersonaliseerd cadeau!

80 jaar verjaardagscadeau

Een persoonlijk cadeau is het perfecte cadeau voor iedere persoon. Wanneer je 80 jaar wordt, heb je al een heel leven achter je. Bij YourSurprise kun je herinneringen uit het heden en verleden op een prachtige manier vastleggen. Geef bijvoorbeeld een Verjaardagskalender met eigen foto’s, een cadeau met iedere maand een andere herinnering! Het mooiste gebaar maak je tenslotte zelf.

Cadeau voor opa en oma

Op zoek naar een cadeau voor opa of oma? Dan zit je bij YourSurprise gegarandeerd goed! Geef dit jaar eens een origineel cadeau en laat bijvoorbeeld een champagnepakket met gegraveerde glazen maken voor opa en oma. Een mooi cadeau waar ze samen op kunnen proosten! Opa’s en oma’s zijn altijd dol op hun kleinkinderen, geef daarom een fotopuzzel cadeau, een cadeau dat zorgt voor urenlang speelplezier samen met de kleinkinderen.

Cadeau voor 80 jarige vrouw

Een dame die 80 jaar wordt, heeft waarschijnlijk al heel veel. Ze kan terugkijken op een rijk leven. Toch zijn er cadeaus waar je haar vast blij mee maakt. Als ze bijvoorbeeld houdt van een theetje op z’n tijd, hoe leuk is het dan om een theeglas te laten personaliseren? Op het glas kun je een persoonlijke boodschap toevoegen die er met zorg en aandacht in wordt gegraveerd. Ook is een kaars met een foto een mooi cadeau. Kies voor een foto van de kleinkinderen of de hele familie. Of misschien maak je de feestneus op leeftijd wel blij met zoetigheid. Wist je dat je zelfs op heerlijke pralines een foto af kunt laten drukken? Wat zal de jarige verrast zijn! Of wel een leuk cadeau 80 jaar vrouw is snel gevonden bij ons!

Cadeau voor 80 jarige man

Een heer op leeftijd die zijn verjaardag viert, geef je een passend cadeau. Omdat al onze cadeaus worden gepersonaliseerd, geef je altijd een uniek presentje. Hoe leuk is het om de jarige te verrassen met een nette, leren portefeuille met zijn initialen erop? Of wat dacht je van een mooie Parker pen met gravering? Oudere mensen zijn minder digitaal dan jongere mensen en hechten nog meer aan het schrijven met een pen. En dan is het natuurlijk helemaal bijzonder als het met de favoriete pen met gravering kan. Nog een waardevol cadeau is een houten horloge van Hot & Tot waarin met zorg en aandacht een gravure kan worden gemaakt. Bijvoorbeeld van een trouwdatum of de initialen van de jarige. Wat ook leuk is om te geven: een sleutelhanger met foto. Dan heeft de senior zijn dierbaren altijd bij zich aan zijn sleutelbos. Of wel een leuk cadeau 80 jaar man is snel gevonden bij ons!