Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Bekijk onze unieke 70 jaar verjaardagscadeaus. Wij zorgen ervoor dat je nooit meer zonder cadeau-ideeën zit. Personaliseer een verjaardagscadeau en vier deze mijlpaal!

Prijs

€ 2,00
€ 125,00

Categorie

Hobbies & interesses

Ontvanger

48 van 535 Cadeaus
Sorteer op:

Je hebt 48 van 535 cadeaus bekeken

Cadeau 70 jaar

70 jaar is een bijzondere leeftijd. Zoek je een cadeau voor iemand die 70 jaar wordt? Ontdek onze unieke cadeautjes en personaliseer ze met de naam en foto van de jarige. Zo wordt het ongetwijfeld een verjaardag om nooit meer te vergeten.

Verjaardag 70 jaar

Een kroonjaar verdient een heel bijzonder verjaardagscadeau. Het kan soms lijken dat iemand van (bijna) 70 jaar oud alles al heeft. Maar bij YourSurprise vind je gegarandeerd een cadeau waarmee je de jarige kunt verrassen. Wat dacht je van een foto van jullie familie gedrukt op canvas of chocolade? Een gegraveerd sieraad of prachtige gegraveerde glazen? Of wie weet maak je deze jarige heel blij met een hoofdrol in zijn of haar eigen gepersonaliseerde boek? Deze zeventigste verjaardag heb jij zonder twijfel het meest originele cadeau!

Cadeautips voor een man of vrouw van 70 jaar

Zoek je een cadeau voor je vader, moeder, opa of oma? Of misschien een oom, tante, buurman of buurvrouw? Of je nu een cadeau zoekt voor een man of een vrouw die 70 jaar wordt, wij hebben vast een passend cadeau. Wanneer je jouw cadeau gevonden hebt, maak je het heel eenvoudig persoonlijk door een foto of persoonlijke tekst toe te voegen. Een cadeaukaartje maakt het helemaal af!

Cadeau 70 jaar man

Ben je opzoek naar een cadeau voor een 70 jarige man? Dan zit je hier goed! De meeste mannen die 70 jaar worden, zijn gepensioneerd. En dan ontstaat er misschien wel tijd voor nieuwe hobby’s. Dan is het extra leuk om een cadeau te geven dat hierbij past. Staat je vader, opa of buurman steeds vaker in de keuken? Dan is het super attent om een schort te geven met de naam of foto van de keukenprins, je kunt kiezen uit een stoffen schort maar we hebben ook een echt leren schort. Of wat dacht je van een houten messenblok met de naam van de jarige erin gegraveerd. Het kan ook zijn dat je jouw 70-jarige op weg wil helpen met een nieuwe hobby. Dan kun je bijvoorbeeld een bierbrouwpakket geven met glazen met de naam van de jarige erin gegraveerd. Een gepersonaliseerde flessenopener erbij en je bent helemaal klaar.

Cadeau 70 jaar vrouw

Wordt je moeder, oma, buurvrouw of een andere vrouw in je leven 70 jaar? Dan kan het een uitdaging zijn om een mooi en betekenisvol cadeau te bedenken. Als de dame in kwestie van bloemen houdt - en wie houdt daar nu niet van? - is het een leuk idee om zaadbommetjes cadeau te geven. De bommetjes kunnen overal worden gezaaid en een paar weken later ontpoppen de meest kleurrijke, wilde bloemen. De bommetjes komen in een mooie doos met een kaartje waar je een persoonlijke boodschap op kwijt kunt. Houdt de jarige meer van droogbloemen? Dan hebben we een mooie houten standaard met gedroogde bloemen die perfect past. Om een persoonlijk tintje toe te voegen, laat je de naam graveren. Een vrouw die 70 wordt die veel voor je betekent, geef je een sieraad met een foto van jou of van de (klein)kinderen. Een sleutelhanger met de leukste foto is ook een leuk idee! Of terwel, genoeg cadeau-ideeën voor een 70 jarige vrouw!

Grappig cadeau 70 jaar

Wil jij een grappig cadeau geven aan iemand die 70 kaarsjes mag uitblazen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Een grappig cadeau voor een 70 jarige zijn bijvoorbeeld onze sokken, deze kan je laten bedrukken met de lolligste foto van het feestvarken? Of misschien kies je wel voor een gekke foto op een handdoek of kussen. Ook jolig: een straatnaambord laten maken met de naam van de jarige. Of je laat een eetbare versie van de jarige maken door een foto op chocolade af te laten drukken. Dat cadeau valt gegarandeerd in de smaak! De keuze is enorm qua grappige cadeaus.

Origineel cadeau voor iemand die 70 wordt

Een origineel cadeau voor iemand die zijn zeventigste verjaardag viert, vind je hier eenvoudig. Omdat je alle cadeaus van YourSurprise namelijk zelf personaliseert, is geen cadeau hetzelfde. Origineel toch?!