Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Cadeau 60 jaar: Persoonlijk cadeau voor man of vrouw

Is jouw vrouw of man 60 jaar geworden? De jaren vliegen voorbij, maar deze leeftijd laten we niet voorbij vliegen. Dit is namelijk een bijzondere leeftijd en dat wil je vieren met een bijzonder cadeau. De 60 jarige verras je dit jaar met een uniek cadeau. Al onze cadeautjes zijn te ontwerpen met eigen naam, tekst en foto!

60 jaar verjaardag? Ontdek onze cadeautips

Zoek je nog een cadeau voor iemand die 60 jaar is en binnenkort zijn of haar verjaardag viert? Kom je niet verder dan een bosje bloemen met een lief kaartje? Verras de 60 jarige met een ontbijtje. Dit is niet zomaar een ontbijtje, de echte verrassing is namelijk het dienblad met foto en tekst. Kies één van de leuke design en upload een foto van degene die 60 jaar wordt. Scheelt je ook weer inpakpapier op deze manier! Je kunt de jarige ook verrassen met een gezellig avondje inclusief kaasplankje. Zo serveer je de heerlijke hapjes op een gepersonaliseerde houten serveerplank.

Verjaardagscadeau 60 jaar

Een verjaardagscadeau kiezen is altijd lastig, al helemaal een verjaardagscadeau voor iemand die 60 jaar wordt. Je wilt niet met een afgezaagde cadeaubon aankomen, dus dit jaar koop je eens wat anders. Een perfecte verrassing is ons fotoluik waar je zelf een foto en een lieve boodschap op zet. Een foto zegt meer dan duizend woorden dus dit kan niet anders dan een goed cadeau zijn. Geef je liever een wat kleiner cadeautje en is de 60 jarige gek op vanille? Dan is deze gepersonaliseerde vanille kaars ook leuk om te geven. Bekijk snel onze cadeautjes en wacht niet langer met bestellen.

Cadeau voor hem 60 jaar

Wordt jouw vader binnenkort 60 jaar? Of mag je oom straks 60 kaarsjes uitblazen? Of is het jouw opa die dadelijk 60 jaar wordt? Welke man in jouw leven ook deze bijzondere leeftijd bereikt, een mooi cadeau vind je bij ons altijd heel eenvoudig. Een cadeau-idee is bijvoorbeeld een leren schort met de naam van de feestneus erin gegraveerd. Stoer voor achter de barbecue of in de keuken. Voor 60-jarigen die wel van een borreltje op zijn tijd houden, is het leuk om hun favoriete drank in een gepersonaliseerde kist te geven. Zo wordt proosten op de verjaardag nog leuker! Grootouders zijn bijna altijd dol op de kleinkinderen. Het is een tip om voor opa die 60 jaar wordt een cadeau met een foto van de kleinkinderen te geven. Denk bijvoorbeeld aan een deurmat met een foto van de kleinkinderen. Of een mooie foto afgedrukt op hout voor aan de muur.

Cadeau voor haar 60 jaar

Zoek je een cadeau voor je moeder of oma die 60 jaar wordt? Dan weten we wel hoe je haar kunt verrassen. Moeders en oma’s kunnen namelijk nooit genoeg krijgen van foto’s van de (klein)kinderen. Kies dus voor een cadeautje voor deze 60-jarige met een foto van de (klein)kinderen erop. Bijvoorbeeld een mok of capuccino kopje. Een klok met foto doet het ook altijd goed. Of een deurmat met de leukste foto is ook echt een aanrader! Waar wacht je nog op? Zoek de mooiste foto’s erbij en start met het maken van een cadeau! Kun je niet kiezen welke foto je wil gebruiken? Maak dan een fotoboek met alle foto’s erin en geef die cadeau. Voor dames van 60 jaar die graag een theetje drinken, kun je theeglazen laten maken met naam erin gegraveerd. Een leuke en persoonlijke verrassing! Theedrinken is veel aangenamer uit een eigen theeglas namelijk. En weet je wat het nog leuker maakt? Als je ook nog eens onder een eigen dekentje zit op de bank. Dus om het cadeau écht af te maken, personaliseer je ook nog een mooie fleecedeken met de vrolijkste foto.