Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Personaliseer jouw peettoom cadeau. Kies uit een ruime selectie ‘wil je mijn peetoom zijn’ Of cadeau voor peetooms verjaardag, voor kerst of andere speciaal moment!

93 Cadeaus

Je hebt 48 van 93 cadeaus bekeken

Cadeau om je peetoom te vragen: wees origineel!

Naast al die miljoenen dingen die gedaan moeten worden wanneer er een baby op komst is, is er ook nog de bijzondere taak om te kiezen voor een peetoom en peettante. Omdat het vaak lijkt alsof het geven van cadeaus aan mannen ontzettend moeilijk is, willen wij van YourSurprise je het leven makkelijker maken en je helpen bij het vinden van een mooi en origineel cadeau voor jouw toekomstige peetoom! Een perfect peetoom vragen cadeau.

Deze rol is ontstaan om religieuze redenen: de peetvader is degene die gekozen is om de kinderen te begeleiden en te ondersteunen tijdens hun religieuze groei. Maar vandaag de dag neemt hij ook deel aan het leven van het opgroeiende kind buiten de religie om.

Iemand vragen om peetvader te zijn van jouw kindje is een bijzonder moment en zoals altijd willen wij je helpen om het beste cadeau voor peetoom te vinden.

Wist je dat we in Nederland peetvader en peetoom gebruiken, terwijl ze in België peter en meter gebruiken?

Wil jij mijn peetoom zijn?

Wanneer je iemand wilt vragen om peetvader van je kind te worden. Dat kan op een unieke en leuke manier. Hier enkele ideeën om de ‘Wil je mijn peter zijn?’ - vraag op een originele manier te stellen. Cadeaus peter vragen:

 • Plan een leuke middag en trek je kindje een rompertje aan met de tekst "Wil jij mijn peetvader worden?"
 • Schrijf een hartelijke brief waarin je de persoon vraagt om de rol op zich te nemen en doe er een speciaal cadeau bij.
 • Maak een gepersonaliseerde videoboodschap waarin je de persoon vraagt om peetvader te worden. Dat kan met een videokaart met QR-code.
 • Maak er een familieaangelegenheid van en laat het kind (als het oud genoeg is) de persoon vragen om hun peetvader te zijn. Je kunt de vraag op een mok of een doos Milka-chocolade zetten.
 • Neem de toekomstige peetvader mee uit eten en vraag hem tijdens het dessert of de borrel. Je kunt bijvoorbeeld de vraag op een glas laten graveren.
 • Maak een speciaal cadeau zoals een fotoalbum of plakboek, en gebruik dat om de persoon te vragen.
 • Zet de vraag op een voorwerp en laat het terloops ergens in hun huis achter.
 • Maak een wil jij mijn peetoom zijn bier bierpakket

Doopcadeaus voor jouw peetoom

De doop is een belangrijke gebeurtenis om samen met dierbaren te vieren, en het verdient zeker om op de best mogelijke manier gevierd te worden. Het YourSurprise team heeft speciaal hiervoor een korte lijst samengesteld met originele en liefdevolle doopcadeau-ideeën:

 • Gepersonaliseerd fotoboek
 • Laptop hoes met foto
 • Wandklok met foto
 • Gepersonaliseerde schort
 • Sleutelhanger met foto
 • Gepersonaliseerde houten kaart

Cadeaus voor toekomstige peter

Wil je een persoon vragen om peetoom te worden? Je kunt het gewoon vragen, of je kunt de gelukkige verrassen met een onverwacht en persoonlijk cadeau. Verras jouw toekomstige peetoom met een wil jij mijn peetoom zijn cadeau. Wat dacht je van een gepersonaliseerde babyromper met de slogan "Wil jij mijn peetoom zijn?". Of wat dacht je van magische mok , wanneer je warme drank in de mok schenkt, verschijnt daar op een magische wijze de spreuk ‘wil je mijn peetoom worden?’. Ontdek meer in onze collectie en laat je inspireren!

Originele cadeaus voor peetoom

Voor degenen die al peetouder zijn, hebben we verschillende cadeau-ideeën. Door te kiezen voor YourSurprise kan je jezelf onderscheiden door elk van deze cadeaus te personaliseren met gedenkwaardige foto's, tekeningen, gravures en geschriften. Hier zijn een aantal van onze cadeau tips voor Hier zijn een aantal van onze cadeau tips voor peetoom : foto sleutelhanger, een gegraveerd glas, een gepersonaliseerd schort, een gepersonaliseerde set biertjes maar ook een canvas of kussens.

Je kunt ook een grote selectie aan peetoom communie cadeaus vinden, maar ook cadeau peetoom verjaardag, of een cadeau voor peetvader nieuwjaar of een Kerstcadeau voor peetoom.

Cadeaus van de peetvader aan het kind

Ben je peetoom en wil je een speciaal cadeau voor jou petekind maken? Voor de kleine ben je een vertrouwd persoon. Als cadeau bij de geboorte zou je een lekkere zachte knuffel met naam cadeau kunnen doen. Wanneer het kind ietsjes ouder is, kan je aan de volgende cadeaus denken; personaliseren van een paar sokken met de foto van jouw petekind, of voor de zoetekauwen hebben we lekkere chocolaatjes die gepersonaliseerd kunnen worden met je foto. Ontdek meer!