Meest

gekozen

Chocolade Moederdaghart

€ 19,95

+2.95 verzendkosten

Staffelkorting?

9.1 van 10
93 beoordelingen

Op voorraad,

Zondaglevering op Moederdag voor € 9,95
Alle 2 soorten
  • Thumbnail

    300 gram
    € 19,95

  • Thumbnail

    180 gram
    € 14,95

Aflevering op datum en adres naar keuze
In cadeauverpakking + gratis cadeaukaartje
100% kwaliteitsgarantie: niet goed, geld terug
Omschrijving

Geef een heerlijk persoonlijk Chocolade hart voor Moederdag cadeau!

Lekker, origineel en bijzonder, met een leuke foto of tekst in hartvorm. Verwen je moeder met de lekkerste chocolade voor Moederdag. Een lief én lekker smulcadeau! Plaats je liefste foto en tekst op dit heerlijke chocolade Moederdaghart!

Jouw ontwerp wordt met volledig eetbare inkt geprint op een puur, melk of wit chocolade hart. Deze chocoharten vallen bij iedere moeder gegarandeerd in de smaak. Het lekkerste Moederdag cadeau!

Let op: Om een optimale kwaliteit te waarborgen verzenden wij boven de 25 graden geen chocolade. De chocolade kun je uiteraard al wel bestellen, deze wordt dan z.s.m. verzonden als de temperatuur weer laag genoeg is. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.
Productinfo
Meer informatie over het grote chocolade Moederdaghart:
Smaak chocolade: melk, puur of wit
Afmetingen: 17x15,5 cm.
Gewicht: ±300 gram
Let op: de kaart heeft altijd een toplaag van witte chocolade!

Meer informatie Callebaut Chocolade
Onze chocolade is gemaakt van ambachtelijke Belgische Callebaut chocolade, deze staat bekend om zijn intense smaak en zeer goede kwaliteit. Alle chocolade wordt vers gemaakt en dezelfde dag verzonden. Alle chocolade is na ontvangst 1 jaar houdbaar mits koel en donker bewaard bij 14-18 °C.

Eerlijke chocolade: QPP keurmerk
Het wordt gemaakt van bonen afkomstig van boeren die meewerken aan het Quality Partner Program van Callebaut. Dit programma zorgt voor betere werk- en leefomstandigheden voor de deelnemende cacaoboeren uit derde wereldlanden. Zo kun je met een gerust hart genieten van de heerlijkste chocolade!
+ Lees verder