Persoonlijke Sinterklaas cadeaus
1592 cadeaus voor: Sinterklaas
Wat onze klanten zeggen
9.1
Bekijk alle 41754 beoordelingen
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
Tharaop 19-09-16

"vaker besteld, altijd tevreden "

9 van 10
Julius op 19-09-16

"Goed aanbod "

9 van 10
Barbaraop 19-09-16

"snelle levering, mooie producten "

10 van 10
Ga voor een écht origineel Sinterklaas cadeau!

Sinterklaas

De Sint is weer in het land en dat betekent sinterklaascadeaus! Omdat je Sinterklaas vaak niet alleen met je familie viert, maar ook nog met vrienden, klasgenoten, collega’s of op de sportvereniging moet je dus een flink aantal keren op zoek naar een leuk Sinterklaas cadeau. Dan is het natuurlijk best weleens lastig om elke keer weer iets origineels te bedenken. Maar wees gerust, want bij YourSurprise vind je een geschikt Sinterklaas cadeau voor zowel: mannen, vrouwen als kinderen.

Van een overheerlijke chocoladeletter met foto tot aan een unieke pietenmuts met naam. Bij ons vind je voor iedereen een geschikt Sinterklaas cadeau! En wat de sinterklaascadeaus van YourSurprise nog leuker maakt dan alle andere cadeaus, is dat je ze stuk voor stuk kunt personaliseren met je eigen foto en tekst! Zo’n persoonlijk cadeau maakt het sinterklaasfeest pas echt compleet!

Sinterklaas cadeau tips

Ben je nog op zoek naar leuke sinterklaas cadeaus, voor in de schoen of voor in de zak van Sinterklaas? Met onze handige sinterklaas cadeau tips is een uniek Sinterklaas kado zo gevonden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mijter van Sinterklaas die je voor de kleine hulp Sint zelf kan personaliseren met eigen naam. Of verras je familie of vrienden met een échte persoonlijk en unieke brief van Sinterklaas.

Schoencadeautjes

Niet alleen pakjesavond staat in het teken van sinterklaascadeaus. Nu dat de Sint weer in het land is mogen de kinderen ook hun schoentjes weer zetten in de hoop dat Piet er wat leuks in achter laat. De schoencadeautjes voor kinderen hoeven niet heel groot te zijn, het gaat vaak meer om het idee. Het leuke aan een schoencadeautjes is dat de kinderen er wel iets voor moeten doen. Ze zingen vaak een mooi sinterklaasliedje en als ze dan lief zijn geweest vinden ze de volgende ochtend een cadeautje in hun schoen. Nog op zoek naar unieke schoencadeautjes? Met onderstaande tips is een leuk schoencadeautje zo gevonden!
+ Lees meer...

Pietenmuts

Met deze persoonlijke pietenmuts voorzien van een eigen naam breng je jouw kids volledig in de Sinterklaas stemming. Deze pietenmuts maakt van ieder kind een echte Piet. Dus heeft jouw kindje ook altijd al een hulppiet willen zijn? Verras hem of haar dan met deze leuke pietenmuts met naam. Zo kunnen de kinderen zich verkleden als Piet.

Strooigoed

Nu de Sinterklaas periode is aangebroken, is het ook weer tijd voor marsepein en het lekkerste strooigoed. YourSurprise heeft voor iedere Sint of Piet de lekkerste strooigoed om mee rond te strooien, de schoentjes mee te vullen of om natuurlijk gewoon lekker op te eten. Personaliseer het snoepblik vol strooigoed met een eigen naam en foto en de kleine Pietjes zullen blij verrast zijn!

Sinterklaas chocolade

Een cadeau wat het bij kinderen altijd goed doet, is snoepgoed. Geef ze daarom overheerlijke Sinterklaas chocolade cadeau, waarvan ze heerlijk zullen smullen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een chocolade Sinterklaas of een lekkere chocolade piet?

Dit chocolade cadeau is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook grote mensen maak je met dit overheerlijke cadeau erg blij! Personaliseer de Sinterklaas chocolade met je eigen foto of logo en je zult groot en klein verrassen. Een cadeau om je vingers bij af te likken!

Video van Sint

Als kind wil je toch het liefst op de schoot van Sinterklaas zitten en een praatje maken. Alleen heeft Sinterklaas het ontzettend druk en kan hij dus helaas niet langs iedereen komen. Maar gelukkig hebben wij van YourSurprise een heel leuk cadeau, waardoor je kind niet verdrietig hoeft te zijn. Want met de video van Sint is het mogelijk een persoonlijke videoboodschap van Sinterklaas te krijgen. Je kan zelf alle gegevens van je kindje doorgeven en Sinterklaas zal hem of haar verrassen met een unieke videoboodschap.
+ Lees meer...
+ Lees meer...