Supersnelle levering!

Cadeau direct bij de ontvanger

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Cadeau direct bij de ontvanger

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Originele Aankondiging zwangerschap cadeaus
Wat onze klanten zeggen
9.4
Bekijk alle 90836 beoordelingen
thomas
op 25-10-21

"Elke keer is het een verrassing wat er komt en hoe het er uit ziet! "

9 van 10
hakima
op 24-10-21

"Mijn vriendin was super super blij met haar xxl chocolade van milka ze vond het heel origineel😍 "

10 van 10
Mimi
op 24-10-21

"Super mooi resultaat Supersnelle levering Artikel goed verpakt tegen schade "

10 van 10

Je zwangerschap op een leuke manier aankondigen

Jullie hadden al zo’n vermoeden, maar nu is het bevestigd: in blijde verwachting van een kindje! Zo rond de 8 weken vang je bij de echoscopist een eerste blik op van je baby. Als aanstaande ouders kun je dit grote nieuws niet voor je houden. Jullie familie en goede vrienden horen het vast al snel. Voor anderen hou je het nog even voor je, maar als de 12 weken zijn gepasseerd dan is jullie aankondiging zwangerschap een feit: je vertelt het op je werk, aan de buren, aan iedereen.


De meeste ouders laten op een originele manier weten dat er een kindje op komst is. Een cadeau met een mooie of lieve tekst en een bijpassende foto. Bij YourSurprise kun je de leukste babyspulletjes laten maken met daarop je eigen tekst. Wat is er leuker om ouders te vertellen dat ze opa en oma worden dan via een rompertje met daarop deze duidelijke boodschap?

Cadeautips om je zwangerschap aan te kondigen

De mededeling dat je zwangerschap zal elke ontvanger emotioneel maken! Hebben jullie net de 8 weken echo laten maken of misschien wel een pretecho? Of je nu een 2D-echo of 3D-echo hebt: bedruk deze eerste babyfoto op een mooi cadeau en geef het aan iemand die je op een bijzondere manier wilt inlichten over de komst van jullie kindje. Een foto op een houten kaart met een eigen tekst of boodschap is bijvoorbeeld erg populair. Ook speentjes en rompertjes doen het goed.

Cadeaupakket samenstellen

Wil je echt uitpakken? Stel dan een leuk cadeaupakket samen voor opa’s, oma’s, tantes en ooms in spé. In dit pakket kun je een foto op een houten wenskaart laten afdrukken en een rompertje en speen met een eigen tekst laten maken. Doe dit in een leuk doosje en laat opa en oma het cadeautje uitpakken. Het is een mooi moment om te zien hoe verrast ze zullen reageren als ze het doosje gaan open maken.

Opa, oma, vrienden en familie het op een leuke manier vertellen

Heeft de baby in de buik al een broer of zus? Deze vinden het vast heel leuk om een T-shirt te dragen met de tekst ‘ik word grote broer of zus’ als jullie familie of vrienden gaan bezoeken. Kijken wie van alle aanwezigen het als eerste spot dat er een kleintje op komst is!

Tip: Rompertje met naam en foto

Iedereen weet dat een rompertje typische babykleding is. Juist daarom is het de perfecte manier om te vertellen dat je zwanger bent. Je kiest het kleinste maatje en een unisex kleur, bijvoorbeeld oranje, rood, wit of groen. Bewerk het online zoals jullie het als ouders willen. Bedenk aan wie je het wil geven en maak het persoonlijk. Een romper met de tekst ‘Hoera, jullie worden opa en oma’ verrast de aanstaande grootouders zeker.

Tip: Fotoluik met foto en tekst

Mooie foto’s verdienen een mooi plekje, realiseer dit met een fotoluik van YourSurprise. Dit fotoluik kun je plaatsen op de kast, vensterbank of tafel. Het is een fantastisch alternatief voor het gewone fotolijstje. Plaats je 2D of 3D echofoto in een van de ontwerpen en vul aan met een persoonlijke tekst. Zoals ‘We kijken naar je uit’ of ‘Neem je tijd’. Deze aankondiging zwangerschap maak je extra bijzonder door de verwachte datum erbij te plaatsen.

Tip: Wenskaart naar de hele familie

Je hele familie en al je vrienden tegelijkertijd vertellen dat jullie zwanger zijn? Dat kun je ook doen door een originele wenskaart te laten maken met daarop een echofoto en een persoonlijke boodschap . Bij YourSurprise heb je keuze uit verschillende wenskaarten en fotokaarten. Wil je geen echofoto erop zetten? Dan zijn er ook genoeg leuke designs met schattige dieren, grappige plaatjes en mooie teksten.

Zoek je meer leuke ideeën? We geven je graag 8 andere leuke tips om op een originele manier te vertellen dat je zwanger bent! Lees het blog met leuke tips om je zwangerschap aan te kondigen!