Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

15 cadeaus

Wat onze klanten zeggen

Quote icon

Wat een service geweldig, levering zoals het moet, SUPER!!!

Nadia op 19-6-2022

10 van 10
Quote icon

Jullie zijn TOP ❤️❤️❤️❤️ Originele en perfect afgewerkte cadeau's Vooral het gepersonaliseerde prentenboek is super origineel en prachtig! (Andere bestelling)

Kim op 19-6-2022

10 van 10
Quote icon

Op de site zag het er al mooi uit, maar in het echt was het Donald Duck blad nog mooier. Vooral omdat het persoonlijk is. Ik bestel heel graag bij jullie en zal dit nog vaker doen. Ik heb geen verbeterpunten omdat ik zeer tevreden ben. Het aanbod is goed, overzichtelijk aangeven op de site en de prijs wat je betaald voor ene product is zeer goed.

Daphne op 18-6-2022

10 van 10
9.5

98630 beoordelingen

Bekijk alle

Sleutelhanger met foto of naam

Ontwerp een unieke sleutelhanger met jouw eigen foto of naam. Een sleutelhanger is het perfecte cadeautje om te geven: een klein cadeau met een grote boodschap! Wij hebben diverse sleutelhangers in het assortiment zoals eentje in hartvorm, een gebroken hart (voor allebei één sleutelhanger), sleutelhangers met foto, sleutelhangers met een knuffeltje met daarop een naam of leren sleutelhangers in de vorm van een hart. Al onze sleutelhangers kun je personaliseren door een foto te uploaden of een naam toe te voegen, net als onze sieraden. Het is een super leuk cadeau voor je beste vriendin, je moeder of je vriendje! Wie verras jij met een gepersonaliseerde sleutelhanger?

Sleutelhanger met foto

Een sleutelhanger met foto is een super origineel cadeau. De vorm en maat van jouw sleutelhanger kies jij helemaal zelf. Voeg vervolgens in de editor je leukste/gekste of mooiste foto toe die jij op jouw sleutelhanger wilt laten bedrukken. We kunnen jouw foto op een sleutelhanger graveren of we drukken de foto op en sleutelhanger. Super populair zijn de dogtag sleutelhangers. Ook de bekende rechthoekige plastic sleutelhanger met foto kunnen we voor je maken. Wat voor foto je op de sleutelhanger laat zetten, maakt ons niet uit: een foto van je kinderen, je geliefde, je kat of hond, alle kleinkinderen, die ene liefdesfoto…..

Tip: Sleutelhanger voor opa en oma

Een sleutelhanger met foto van de kleinkinderen is een ontzettend leuk cadeau voor bijvoorbeeld opa’s en oma’s. Zo kunnen ze niet alleen zelf altijd naar de kleinkinderen kijken, maar ook vol trots de kleinkinderen altijd aan andere mensen laten zien.

Sleutelhanger met naam

Naast de sleutelhanger met foto kun je ook je eigen sleutelhanger met naam ontwerpen. Het assortiment varieert van leren tot zilveren sleutelhangers, die allemaal gegraveerd kunnen worden met een naam. Tip: bestel voor je hele gezin een sleutelhanger met naam, zodat je in één oogopslag kunt zien van wie welke sleutel bos is! Wil je iemand die je heel bijzonder vindt (je verkering!) een leuke sleutelhanger geven, laat dat een sleutelhanger met knuffeltje personaliseren. Je kunt je eigen of iemand anders z’n naam laten drukken op het t-shirt van een giraffe, beer of hond.

Sleutelhanger met halve hartjes

Een ander leuk idee is om samen met jouw geliefde een sleutelhanger met twee halve hartjes te delen. Met deze sleutelhanger laat je zien dat jullie echt bij elkaar horen. Of deel de halve hartjes samen met jouw beste vriend of vriendin, om te laten zien hoe belangrijk jullie vriendschap voor je is. Elke helft van de sleutelhanger kun je laten graveren met je eigen naam of tekst. In een handomdraai heb jij een bijzonder cadeau voor degene waar je van houdt!

Sleutelhanger als housewarming cadeau!

Krijgt je vriend, vriendin, zus of broer binnenkort de sleutel van zijn of haar nieuwe huis en wil je daarom een leuk en persoonlijk housewarming cadeau geven? Dan is de sleutelhanger met foto wat je zoekt! Kies een foto waar jullie beide opstaan en personaliseer deze in de handige foto-editor. Doordat het eindresultaat van absolute topkwaliteit is, straalt de sleutelhanger luxe uit.

Sleutelhanger met leer

De sleutelhangers van leer zijn er in diverse vormen en kleuren. Zo heb je een leren sleutelhanger met foto, maar ook een leren sleutelhanger met fotoclick in hartvorm. De fotoclick kun je eenvoudig vastklikken op de sleutelhanger. Door het handige clicksysteem kun je altijd van foto of logo op jouw sleutelhanger wisselen! We kunnen elke naam graveren op onze leren sleutelhangers.

Zelf je sleutelhanger maken

Lijk het jou leuk om een eigen sleutelhanger te maken, maar heb je te weinig creativiteit hiervoor? Geen probleem! YourSurprise helpt jou een handje! In onze gebruiksvriendelijke editor ontwerp je snel en makkelijk een unieke sleutelhanger met eigen foto, tekst of logo! Kies een van de mooie leren sleutelhangers en start jouw personalisatie!