Supersnelle levering!

Alle cadeaus met foto en tekst

Gratis cadeaukaartje

Supersnelle levering!

Komt het niet uit? Kies dan zelf een bezorgmoment dat jou uitkomt. Naast het groene vinkje staat de exacte levertijd van elk cadeau.

Alle cadeaus met foto en tekst

Iemand op afstand verrassen met een mooi cadeau? Al onze cadeaus worden bezorgd zonder factuur. Zo kun je het cadeau prima bij de ontvanger thuis laten bezorgen.

Gratis cadeaukaartje

Een cadeautje van ons voor jou! Omdat we het zo leuk vinden dat je bij ons besteld, krijg je bij elk cadeau een gratis cadeaukaartje. Zo kun je een lieve boodschap achterlaten en iemand extra verrassen.

Ben je op zoek naar een unieke sleutelhanger om iemand cadeau te doen? Zo eentje waarbij je in één oogopslag ziet: dat zijn mijn sleutels? Laat dan een gepersonaliseerde sleutelhanger maken met naam of foto. Met de leukste foto op een sleutelhanger heb je jouw dierbaren altijd heel dichtbij! 

34 Cadeaus

Sleutelhanger personaliseren

Als er één voorwerp is dat we allemaal nodig hebben en niet kunnen missen, is het de sleutelhanger! Sommigen van ons hebben er slechts één sleutel aanhangen, anderen hebben er bijna duizend met vele andere accessoires. Een sleutelhanger is een onmisbaar accessoire dat met een beetje originaliteit kan worden omgetoverd tot iets schattigs en leuks.

Met Yoursurprise kun je voor ieder persoon de juiste gepersonaliseerde sleutelhanger geven, wij hebben vele vormen, materialen en manieren van personaliseren.

Ontwerp een unieke sleutelhanger met jouw eigen foto of naam. Een sleutelhanger is het perfecte cadeautje om te geven: een klein cadeau met een grote boodschap! Wij hebben diverse sleutelhangers in het assortiment zoals een hartsleutelhanger met foto, een gebroken hart (voor allebei één sleutelhanger), sleutelhangers met foto, sleutelhangers met een knuffeltje met daarop een naam of leren sleutelhangers in de vorm van een hart. Al onze sleutelhangers kun je personaliseren door een foto te uploaden of een naam toe te voegen. Het is een super leuk cadeau voor je beste vriendin, je moeder of je vriendje! Wie verras jij met een gepersonaliseerde sleutelhanger?

Sleutelhanger met foto

Een sleutelhanger met foto is een super origineel cadeau. De vorm en maat van jouw sleutelhanger kies jij helemaal zelf. Voeg vervolgens in de editor je leukste/gekste of mooiste foto toe die jij op jouw sleutelhanger wilt laten bedrukken. We kunnen jouw foto op een sleutelhanger graveren of we drukken de foto op en sleutelhanger. Super populair zijn de dogtag sleutelhangers. Ook de bekende rechthoekige plastic sleutelhanger met foto kunnen we voor je maken. Wat voor foto je op de sleutelhanger laat zetten, maakt ons niet uit: een foto van je kinderen, je geliefde, je kat of hond, alle kleinkinderen, die ene liefdesfoto…..

Tip: Sleutelhanger met foto voor opa en oma

Een sleutelhanger met foto is een ontzettend leuk cadeau voor bijvoorbeeld opa’s en oma’s. Maak een mooie foto met alle kleinkinderen en laat die in een gegraveerde sleutelhanger met foto zetten. Ze kunnen dagelijks kijken naar hun lieverds!

Sleutelhanger met naam

Naast de sleutelhanger met foto kun je ook je eigen gegraveerde sleutelhanger met naam ontwerpen. Het assortiment varieert van leren tot zilveren sleutelhangers, die allemaal gegraveerd kunnen worden met een naam. Tip: bestel voor je hele gezin een sleutelhanger met naam, zodat je in één oogopslag kunt zien van wie welke sleutel bos is! Wil je iemand die je heel bijzonder vindt (je verkering!) een leuke sleutelhanger geven, laat dat een sleutelhanger met knuffeltje personaliseren. Je kunt je eigen of iemand anders z’n naam laten drukken op het t-shirt van een giraffe, beer of hond.

Sleutelhanger met halve hartjes

Een ander leuk idee is om samen met jouw geliefde een sleutelhanger met twee halve hartjes te delen. Met deze sleutelhanger laat je zien dat jullie echt bij elkaar horen. Of deel de halve hartjes samen met jouw beste vriend of vriendin, om te laten zien hoe belangrijk jullie vriendschap voor je is. Elke helft van de sleutelhanger kun je laten graveren met je eigen naam of tekst. In een handomdraai heb jij een bijzonder cadeau voor degene waar je van houdt!

Sleutelhanger als housewarming cadeau!

Een sleutel krijgen van je eigen huis is een van de spannendste momenten, vooral als het de eerste keer is dat je alleen woont of met je partner. Mensen denken er vaak niet aan om een sleutelhanger te kopen, maar het is een prachtig housewarming cadeau. Wanneer je jouw partner een kopie van jouw huissleutels wilt geven, is een gepersonaliseerde sleutelhanger voor de gelegenheid met een speciale boodschap een geweldige manier om hem of haar uit te nodigen om bij jouw te komen wonen. Ben je klaar om de sprong te wagen en je gewoontes te delen? Deel niet de verkeerde, bijvoorbeeld huissleutels van je partner meenemen.... Personaliseer daarom een sleutelhangers om dat te vermijden. Krijgt je vriend, vriendin, zus of broer binnenkort de sleutel van zijn of haar nieuwe huis en wil je daarom een leuk en persoonlijk housewarming cadeau geven? Dan is de sleutelhanger met foto wat je zoekt! Kies een foto waar jullie beide opstaan en personaliseer deze in de handige foto-editor. Doordat het eindresultaat van absolute topkwaliteit is, straalt de sleutelhanger luxe uit.

Gepersonaliseerde sleutelhangers voor alle momenten

Als je iemand kent die op het punt staat een nieuwe auto te kopen of die net zijn rijbewijs heeft gehaald, is er geen beter cadeau dan hem of haar een gepersonaliseerde autosleutelhanger te geven! Er is geen betere manier om de opwindende fase van het overhandigen van de sleutels te vieren.

Het kan ook een mooi cadeau zijn om het rijbewijs van een scooter of motor te vieren. Je kunt een grappige foto vergezellen van een gepersonaliseerde motorsleutelhanger en de nieuwe bestuurder verrassen met een item dat hij altijd bij zich zal hebben!

Een sleutelhanger is dat ding dat je niet voor jezelf koopt maar dat je onmogelijk niet kunt hebben; het kan je uren graven in je tas besparen. Het is ook het perfecte cadeau voor de rommelaars onder ons, degenen die weer eens hun huissleutels kwijt zijn... Tenslotte zijn er de romantici, zij die zich maar niet los kunnen rukken van de mensen van wie zij houden. Voor iedereen die een nieuwe sleutelhanger nodig heeft, kun je deze personaliseren om waarde toe te voegen aan zulke gewone voorwerpen. Je kunt de naam van de persoon toevoegen of zelfs een foto invoegen en je bent klaar.

Sleutelhanger met leer

De sleutelhangers van leer zijn er in diverse vormen en kleuren. Zo heb je een leren sleutelhanger met foto, maar ook een leren sleutelhanger met fotoclick in hartvorm. De fotoclick kun je eenvoudig vastklikken op de sleutelhanger. Door het handige clicksysteem kun je altijd van foto of logo op jouw sleutelhanger wisselen! We kunnen elke naam graveren op onze gegraveerde leren sleutelhangers.

Zelf je sleutelhanger maken

Lijk het jou leuk om een eigen sleutelhanger te maken, maar heb je te weinig creativiteit hiervoor? Geen probleem! YourSurprise helpt jou een handje! In onze gebruiksvriendelijke editor ontwerp je snel en makkelijk een unieke sleutelhanger met eigen foto, tekst of logo! Kies een van de mooie leren sleutelhangers en start jouw personalisatie!

Een goedkope maar indrukwekkende sleutelhanger

Het mooie van de sleutelhanger is dat hij heel redelijk geprijsd is zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Dit kenmerk maakt het de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een goedkoop klein cadeau.

Wij hebben goedkope sleutelhangers die met jouw foto, naam en/of tekst worden gepersonaliseerd. Wist je dat je ook een gratis kaart kunt toevoegen aan je bestelling? Op die manier kunt u het rechtstreeks naar de ontvanger sturen.

Sleutelhangers met jouw logo om je bedrijf te promoten

Sleutelhangers zijn niet alleen een leuk cadeau voor vrienden en kennissen, maar ook een prima gadget om jouw bedrijf te promoten. Je kunt logosleutelhangers in sets kopen, zodat je korting krijgt op het eindproduct en jouw logo op een goedkope maar effectieve manier kunt verspreiden. Een geweldig cadeau voor evenementen, feestelijke momenten of gewoon om jouw bedrijf op ieders lippen te krijgen!

Het afdrukken op de sleutelhanger is heel eenvoudig. Voeg jouw logo toe aan onze editor en wij drukken het voor je op de sleutelhanger!